Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukurykuu na patykuu

No maturzyci, jak wam poszło?

Polecane posty

Gość ...tak myślę, że...
dobra tam, nie wazne w której :PP

Gość u mnie to porażka
Ja przeczytałam może ze 4 lektury, ale nie było w tym żadnej z tych :( Na temat o Edelmanie rozpisałam się prawie na wszystkie kartki (została jedna strona) Mimo to, i tak uważam, że moja praca jest żałosna, i jest tam dużo słów a mało treści :O

Gość KAKAKsssssssssss
ja mialam fajna strone zaraz poszukam

Gość ...tak myślę, że...
ja lałam wode , ale tez mi wyszło na 3 strony. a co do tych słów, jak to mowiła moja "była" polonistka: "znam 50 złów i nie zawaham się ich użyc" :D

Gość kami_20
ja też pisałam to z edelmanem i tylko bazowałam na tym tekście bo ksiązki nie czytałam

Gość KAKAKsssssssssss
ja tez pisalam o edelmanie o tym zydzie napisalam ze po tej sytuacji z zydem edelman zrozumial ze nie mozna dac sie zgnebic ze trzeba walczyc o swoja godnosc ze nie mozna "dac sie postawic na beczce"

Gość ...tak myślę, że...
KAKAKsssssssssss - oooo przydadzą się :D kami_20 - tez jej nie czytałam. ale orientowałam sie o co mniej wiecej tam chodziło. ostatnią lekturą jaką w szkole przeczytałam to było Przedwiośnie :P

Gość kami_20
ale ja naprawde nic madrego nie napisałam:P załana jestem... Ja poprostu streściłam ten tekst i dodalam pare głupot od siebie....:/ dobrze ze są poprawki

Gość KAKAKsssssssssss
wlasnie na najprostszym temacie jest najłatwiej sie wylozyc . w tym fragmencie bylo wszystko podane ja w sumie to tylko przepisalam ale swoimi słowami bo nic juz sie nie dalo wymyslic ... MASAKRA

Gość gram_de_parte_2
z matmy bedzie 25 zamknietych(abcd) i ok 7-8 otwartych kazde zad. abcd jest po 1 pkt zeby dostac 30% trzeba miec 15 pkt więc jesli kompletnie nie znamy odpowiedzi na jakies pytania abcd to warto chocby strzelic mbo moze akurat sie uda

Gość gram_de_parte_2
a sluchajcie czy w pracy mozna zawrzec cytat z ksiązki??

Gość KAKAKsssssssssss
mysle ze mozna

Gość taka_jedna_maalaaa
A co wtedy, gdy prace napisalam na 250 słow, ale nie zajelo mi to 2 stron, beda to oceniac jako calosc, czy juz na starcie odejma mi punkty? jak myślicie?

Gość KAKAKsssssssssss
jak masz 250 slow to nie maja prawa ci NIE SPRAWDZIC

Gość ...tak myślę, że...
jeśli masz mniej niż 2 strony to będą liczyć słowa. Jeśli masz 250 to możesz spać spokojnie, będą oceniać prace normalnie. gorzej jak by się okazało, że masz mniej niż 250.. moja nauczycielka mówiła, że w takim przypadku cała praca jest niezaliczona od razu.

Gość taka_jedna_maalaaa
mam nadzieje :)

Jak zobaczylam te tematy to mnie zatkalo... Myslalam ze dadza jakies grubsze i bardziej znane lektury... Wybralam świetoszka i to tak sciemnialam...:D hehe Nio ale pewnych mam 10 punkcikow z rozumienia tekstu takze do 21 dobije napewno:D Mam nadzieje ze z matmy pojdzie mi rowniez dobrze, bo juz od tego patrzenia na cyferki mieni mi sie w oczach:D

Nie napisałam na przyklad nic o tej babce co tam trzeba bylo... a takze nie wiedzialam jak nazywa sie glowny bohater swietoszka,,,:D ale wtopa... nio i pisalam "główny bohater" lub "tytulowy bohater".. co za sciema... dobilam do 250 slow i na tym skonczylam:D

Gość KAKAKsssssssssss
hahaaa dobre :D główny bohater :D

Gość KAKAKsssssssssss
ale ja slyszalam ze głównym bohaterem jest orgon natomiast tertufee czyli świętoszek jest bohaterem TYTUŁOWYM .

Nio ale w tresci bylo ze główny bohater:p i TYTULOWY ZE TEZ:P Musialam cos wymyslic:D

A zreszta nie powtarzalam tej lektury nawet wiec nic dziwnego :D

Gość gtght
ja na pewno nie zdałam matury bo dziwnie zrozumiałam tematb i scharakteryzowałm orgona zamiast tartuffe, a to o nim trzeba było pisać. i jestem tak potwornie załamana i siedze i płacze. teraz jak czytam temat to nie potrafie zrozumiec jak mogło mi przyjśc do głowy że do orgon , prtzeciez wyraźnie widac że tytułowy swietoszek

Moze dadza ci jakies punkty za to ze cos napisalas... Nio coz dopiero 30 czerwca sie dowiesz...

Gość tez bedzie zywioł
ale o Tartuffie też coś pisałaś? czy kompletnie zero?

Gość kokodżamboo
gtght - o kurcze, wspołczuję :(:(:( Ale może policzą Ci za to jakieś punkty...

Gość gram_de_parte_2
i jak jest juz gdzies ten klucz z cke???

a ja wam powiem mi poszło w miare, kiedy przeczytałam odp najadłam się strachu jaka to ja 'tępa' jestem. no tak, ale każdy egazaminator ma inny pogląd, wierze że nadrobie wypracowaniem ;P

Gość była maturzustka
A jak tam matematyka? Jestem bardzo ciekawa jak Wam poszła...