Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem załamanaaaaa

co sądzicie o tych temperaturach? Jestem załamana

Polecane posty

Gość jestem załamanaaaaa

9dc - 36.45 - seks 10dc - 36.30 11 dc - 36.35 - seks 12dc - 36.30 13dc - 36.25 pozytywny test owulacyjny- seks 14dc - 36.65 - seks 15dc- 36.55 16dc - 36.65 17dc - 36.60 18dc - 36.70 19dc - 36.60 20dc - 36.85 zakłócenia mierzyłam godzinę później niż zwykle 21dc - 36.75 22dc - 36.60 23dc - 36.75 Cykle 29 dniowe. Ze śluzem u mnie różnie więc informacji o nim nie podaje. Jestem zamłamana... na wykresie wychodzą mi takie bzdury nie ładnie ro wygląda... :/ jedno poronienie mam już za sobą... czy ze mną jest coś nie tak? Po tych temperaturach mogę już chyba stwierdzić że w ciąże nie zaszłam prawda

Gość czekam i kocham
Nie koniecznie najlepiej będzie jak pójdziesz do gin.

Gość jestem załamanaaaaa
wiem pójdę na pewno po raz kolejny z resztą.... ale nie wydaje mi się by udało mi się zajść w tym cyklu ... temp była by bardziej ustabilizowana... a ona sobie skacze jak sobie chce... :(

Gość jestem załamanaaaaa
dodam jeszcze że mój wykres ciążowy wyglądał wręcz idealnie.... :/ Proszę poradźcie...

Gość jestem załamanaaaaa
up

Gość czekam i kocham
no wiesz my tu nie możemy ci lepiej doradzić niż ginekolog. Najlepiej będzie jak się nie będziesz denerwować. Wiem wiem łatwo się mówi. Ale przez stres dużo rzeczy się nie udaje. Życzę powodzenia !!

Gość jestem załamanaaaaa
ale ginekolodzy lelą na wykresy... kiedyś się chciałam ginekologa podpytać z czystej ciekawości dopiero jak się uczyłam mierzyć czy wystąpiła owulacja... a ten pobieżnie zerkną na wykres i zapisał mnie na mointoring owu... wkurzyłam się i olałam go.... choć teraz stwierdzam że chyba powinnam skorzystać...

Gość jestem załamanaaaaa
lece do domu za wszelkie interpretacje wykresu była bym bardzo wdzięczna.... Dziękuje :)

Gość sama jestem ciekawa
up up ja się na tym nie znam ale chętnie zobaczę co dziewczyny Ci poradziły.... sama jestem ciekawa....

Gość jestem załamanaaaaa
up