Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robbbbooo

Jak znalezc sobie w końcu dziewczynę? :)

Polecane posty

Skoro masz 24 lata i dopiero się z tym obudziłeś to trochę chyba za późno, ale kto wie próbuj może ci się uda ;).

Gość robbbbooo
No mam 24lata a do tej pory nie miałem jakiegoś parcia totalnego żeby mieć dziewczynę,no ale teraz coś mi się odmienia :)

Jak ci sie zaczęło odmieniać to poczekaj trochę aż odmieni sie w drugą stronę. Jak będziesz miał 30 lat to sobie odpuścisz.

" Możesz bezpośrednio: podobasz mi się i chciałbym cię poznać " gdyby mu sie nie podobała to by nie podszedł do niej więc ten tekst jest kiepski

Gość robbbbooo
a może zapytać czesc.pogadamy?jestem xxxx a Ty? co mysliscie?

Myślę, że ważniejsze jest jak wyglądasz niż co powiesz. Jak jesteś przystojny to nawet możesz spytać "którędy na Grunwald?" a i tak sie tobą zainteresuje.

Gość Abbcca
Z tym zagadywanie na ulicy to radze uważać, bo jeszcze dziewczyna weźmie Cie za zboczeńca i policje wezwie, a to może sie skończyć nawet aresztem na 48 godzin.

Gość darker powieś się
bo się męczysz

Gość Abbcca
Był tu nawet jakiś czas temu temat, w którym użytkowniczki wyśmiewały się i wyzywały od najgorszych facetów, którzy w ten sposób próbowali nawiązać z nimi kontakt... Cóż tacy są ludzie.

do mnie kiedyś podszedł chłopak na przystanku, ale był tak zdenerwowany, że gadka się nie kleiła.. zapytał się o ogień, a potem co 5min się pytał, gdzie jadę.. ale i tak to było urocze... a mój kumpel zaczepił swoją dziewwczynę na ulicy i są już 6 lat razem... internet to kiepskie miejsce do poznawania, ze mną nie chciał nikt pójść na kawę :P

Nie ważne jest jak sie zagaduje tylko kto zagaduje. Brzydal = zaczepia i molestuje. Przystojniak = podrywa

dlatego ja ide zmienic fryzure odwiedze chyba solarium i na podryw :D

facet z solarium.. o fu! do mnie na przystanku też podchodził jakiś koleś ;P ale szybko myknełam do busa i po gadce :(

Gość jahayavh
skad jestes?

zartuje z tą solarką ;) jestem zbyt :classic_cool: aby udawac lalusia ale odziwo na imprezach pełno takich i oni mają branie :O

Tak czytam i dochodzę do wniosku... że niektórzy z Was są za mało pewni siebie ;). Panowie głowa do góry i na podryw :). Wiosna działa dobrze na kobiety (w końcu też jestem "babą" - wiem co mówię).

Gość jahayavh
pytanie do robbobb:)

Gość Abbcca
Widać, lub raczej czuć, czy sie na "to coś". Jak nie to arrivederci Roma. Niestety takimi kategoriami myślą kobiety...

Gość jahayavh
zapraszam w piatek do Tokyo w Poznaniu:) tam mnie znajdziesz:)

Jak jest brzydki to lepiej niech nie podrywa, bo jeszcze go policją poszczują.

na szczęście nie zdarzyło mi się zarywać do faceta w klubie :P Ale na solarium to ja nie chodzę ;] -> może to przez to?? :P :P

Oj brzydki, nie brzydki... Pojęcie względne. Brzydki nie powinien podrywać, brzydkiej się nie podrywa.... Co znaczy brzydki/-a? Raczej zaniedbany... a z tym trzeba walczyć :)