Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukurykuu na patykuu

No maturzyci, jak wam poszło?

Polecane posty

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a będzie dzisiaj klucz do wypracowania ????????

Gość kaja66 to leniwa ignorantka
widac ze reka reke myje, dobraly sie dwie takie niczym ziarna w korcu maku i jedna druga broni, a ty czym sie mozesz pockwalic?dla was wszystkick ojczyzna i jezyk polski nic nie znaczy

Gość mimika twarzy rara
macie wszystkie odpowiedzi?

Gość akwarelka 1991
kaja66 to leniwa ignorantka - weź spierdalaj nikogo nie obchodzą twoje uwagi więc nara [cool}

Gość agraawkaaa
A powiedz czym Ty możesz sie pochwalić ? i kto dał Ci prawo do oceny innych? do obrazania i niemiłych wypowiedzi na temat osob ktorych nie nasz? Mam problem z opanowaniem emocji? na prawde nie rozumiem takiego zachowania. I nie bronie Kaji, widzisz zrobila błąd to delikatnie ja poprawiłam a Ty co robisz? to bardzo brzydkie zachowanie, przynajmniej ja tego nie toleruje.

Gość kasia123455667
spoko xD bywało niby lepiej ale ..... ;) zapraszam i tu też można o maturach pisać jak komu poszło http://sonikamalutka.gliteruje.pl

Gość akwarelka 1991
kaja66 to leniwa ignorantka - pewnie nie zdałaś matury i musisz się wyżyć :classic_cool:

Gość agraawkaaa
masz* aha i tak aby uzupelnić to chyba jestes bardzo źle wychowana ze tak traktujesz innych ludzi, swoją drogą ciekawe czy masz dużo znajomych...

Gość kasia123455667
spoko mogło być lepiej ale .............. ;) zapraszam i tu bo można pisać o maturach i nie tylko xD : http://sonikamalutka.gliteruje.pl

Gość u mnie to porażka
Ja też nie mam jeszcze odpowiedzi do wszystkich zadań... A co do kaja to ignorantka, to nie piszcie z nim, bo to jakiś troll internetowy.

Gość jasgsgghsdv
a ja wybralam temat2 czyli zdayzc przed pandme bogiem ,ale kurde pomylilam epoki..;/ i na samym poczatku napisalam,ze ta ksiazka zostalam napisana w XXleciu miedzywojen..jedna znajoma mi powiedziala,ze za takie cos moga mi dac 0 punktow z wyprawcowania! to prawda? bo mi sie wydaje,ze odejma mi tlyko punkty za temat..ale boje sie cholernie!

Gość mimika twarzy rara
nie wiem ale to raczej błąd rzeczowy jest

Gość vvgg
trzeba było scharakteryzowac orgona czy taruffe

Gość mimika twarzy rara
ale poracha;/

Gość jasgsgghsdv
no to jelsi to ejst blad rzeczowy to za niego moge mi zdyskwalifikowac cala prawce czy nie?

Gość vvgg
mi sie wydaje ze nie cała pracę tylko co najwyzej punkt jesli uwzględnienie epoki było w kluczu

Gość kaja66 to leniwa ignorantka
akwarelka, widac braki w wychowaniu etycznym, jak wy sie mozecie w ogole nazywac polkami?agrafka, takie zachowania trzeba z cala surowoscia potepiac a nie delikatnie poprawiac, dobra wychodze stad bo takie towarzystwo ignorantek mi nie odpowiada, szkoda mi tylko ze wy sie nazywacie moimi wspolrodakami, plamicie imie naszej ojczyzny, dawniej tak nie bylo mlodziez byla patriotyczna a teraz dla dziewczyn licza sie tylko faceci i wyglad, oby to sie zmienilo kiedys

Gość akwarelka 1991
tartuffe'a i stosunek orgona elmiry i kleanta do głównego bohatera czyli chodzi to o tartuffe'a ... no bo przeciez nie opiszesz stosunku orgona do orgona ;)

Gość mimika twarzy rara
no chyba świętoszka co nie?

Gość HeeeYaah
Kiedy są wyniki z polskiego ??

Gość akwarelka 1991
kaja66 to leniwa ignorantka - juz o twoim wychowaniu nie wspomne. aha czyli mam rozumieć że jak zdamy słabo maturę z polskiego to nie śmiemy się nazwać Polkami tak ? :classic_cool: haha

Gość vvgg
no ale przeciez głównym bohaterem był orgon

E tam, spokojnie. Raczej nie zdyskwalifikują a poodejmują jakieś punkty. Już szybciej by dyskwalifikowali prace w której są pomyleni główni bohaterowie, ale tylko z powodu jednej epoki?? nie ma co panikować :)

Gość mimika twarzy rara
porażka mam 12/20 plus minus 2 pkty :(

Gość akwarelka 1991
Świętoszkiem był Tartuffe więc on jest głównym bohaterem

Gość u mnie to porażka
Z tych kolejnych zadań nie przybyło mi punktów (tak jak przypuszczałam) Nie wiecie kiedy będzie klucz do wypracowań?