Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co tu chodzi " o inna"

Nie wposcil mnie do siebie do domu.

Polecane posty

ja nie odeszłabym stamtąd ot tak - niekoniecznie byłoby to czatowanie... powiedziałabym coś takiego, po czym na pewno zmieniłby zdanie (o ile faktycznie zależałoby mu na mnie a w domu faktycznie byłby kumpel)...

Gość 12345654321
o co tu chodzi " o inna" ja popieram to co napisala polakita a co do spotkania jesli chcesz jeszcze go ogladac to on nparawdre bedzie musial mocno prosic o spotkanie i bedzie tez musial sie postarac jakos ci to wyjasnic ale nie wierze ze da sie to wyjasnic

słuchaj laska tamta wie że ma dziewczyne widocznie ale i tak się bzykają... No przykro mi ale gdyby to był kumpel to by Cię wpuścił. Ja na Twoim miejscu bym niewpuściła go teraz do siebie, albo czekała bym aż ten "kumpel" wyjdzie od niego, albo bym zadzwoniła do jakiegoś sąsiada z prośbą o otworzenie drzwi, weszłabym na góre i kazałabym się wpuścić. jakby zabronił to sama rozumiesz... Z resztą jestem pewna że to nie był kumpel, ale że jesteś zakochana uwierzysz w jego wersje...

Gość o co tu chodzi
Tez tak mysle.Ze tam byla inna.Dobra ubieram sie i ide do niego.Zobaczymy co teraz bedzie.Opowiem pozniej.

Gość 12345654321
o co tu chodzi ale po co ty do niego idziesz?? facet traktuje cie jak byle co robi w konia a ty lecisz do niego i tobie bardziej zalezy na wyjasnieniu sytuacji niz jemu on zobaczy ze Ci zalezy wcisnie glupia bajke i dalej bedziecie razem

Gość o co tu chodzi
Wiem ze jestem naiwna.Ale musze zalatwic to do konca.I wole wiedziec teraz niz kiedy indziej.Az ie boje.

Gość o co tu chodzi
To co mam zrobic.Olac cala sytacje.I jego tez.Czyli nie odbierac telefonu.Nie puszczac go do domu.

Teraz to juz po fakcie. Mogl pomyslec ze wrocisz i zadzwonil po kumpla ktory bedzie Go krył. Trzeba bylo tam zostac od razu i poczekac co bedzie sie działo.

Gość 12345654321
wlasnie koboety w ten sposob najwiecej bledow popelniaja facet pokazuje ze ma ja w powazaniu a ona leci do niego do domu nie dziwie sie ze kazecie autorce isc wiekszosc kobiet by tak zorbila i wiekszosc kobiet popelnia takie bledy

Gość o co tu chodzi
Zadzwonil do mnie przed chwila.Mial mi dzis oddac kase.Nie duzo bo 50zł i musze je odebrac.I daltego teraz zadzwonil ze czeka dalej na brata i jak da mu kase to odrazu do mnie przyjdzie.Ale ja ide.

Gość 12345654321
o co tu chodzi ale po co tam idziesz?? Jak byla tam dziewczyna to juz jej dawno nie ma wyjdzie na to ze traktujesz sie jak sciere i latasz za facetem ktory ma cie gdzies powiedzial ze do ciebie przyjdzie to przyjdzie nie lec tam

Kobieta nie moze potraktowac sie jak sciera po roku :) Jesli bylaby z nim 2 miesiace to tak ale nie po roku.

Facet nie wpuscil cie do domu..... a ty i tak do niego idziesz ? oooooooooooo RATUNKU po co ? by uslyszec scieme roku ?

Gość o co tu chodzi
Przemyslalam sobie.Jednak nie pojde do niego.Umowilam sie teraz z koleanka na kawe i spacer.A jego mam gdzies. Ale powiedzcie mi jak mam sie zachowac jak przyjdzie do mnie.Poruszac ten temat.Czy udawac ze go niema? Co mam mowic?

Gość 12345654321
20LetniaOlga kobieta zawsze moze potraktowac sie jak sciera nawet po 20-30 latach malzenstwa kiedy np maz ja zdradza a ona za nim lata i jej zalezy zeby sie wytlumaczyl przeprosil a nie jemu

Gość witaj autorko
mialam nieco zblizona sytuacje do Twojej Na poczatku znajomosci (jakies 5 miesiecy) wracalam od rodziny ze swiat wczesniej niz sie spodziewalam i napisalam smsa chlopakowi, ze bede juz za godzine (w domysle i wpadne do Ciebie) On mi odpisal, ze ma goscia (ja to odebralam, ze nie ma dla mnie czasu, bo i tu mialam 2 opcje: posiadowe z kumplem ma albo druga opcja: jest u niego siostra, ktora na kilka dni przyjechala z zagranicy Biorac to pod uwage napisalam "ok, to milego wieczoru ") Okazalo sie, ze to byla kolezanka ..... przyznal sie do tego sam, ze sie wprosila i nie mial smialosci ja wyprosic i tak sie zasiedziala do 23 ... Zrobilam afere, ale nie odeszlam Nie wiem czy to nie byl blad Jestem z nim dalej, juz 5 lat, za pare miesiecy slub - ale .... nie ufam mu i nie wierze juz w milosc i zaufanie Nie szukam nikogo innego, bo uwazam, ze kazdy sie okaze w koncu takim zaklamanym chujem

Gość 12345654321
a ja bym zadnej jazdy nie robila uwazam ze to bez sensu przyjdzie na poczatek nic nie powiesz .. zobaczysz czy sam poruszy temat bedzie milczal powiedz ze oczkeujesz wyjasnien cos tam jakos wytlumaczy spokojnie to przyjmiesz a potem stwierdzisz ze nie chcesz go widziec przez tydzien i potrzebujesz czasu zeby sie zastanowic poukladac sobie wszystko i cos zdecydowac