Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za wysokie kwalifikacje

po co w tym kraju robić studia?

Polecane posty

Gość ja bym sie sklaniała do brzydk
moim zdaniem jęczysz i marudzisz raz się nie udało to trza próbować do skutku a nie siedzieć na kafe i jęczeć, nikt za Ciebie nie wymyśli próbowałaś z dziennikarzami? ostatnio w lokalnej prasie był wywiad nie wywiad, po prostu opisana historia dziewczyny która robi biżuterię, dziennikarz miał temat na weekendowy dodatek, a dziewczyna reklamę Ja np niczego w życiu nie potrafię robić, (albo ładniej ujmując nie odkryłam w sobie talentu) i wkurza mnie, że Ty jęczysz o niespełnionych marzeniach o karierze. Rób to co robiłaś do tej pory, doczekasz się uznania prędzej czy później.

Gość za wysokie kwalifikacje
ale ja nie rozumiem dlaczego uważasz, że jęcze i nic nie robie? Wręcz przeciwnie robie, ale nie wiem co robie źle ze nie wychodzi tak jak powinno. A kiedy jestes w kropce i nie masz juz kasy na nic i nóz na gardle to troche chyba zmienia sprawe? Nic w mojej wypowiedzi nie swiadczy o tym ze narzekam jak mi zle tylko podaje przykłady jak sie wszystko nieukłada i prosze o ewentualne rady jak mozna z tym problemem cos zrobic? Czy to jest według Ciebie nic nie robienie? To jest jedna z opcji szukania pomocy albo pomysłu. Mówienie wez sie w garsc tu nie pomoze. Firma to nie studia ktore mozna ot tak rzucic. A tak na marginesie nie napisałam jednej rzeczy. Jestem w trakcie studiow, ktore nie dawno zaczełam, wczesniej konczylam szkołe policealna bo nie dostalam sie na wymarzone studia (architektura urbanistyka) mimo to dalej dzialam w tej dziedzinie ale licze ze ktos z talentem mendadzerskim moze udzieli mi jakiejs rady jak sobie z tym dac rade. Wiem ze na kafeteri kraza opinie ze jak tu ktos narzeka to mu sie w d...ie z nudów przewraca ale ja tu nie zaglądam codziennie. Szczerze mowiac jestem tutaj pierwszy raz po 5 latach kiedys jak jeszcze zaczynalam studium to czasem tu siedzialam a pozniej wcale. Ale jednak sa tu czasem ludzie ktorzy potrafią udzielic jakichs logicznych pomysłów

Gość upuopowicz
up

Gość plusminus
rzekomy kryzys spowolnił albo wstrzymał pewne działania na rynku, ludziska nie wiedzą w co i gdzie inwestować. Myślę że pomysł z wysyłaniem ofert jest dobry, na forach też można spotkać ludzi którzy szukają speca takiego jak Ty, poczta pantoflowa to dobra jak nie najlepsza reklama.

Gość plusminus
chyba wszyscy oglądają 1 gwiezdne wojny bo cisza w eterze