Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukurykuu na patykuu

No maturzyci, jak wam poszło?

Polecane posty

Gość kukurykuu na patykuu

Jak wam poszła matura? O czym pisaliście?

Gość malinowygroch
Ale się ucieszyłam jak zobaczyłam te teamty;) wybrałam ''zdążyć przed Panem Bogiem"- pisać skończyłam 55 minut przed czasem, chociaż za bardzo się spieszyłam. Nie liczyłam nawet słów, bo wypracowanie pochłonęło wszytski linijki;) nie wiem czy to dobrze czy źle. Oczywiście nie pisałam, żeby "było dużo", tylko tak jakoś się rozpisałam i nawet nie zauważyłam kiedy:P hehehe

Gość malinowygroch
zgadzam się, jutro będzie gorze:/

Gość mimika twarzy rara
ja też świętoszka ale ten tekst o internecie był sprany kurde pewnie będzie z jakieś 55% z polaka :O :( a wiecie coś o wynikach gdzie mają być?

Gość mimika twarzy rara
odpowiedzi*

Gość malinowygroch
czytanie było straszne:( szczególnie ta ocena subiektywna i obiektywna. Wiem, co to znaczy, ale nie wiedziałam, jak to napisać i co napisać? nie wiem:( coś tam popisałam- pewnie źle.

no te pytania do tekstu były głupie ;/ a odpowiedzi mają być o 14 pewnie na stronie cke albo na onecie są często po jakiś egzaminach ;)

czytanie było straszne szczególnie ta ocena subiektywna i obiektywna. Wiem, co to znaczy, ale nie wiedziałam, jak to napisać i co napisać? nie wiem coś tam popisałam- pewnie źle. tego zadania nie dało się zrobić , jakiś idiota je wymyślił :O

Gość mimika twarzy rara
no z tymi ocenami to była beznadzieja;/ w ogóle te pytania z tekstu jakby z dupy wyjęte

Gość do malinowygroch
za duzo tez nie moze byc slow bo wtedy tez odejmuja punkty

a co napisaliście , to słowo które okręślało to zahcowanie ze powinni coś tam?:D

Gość malinowygroch
a z a b c d, co wybraliscie? bo ja ''d''

Gość mimika twarzy rara
ja na początku b ale poprawiłam na a

Gość malinowygroch
do malinowygroch, nas pani uczyła że min.250słów, więcej może być. W sumie nic nie pisali o limicie?

Ja najpierw uważać na coś , ale skreśliłem a później że wybierać dobrze to czy źle ? w ogóle nie rozumiałem zbytnio o co im chodziło :P

Gość mimika twarzy rara
a co to było to d? d mi w ogóle nie pasowało niby b takie oczywiste, ale to nie było b na bank myślę że chodziło o a

a w tych a b cd - to amerykanizacja miała być co nie ?

Gość kokoaaa
a mi zle poszlo..

Gość malinowygroch
Sash- chyba nie bardzo, bo nie tylko o to tam chodziło. Poza jakby miało być to, to by było zbyt łatwe:( w sumie, sama już nie wiem. Nie będę się zagłębiać;)

Gość mimika twarzy rara
właśnie nie amerykanizacja bo on tam napisał coś w stylu : jeśli jednak coś tam coś tam to zmienimy zdanie na ten temat. długo się zastanawiałam i to nie będzie to ja zaznaczyłam A

Ogolnie myslalem ze bedzie gorzej ;) tematy super, dobrze ze nie trzeba bylo do calosci sie odwolywac ;) wybralem Swietoszka. Czytanie ze zrozumieniem glupawe ;] Drugie i przedostatnie zadanie sprawilo mi problem ;) w 2 zad. nie wiedzialem drugiego slowa ;p tam go po prostu nie bylo ;p a przedostanie to brak komentarza :P co do zamknietego to w moim przypadku odp. B - amerykanizacja kultury ;)

słowo napisałam "racjonalnie", a w tym, a,b,c,d wybrałam amerykanizację, ale nie pamiętam, która to była odpowiedz. Pisałam oczywiście ze Świętoszka. Tematy wypracowan moim zdaniem przystepne, pytanie z subiektywizmem i obiektywizmem zbarbrane:D

kurde te abcd kazy ma w innej kolejnosci ja napisalam ze zamerykanizowanie kultury u mnie to bylo C a te slowo napisalam najpierw dokladnosc a pozniej zmienilam na Precyzyjnie

Gość mimika twarzy rara
a co macie w ostanim, gdzie trzeba było podać argumenty odnośnie tego tekstu refleksyjnego i przekonującego?

Gość malinowygroch
Arathron, tam był chłam i chyba treści wartościowe, a potem dałam propozycję;) nie umiałam znaleźć innego słowa, a koleżanka zasugerowała ""sugestię";)

coś tam że postawił se tezy i potem je pokrywał źródłami takimi wiarygodnymi a słowo śmieć i coś tam jeszcze to 1 zadanie ?

Gość mimika twarzy rara
a te słowa zastępujące śmietnik i sezam kultury to napisałam chłam i coś tam jeszcze w tym drugim. Na początku drugiego akapitu to było.

Gość mimika twarzy rara
A JAK MACIE W OSTATNIM ZADANIU??