Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukurykuu na patykuu

No maturzyci, jak wam poszło?

Polecane posty

przypomnieć sobie wzory z maty i na spacerek !! a nie siedzicie przed kompem !!

Gość mimika twarzy rara
nie bo tu masz konkretny cytat, to nie jest zamienne

Gość KAKAKsssssssssss
czyli ze moje PEREŁKI WYGRALY ?:P

Gość KAKAKsssssssssss
6 napisalam tak samo :D bylam pewna ze bedzie zle ale widac ze te najbardziej Pojebane odpowiedzi ktore nam przychodza do glowy sa najlepsze

Gość hejjjjjjjjjjjj
wspolczuje wam. ja pisalam mature 2 lata temu. tak patrze, ze wam dali strasznie trudna w tym roku.

Gość hejjjjjjjjjjjj
moze nie trudna, a pojebana o!

Gość Niewyzyta Pipusia
No i jak mowilam- mam max jak na razie o ile odpowiedzi sie nie zmienia :-) UNIWEREK CZEKA NA MNIE!

Gość u mnie to porażka
Jak na razie mam 11 punktów :O

Gość KAKAKsssssssssss
a bedzie dzisiaj klucz do wypracowania???????????

Gość mimika twarzy rara
a ja 10 ale jeszcze nie znam wszystkich odpowiedzi a poza tym na jednej i drugiej stronie każde z rozwiązań są inaczej sformułowane także może zaliczą mi moje odpowiedzi

Gość mimika twarzy rara
a właśnie co z kluczem do wypracowań?

Gość mimika twarzy rara
Zad. 12 obiektywizacja: informacja prasowa, sprawozdanie subiektywizacja: recenzja, felieton LOL :(

Gość agraawkaaa
to jest jakies dziwne z tymi formami wypowidzi... no kużwa albo to jest czytanie ze zrozumieniem czyli cos wyczytujemy z tekstu albo pytaja o teorie... ;/

Gość u mnie to porażka
U mnie też jest inaczej sformułowane, lecz wzięłam pod uwagę ogół treści przekazu. W niektórych zadaniach na pewno nie uzyskałam punktów. Np w perełkach :D Sezamie i śmietniku, zadanie 3 (rozważnie, krytycznie, analitycznie)

Gość yutyjytjy
żal mi was, a w szczególności mimka twarzy, podniecasz sie tak, a po odpowiedziach ktorych tu udzieliłas na pewno nie uzyskasz tych 10 punktów, nie mówie tego z zazdrosci, ale ludzie te odpowiedzi co tu podajecie są przykładowe i raczej bedą się troche różnić niż w kluczu, szczególnie te perełki.

Gość KAKAKsssssssssss
ktos zle napisal bo to nie bylo zadanie 12 tylko 13. Zad. 12 obiektywizacja: informacja prasowa, sprawozdanie subiektywizacja: recenzja, felieton 12 bylo o analogii miedzy swiatem a cyberprzestrzenia

Gość mimika twarzy rara
no właśnie taką znajomość tekstu to ja mam gdzieś

Gość W.....
Ja zdawałam trzy lata temu, trzymam kciuki. Pamiętam, że też się strasznie denerwowałam i na pytania odpowiadałam A teraz, już za 2 miesiące obrona (licencjat) i kolejny stres. Ech... to życie :O

Gość W.....
na odpowiedzi czekałam miało być :)

Gość gram_de_parte_2
moze chociaz po pol punkta dostaniemy za nie ktore odpowiedzi:P moja ciotka wykłada na uniwerku zna się z wieloma ludzmi i mowi ze matury wcale nie są uczciwie sprawdzane wszystko zalezy od regionu, sprawdzającego i jego humoru :P jest sprawdzający zaliczy zadanie a drugi potrafi nie zaliczyć więc tez podobno to nei jest tak bardzo fair

nie bylo az tak zle:) kiedy otworzylam arkusz i zobaczylam swietoszka to myslalam ze pierdzielne i wyjde stamtad jeszcze szybciej niz wyszlam:P ale na szczescie bylo zdazyc przed panem bogiem :classic_cool: uff:) a te odpowiedzi to z deka po je ba ne :D ale da sie rade:P gorzej z matma :classic_cool:

Gość agraawkaaa
a ja z ta obiektywizacja napisałam tak 1) brak sformuowań w pierwszej osobie 2) brak wplatanie własnych przemyślen dośwaidczen a subiektywizacja; 1) wypowiedzi w 1 os 2) duzo przykladów cytaty ekspertów...

Gość kajaa66
ja z obiektywizacja wogole nie zaczailam o co chodzi i jakies cytaty wypisalam xd

Gość u mnie to porażka
"moja ciotka wykłada na uniwerku zna się z wieloma ludzmi i mowi ze matury wcale nie są uczciwie sprawdzane wszystko zalezy od regionu, sprawdzającego i jego humoru jest sprawdzający zaliczy zadanie a drugi potrafi nie zaliczyć więc tez podobno to nei jest tak bardzo fair" To mi pewnie odejmą punkty w zemście za moje niewyraźne pismo :D

Gość agraawkaaa
nom ja tez sie właśnie zastanawiałam o co chodzi... nie wpadłabym na opmysł ze to o jakis felieton czy recenzje chodzi :?

Gość agraawkaaa
no kurcze gdzie dalsze odpowiedzi...

Gość u mnie to porażka
Ja napisałąm czym się charakteryzuje subiektywizm i obiektywizm :O (ale dałam po 2 przykłady :D)