Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukurykuu na patykuu

No maturzyci, jak wam poszło?

Polecane posty

"u mnie to porazka", a te słowa nie musiały być czasem wyjete z tekstu?

Gość u mnie to porażka
"ja wybrałam ,, zdążyc przed Panem Bogiem'' ;/ ja to tak jakby streściłam i jakies swoje wnoski dodałam.. tyragedia' W takim razie nasze prace są pewnie bardzo podobne do siebie :D 😭

Gość u mnie to porażka
a te słowa nie musiały być czasem wyjete z tekstu? bardzo prawdopodobne :(

co pisaliscie >? troche głupi fragment podali mogli wybrac lepszy ;/ ja sie troche zakrecilam bo najpierw pisalam ze ludzie którzy szli na smierc nie byli gorsi od tych co strzelali a potem ze smierc z bronia w reku byla smiercia z godnoscia ;/ ale tak mi wynikalo z tego fragmentu ... jakis pokopany byl .. nam nauczyciel tłumaczył to tak że oni walczyli czyli ginęli , żeby tylko nie iśc do treblinki ... a ten urywek z ksiązki był ujowy - wynikało z niego ze oni tylko włazili do wagonów i jechali na śmierć - co innego nauczyciel gadał co innego oni napisane , kurva szajs jak nie wiem

amerykanizacja czyli b, tak wychodzi z tekstu. Poza tym ok, Zdążyć przed Panem Bogiem. Jedyna lektura którą przeczytałam nie licząc Kamizelki :D Fuks :D

przerwa - ja chcem politechnikę :D

tego nawet nie trzeba było czytać. W temacie nr 1 i temacie nr 2 nie było tekstu "odnieś się co znajomości całej lektury" więc tylko wnioski z fragmentów

amerykanizacja to nie u wszystkich było "b", wiec tym się nie kierujmy :D

Gość KAKAKsssssssssss
Sash dokladnie ;/ mogli dac inny fragment ;( świetoszka nie pisalam mimo ze przeczytalam bo nie lubie takich plytkich tematów , nie lubie pisac charakterystyki kwiatku : gratuluje fuksa :D

Gość u mnie to porażka
na 100% będą dziś te odpowiedzi na interii? Już się nie moge doczekac jak się pochlastam 😭

Ja napisałem że ten prof. amerykański nie wiedział co oni przeżywali bo on lądował w Normandii[tak z tego wynikało z tekstu] a oni żyli w getcie , poyebane ale jest :classic_cool:

z reguly scisłowcy sa bardziej nudni :classic_cool: np taka ja :classic_cool: no ale sa pewne wyjatki, masz racje politechnika to mozeby ć cos dla Ciebie z racji przewagi facetów :classic_cool: których barzdiej stąc na wszelke spontaniczne akcje, zabawy i pomysły w przeciweństwie to ustatkowanych bab :O:O :classic_cool:

Gość u mnie to porażka
A jeszcze co do Zdążyć przed Panem Bogiem, to co dokładniej oznacza metafora "nie dać się wepchnąć na beczkę"?

skoro nie lubisz płytkich tematów to przecież mogłaś rozszerzoną pisać. Tam ich obchodzi Twoje zdanie, Twoje uwagi itp a na podstawowej gówno ich obchodzi opinia autora wypracowania :D teoretycznie jak ambitny popłynie za bardzo na podstawowej to może być klapa, bo się w ten idiotyczny klucz nie wstrzeli

Gość wiecie co wam powiem
zjebałem to i tyle. szok poprostu to co dowalili w czytaniu ze zrozumieniem. kurwa mać dlaczego takie coś zajecbai. w wypracowaniu troche pomyliłem,ale zdane mam nadzieje jest.

dla Ciebie z racji przewagi facetów których barzdiej stąc na wszelke spontaniczne akcje, zabawy i pomysły w przeciweństwie to ustatkowanych bab :D:D:D:D:D:D:D:classic_cool: Zawsze się coś znajdzie pod ręką :D

może beczka to był jakiś samochód który transportował z getta żydów na śmierc? takie moje dumanie

"nie dać się wepchnąć na beczkę"? nie dać się stłamsić, usidlić , że walczyć non stop choćby nie wiem co... ja tak to rozumiem

i znowu mi wyszło że oni jednak nie byli baranami... żenua , jak oni to głupio skonstruowali

Gość KAKAKsssssssssss
nie poplynelam :D przeanalizowalam ten porąbany fragment i wyszlo wielkie Gówno :/

Gość kajaa66
to bylo chore!!! :(:(:(:(

Gość mimika twarzy rara
to gdzie mam wejść żeby zobaczyć wyniki? na onecie nie będzie?

Gość KAKAKsssssssssss
ja raz pisalam ze umierali z bronia w reku a raz ze szli na smierc jak barany :/ ale to glupie ;/ a co do beczki to napisalam to tak samo jak sash ze nie dac sie zgnebic, walczyc, nie poddawac sie .