Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michalina899

poczta polska. czy moga byc problemy

Polecane posty

Gość michalina899

sprawa jest prosta. otoz moje prawdziwe imie i nazwisko, zapisane w urzedzie brzmi Karolina Malczuk-Han . od podstawowki przedstawiam sie jednak jako Michalina Malczuk. tak sie przyjelo. bez mojej wiedzy pewna osoba wyslala paczke na imie i nazwisko michalina malczuk . w dowodzie mam to drugie . czy moze byc problem z jej odebraniem na poczcie? dodam ze nie jest ona polecona. wyslana priorytetem. adres zameldowania sie zgadza.

Gość michalina899
ktos mi pomoze?

Gość michalina899
prosze o odpow

Gość michalina899
odpowie ktos?

Gość dzien dobry na wojne
jak zameldowanie sie zgadza, to powinni ci wydac. tak swoja droga to na twoim miejscu poinformowalabym na poczcie ze jest taka akcja z tym twoim imieniem, zeby na przyszlosc nie bylo problemow.

Gość michalina899
jak przychodza do domu to listonosz wie, nie ma problemu. a na poczcie nie mialam jeszcze przyjemnosci odbierac dlatego pytam.

Gość dzien dobry na wojne
jak nie jest do rak wlasnych, to wydaja jak masz to samo zameldowanie. i powaznie mowie, powiedz im o tym imieniu, ze tak powiem, oficjalnie zeby bylo.Bo wiesz, listonosz sie moze zmienic i bedzie kiszka...

Wydają na adres lub na nazwisko. No problem Byłby natomiast problem gdyby to było pismo z sądu, lub urzędu. Wtedy nie zgadzało by się imie i nazwisko i by ci nie wydali.