Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzystkaaaaa

SPALONE SPODNIE NA MATURE CO ROBIĆ????

Polecane posty

Gość maturzystkaaaaa

Sama nie wierze w to co mi sie przytrafiło przed momentem... Mam tylko jedne eleganckie czarne spodnie. Wlasnie przed chwila je chcialam już wyprasować,zeby z rana wszystko gotowe. Prasowalam na drugiej stronie i nagle przejezdzam zelazkiem i nagle spodnie przywarły do zelazka podnosze i patrze dziura... mam isc w jeansowym rurkach czarnych zwykłych czy moze napisac do jakies kolezanki sms ? chociaz watpie ze ktoras bedzie miec (inne sylwetka).... wpuszcza mnie na ustny polski w jeasnach?? jutro poszlabym kupic spodnie eleganckie i chyba 2 pary hehe

Gość maturzystkaaaaa
***pisemny polski jutro

Gość akt kreacjonizmu w kuchni
aj tam, przejmujesz się :) idź w dżinsach :) kurcze, nawet jakbyś przyszła w hawajskich szortach i staniku, to musielby cię wpuścić :) tylko ile gadania by potem było ;)

Gość 85 60 85
Ubierz spódniczkę.

idź w tych rurkach i i się porządnie odpicuj żeby odwrócić uwagę od spodni;) nie no żart ubieraj te jeansy i olej to idziesz na maturę a nie pokaz mody

Gość ja2332
Ja przyszłam na egzamin w spranych czarnych sztruksach :( Zadbałam jednak o górę- ładnie wyprasowana biała bluzka, czarny naszyjnik, ładne kolczyki, fryzura. JASNE, ŻE CIĘ WPUSZCZĄ, bo nie wolno im z powodu ubrania nie dopuścić ucznia do egzaminu- tym się nie przejmuj! Idź w jeansach jak są czarne, a jutro postaraj się o jakieś lepsze spodnie :) Ja miałam lepiej, bo tak "pięknie" ubrana poszłam na chemię- 3 egz, nie pierwszy. Wypadki się zdarzają, ale na takie pierdoły nikt nie zwróci uwagi.