Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nie moge juz wytrzymac

Dlaczego na tym forum?

Polecane posty

Gość no nie moge juz wytrzymac

Dlaczego na tym forum jest tak duzo sfrustrowanych kobiet, glownie matek? Takiego spedu znerwicowanych osob nie ma na zadnym innym forum, rowniez tu na kafe. To jakas paranoja...:o Dlaczego?

Gość :D :D
bo to forum jest dla wyrzutkow

Gość najgorsza jest ta wulgarna
gnojowa, co to pisze pod setka pomaranczowych nickow i czesto ma takie krotkie, beznadziejne, naladowane wyzwiskami i wulgaryzmami wcinki (zazwyczaj na kogos, np. przedwczoraj na kornelkowa, wczoraj na aaaby, dzis na solidate). czesto pisze pod nickiem 'buahahahaha' (dzis 'pikipiku') jesli to czytasz rynsztokowa patologio to wiedz ze to ciebie nikt tu nie chce a nie kornelkowej, aaaby i solidate, ty ulomny cwoku!!! jak czytam twoje teksty to jestem za przymusowa aborcja!!!! 😡

Gość kafeteryjne matki
sa dziwne po prostu :D

Gość hrhrhrhgfhdgfh
najgorsza jest ta wulgarna - absolutnie spełniasz kryteria o których napisałaś :D gnojówo :D pomarańczowy nick i w twój post to beznadziejne, naładowane wulgaryzmami i wyzwiskami wcinki :D

nie wszystkie. jest kilka fajnych, ale przez takie puste czolgi jak ta obgadujaca i oczerniajaca wszystich po kolei chamka, one po prostu odchodza. np. nie wiem czy pamietacie, ale byla pol roku temu taka malgosia79, fantastyczna osoba i przez wulgarne podszywy zazdrosnych czolgow (bo dziewczyna miala fajna rodzine i ustabilizowana sytuacje zyciowa) odeszla stad, no bo ile mozna komus psuc krew :o

napisalam post jej jezykiem, bo do niej inaczej nie dociera. 'gnojowa' to bardzo delikatny epitet, zwazywszy na to ze ona adresuje wszystkich z grubej rury --------- kooorvami, sukami, debilami. :o brzmi znajomo? moze to nawet ty???? :o w koncu tez jestes anonimowa!!

Gość kafeteryjne matki
no i mowilam ze sa dziwne :D

Gość hrhrhrhgfhdgfh
Ja w przeciwieństwie nie wytykam wad innych nie widząc swoich :D Nie ma to jak być hipokryta co nie? :D

Rzeczywiscie, nie ma to jak umoralniać innych, krzyczeć, że osoby niezalogowane są złe i wulgarne i jednocześnie samemu być wulgarnym i niezalogowanym...

hrhrhrhgfhdgfh no wlasnie hipokryzja bije od twoich wypowiedzi? sorry jesli twierdzisz ze ja jestem anonimowa, to ty jestes jaka? :o istnieje 80% szans ze to ty stoisz za tym 'buahahahaha', bo ta osoba jest na 100% watkow calymi dlugimi dobami, a tego tutaj to juz na bank nie przepuscila!

shadows in the night do niej inaczej nie trafia. uwierz ze byly tu juz grzeczne dziewczyny probujace z nia rozmiawiac i wiesz jak konczyly sie ich pokojowe proby? jesli nie to wroc kilka stron wstecz do watkow z srody, czwartu, piatku, wczoraj i zobaczysz o czym pisze.

Gość hrhrhrhgfhdgfh
Mijasz się z powołaniem sherlocku :) Załóż agencję detektywistyczną bo marnujesz sie na kafe :D Uważasz się za lepszą a sama nie różnisz się niczym innym oprócz osób których tak nie lubisz. W jednym poście rzuciłaś kupą inwektyw i udajesz głupa że to nie ty, że słabsze wyzwiska. Wyzwiska to wyzwiska. Idź się leczyć razem z tymi których tak wyzywasz, a nóż znajdziecie wspólny język!

najgorsza jest ta wulgarna- hmmm nie wiem jak to napisać żeby było delikatnie ale mój post odnosił się do Twojej osoby... Bo jeśli uważasz że osoby niezalogowane są złe i wulgarne to sama przestań taka być i załóż profil. I dopiero wtedy się wywyższaj...

osoba o ktorej pisze jest jedna (l.poj., r.ż.). jesli to nie ty, to mam nadzieje ze ona to tutaj dzis przeczyta i sie nad soba zastanowi, bo mam jej po dziurki w nosie!!! moje epitety, choc zdaje nie na miejscu, sa na serio tylko wersja light tego czym ona adresuje ludzi... 🖐️ :o

wiem,ze jestem głupia, sfrustrowana szmata, nic nie warta...zazdroszcze innym.... a poza tym jem kupe:O

Najlepiej pisac na pomaranczowo nawsadzac komus i byc anonimowym po prostu ŻAL.PL

Gość haha:)))))))
przeciez wiadomo, ze ta osoba o nicku "najgorsza jest ta wulgarna" to Aaaby:D

Gość najgorsza jest ta wuIgarna
< wiem,ze jestem głupia, sfrustrowana szmata, nic nie warta...zazdroszcze innym.... a poza tym jem kupe > o masz!!! uderz w stol a nozyce sie odezwa! 😡 oto jest i nasz culprit!!! a jednak czytalas watek? brawo! przeczytaj go jeszcze z 1000 razy, az do ciebie dotrze!!! ps: marny podszyw :o i marne posunięcie z zaczernieniem mojego nicka :o to moj ostatni post na tym watku, od tej chwili jesli cokolwiek tu sie pojawi pod moim nickiem, nie bedzie to mojego autorstwa (tak jak ten wyzej). marna proba 'buahahaha' czy inny 'pikupiku'... :o

Aaaby,dlaczego nie piszesz pod swoim nickiem?? nikt inny oprócz ciebie nie dostał od wszystkich po łbie:D

Ja tez pamiętam malgosie79. Zgadza się niektóre osoby to dno totalne. Haha:)))))) do ciebie mierzę, jakbyś miała wątpliwości. 😠 Jesteś zakałą tego forum. Jak dobrze ktoś tobie już dzisiaj napisał: rozpędź się, a ściana sama cię znajdzie! Żal! :o

trabka, dziewczynko masz jakis problem?

Tak! Całe forum ma problem właśnie z tobą!!! 😡 Zjeżdżaj stad ino już!!! Nikt cię tutaj nie chce ani tych twoich wrednych docinków!! Atakujesz wszystkich po kolei, co dzień kogo innego myślisz że jesteś nie widoczna?? Wszyscy to widzą i tylko kiwają głową z politowaniem nad twoją głupotą. Idź stąd dziecko i nie rób sobie więcej przypału, bo twój przypadek zakrawa na jakiś klinicznie ciężki .

Gość gjdjhhdjhaksf
o kur@wa :o to ty haha)))))) sie przypierdalalas do tej aabby i kornelki? :o mam nadzieje ze sie nigdy nie rozmnozysz, bo szkoda miejsca na swiecie dla takich idiotow jak ty ciekawe kto jutro zostanie twoja ofiara? trabka? bo prawda w oczy kole! :/ :/ :o

Gość buahahahahahahhaahahah
no to pudło głoopie suuuki:D:D:D:D:D:

zrobic porzadek z wami jebane pizzzzdy??????????????????????

Gość gjdjhhdjhaksf
nie pudlo tylko strzal w dziesiatke. sloma z butow zjebie :o

Gość pomocccccccccccccc
przeciez do tej pspby co piszecie to jak ona to czyta to tylko sie smieje z was i wlasnie jej o to chodzi zeby was wkurzyc... Ignorujcie to to sie jej znudzi i przestanie..

kurwa jakie jebane dzifffki:D:D:D:D:D:D:D