Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukurykuu na patykuu

No maturzyci, jak wam poszło?

Polecane posty

Gość mimika twarzy rara
ja też mam perełki, a co napisaliście o sieci semantycznej( co to kurrr jest egzamin z informatyki?) ja że to jest ten sprzęt taki cechujący się inteligencją za pomogą którego łatwiej możemy i szybciej znaleźć informacje bo się zawęża sfera poszukiwań czy jakoś tak a to następne zadanie podaj te wynalazki czy coś to ja napisałam trójwymiarowe coś tam i że komputer ma zmysły słuchu i węchu a wy?

Gość mrs.cohen
do dupy te pytania do tekstu, będę się cieszyć ja 50-pare % będzie

ale tam co trzeba byla napisać chłam i tresci wartosciowe to bylo na podstawie akapitu nr 2 a w tym akapicie chyba nic nie wspominali na temat cyberprzestrzeni

Gość u mnie to porażka
Też chciałam napisać o tych perełkach, ale wybrałam coś z bodajże 1 akapitu. Te zdanie mówiło coś o racjonalnym poszukiwaniu w sieci... (przetworzyłam to na własny język, bo nie mam pojęcia jak to szło...) A o obiektywizmie i subiektywizmie napisałam :P Lecz zapewne będzie to źle :O

ten cały somato ble ble - to było opisane w tekscie - łatwe nawet operon takich głupich matur nie robił :O

Gość mrs.cohen
no dokładnie sprawdzam parę razy i tylko to się nadawało: chłam i te wartościowe

Jesli matura z polaka była taka ujowa , to jaka jutro będzie mata ?:D

Gość mimika twarzy rara
a patrzcie jak np ja napisałam chłam a po przecinku wirtualny szabat czy nie pamiętam co to mi zaliczą ten chłam? a tamto sobie wykreślą?

Gość kami_20
ja wybrałam ,, zdążyc przed Panem Bogiem'' ;/ ja to tak jakby streściłam i jakies swoje wnoski dodałam.. tyragedia

no łatwiejsza niż próbna albo na tym samym poziomie skoro zadało tylko 25 % maturzystów

Gość mimika twarzy rara
no właśnie, jak polski był taki to co dopiero mata? ;/ Jezu...

Gość KAKAKsssssssssss
noo ja poleglam w tym zadaniu ze slowem . podalam slowo : rzetelnośc :d Hahahahaha mialam napisac szukanie nie wiem czemu nie napisalam ;p a temat tez wybralam drugi ale tak strasznie pokreslilam bo pisalam od razu ( balam sie ze nie zdąze wiec nie pisalAM na brudno :( ) i boje sie ze mi nie sprawdza takiego pokreslonego ... ;/

Gość mrs.cohen
no matma ma być podobna na poziomie gimnazjum, ciekawe czy tak będzie rzeczywiście

Gość u mnie to porażka
tez pisałam coś o chłamie i rzeczach wartościowych, ale nawet nie wiem do czego to było :P Bardziej martwi mnie moje wypracowanie :O To jest po prostu katastrofa 😭

z czego zdało tylko 25 % ? przecież próbną z maty zdało 75 % ? co nie ?

Gość mimika twarzy rara
ja próbną z maty napisałam na 46% ale wtedy nie znałam jeszcze całego materiału. chciałabym na więcej ale jak coś dadzą takiego że głowa mała to nie wiem :(

ja dałam "naśladownictwo" ale nie wiem czy dobrze. Najgorsza nie była, wypracowania banalne a za to można sporo punktów dostać

mimika twarzy rara a i jeszcze co pisaliście w tym porównaniu akapitu 5 i 6 co była ta mityczna Bukowina i bazar? beznadziejne pytanie, napisałam, ze jeden i drugi akapit jest próbą przełozenia rzeczywistosci internetowej na prawdziwe, realne zycie.

Gość mimika twarzy rara
banalne, ale wczuć się w klucz to jest dopiero sztuka;/ rzeczywiście mi się lekko pisało Świętoszka ale te klucze to z dupy wyjęte;/

Gość KAKAKsssssssssss
kto pisal o zdazyc przed PAnem Bogiem ??????

Gość u mnie to porażka
tam gdzie było trzeba wpisać jedno słowo to ja napisałam naśladownictwo A czym zastąpiłyście śmietnik i sezam kultury? Ja zbiorowiskiem i ukryte bogactwo kultury :O (na pewno jest to źle :()

ze jeden i drugi akapit jest próbą przełozenia rzeczywistosci internetowej na prawdziwe, realne zycie. to brzmi tak hmmm w sam raz na odpowiedź do tego pytania ;)

no tak 3/4 zdało ale to i tak mało :D śmietnik - > chłam sezam kultury -> treści wartosciowe

przerwa miedzy palcami 90 Ty coś kobito studiujesz ?:D :classic_cool: 🖐️

też przez pierwsze 10 minut od rozpoczenia matury mieliscie totalna pustke w głowie i całkowity brak skupienia ? 😭 kurcze ja przez 5 pierwszych minuta bałam sie ze z tego nie wyjde i zupełeni nic nie napisze :O:O:O :classic_cool:

Gość KAKAKsssssssssss
co pisaliscie >? troche głupi fragment podali mogli wybrac lepszy ;/ ja sie troche zakrecilam bo najpierw pisalam ze ludzie którzy szli na smierc nie byli gorsi od tych co strzelali a potem ze smierc z bronia w reku byla smiercia z godnoscia ;/ ale tak mi wynikalo z tego fragmentu ... jakis pokopany byl ..

Gość mimika twarzy rara
ja sobie zakładam że ze kompozycje, zapis itd to średnio otrzymam 17 pkt na 25 możliwych a z rozwinięcia jak dobrze pójdzie to z 14/25. Dodać ten durny tekst zdobędę pewnie góra 10 pkt co stanowi łącznie 41 pkt A to daje mi marne 58% !!!!!!! :(:(:(:(