Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robbbbooo

Jak znalezc sobie w końcu dziewczynę? :)

Polecane posty

"o najwyżej spławi ale myślę że gorzej jest nie spróbować " jak nie spróbujesz to przejdzie jak spróbujesz to możesz się okazać zbyt chudy w uszach co lepsze? "iewczyny bo bylo wolne miejsce i sobie tak siedzę i myśle oo fajna dziewczyna,kątem okiem widzialem że ona się na mnie patrzyla trochę," każdy się z raz patrzy na kogoś kto się po chamsku wciska na miejsce obok, zamiast kulturalnie stać :O "która godzina? jak dostać się do? gdzie mam wysiąść by trafić do?" a potem masz sytuacje i dylematy jak pana wyżej z dziewczyną z autobusu. :O 🖐️ "iegoś koła zainteresowań i tam poznasz jakąś miłą dziewczynę.." i ona jeszcze musi być wolna oraz zainteresować sie akurat nim. A główna rada podrywaczy mówi, że przez przyjaźń to się nie da. 100 tys razy pisana na tym forum :D

Gość i tak nie znajdziecie dziewczy
ny. NIGDY

brzydki..niski..to ciezko zmienic.Jednak mozesz to nadrobic..troche o siebie zadbac ,ubrac sie,ciuchy to wazny element wizerunku,dobre buty to podstawa.Jak sie juz tak odpicujesz,lepiej poczujesz-to juz niebedziesz taki beznadziejny..Noi kolego bez dziewczyny ;wez kumpla na balety i tam,w clubie kup kobiecie drinka, spytaj czy sie z Toba umowi...Jak troche porandkujesz to napewno spotkasz kogos fajnego,dla siebie...i nieboj sie,dziewczyny chodza na randki takze z nudow..a rozmawiac mozesz o sobie ,o niej,o pogladach na kazdy temat....Sporo sie przy tym dowiesz o sobie tez...I wyjdz z skorobki wreszcie:)pozdr

Tylko jak sie umowisz to niezapomnij jej zaprosic do milej pizzerii,nawet jak niezostanie twoja dziewczyna to itak powinno byc milo..i niewydzwaniaj zaczesto..musisz potem wybadac czy laska ma ochote na nastepne spotkania...Wiosna mozna sie spotkac w wielu miejscach..kino..festyn w parku..moze aqapark..Wiesz niektore kobiety tez sa samotne i szukaja partnera zeby z kims spedzic czas...Tylko nie miez w odpicowana Lache..raczej w skromnego kopciuszka.

czy wy też uważacie, że milia wypisuje farmazony? :O które do tego są sprzeczne ze wszystkimi poprzednimi radami i stwierdzeniami :D genialna rada "ubierz się :classic_cool: i dużo zapraszaj" :classic_cool:. Taka typowa rada na wszystko. aaaaaaa i mów duzo o sobie. Jak myslicie, zadziała?

To może dobry rady dla tych którzy chcą coś zmienić :classic_cool:. Ja się do nich nie zaliczam więc nie będę się ustosunkowywał :D.

Wlasnie dlatego niemasz kobity..to zbyt proste jak na twoj zagmatwany rozum..myslicie ze wszystkie te laski to ksiezniczki czy panienki czekajace na darmowego drina..ha

A ty draker jak chcesz z dupa wrocic do domu to musisz trafic na latwizne i powiedziec ze jestes biznes man,pozdr

Jak niemasz kasy na ruchy to emigracja kolego...z szacunkiem ale facet powinien miec cos w kieszemi..no wiesz jakis standard ,chyba juz zarabiasz?

Och beznadziejny ja naprawde chcialamci cos doradzic:(

no to co sie draker pultasz jak nie chcesz znalesc kobity,to nie to forum,powinienes zajrzec na NIENAWIDZE KOBIET.PL,Ale z psem mi sie podobalo..

nie do ciebie to bylo draku,ja niepotrzebuje chlopaka..

Emigracja -poplaca(np GB,przyp.red.)

" Emigracja -poplaca(np GB,pr" trzeba mieć kasę żeby wyjechać żeby mieć gdzie mieszkać znać angielski znaleźć pracę i nie umrzeć z nudów w kraju którego języka nie znasz dodatkowo trzeba się z tej pracy utrzymać a jak nie jest się murarzem to edzie kiepsko coś jeszcze? :classic_cool:

co sie tak przyp.....A gdzie ma poznac kobiete?W kosciele,bibliotece czy na ulicy?W takim clubie to sie ludzie chodza pobawic,jemu tez by sie przydala rozrywka,tak najlatwiej poznawac nowych ludzi,no chyba ze na forum.No a jak ktos jest brzydki i niski,to moze sobie pomodz wydobyc wewnetrzne piekno:/

Na emigracji jest beznadziejnie,ale cala satyswakcja z tego ze sobie dasz rade.potem jest prosto,duzo polakow w takiej samej sytuacji,zdziwilbys sie ilu na ulicy,rozpoznasz odrazu....Draku mam zaj...frajde z konwersacjii z toba:*

to nibylo do ciebie draku straciles watek i wypadles z tematu.Jednym slowem niewiesz o co caman

aaaa,dobry material nie chodzi do klubow...zajarzylam...Czy ktorys was wypostowal ten watek?

milia (nicolas555@interia.pl) Draku mam zaj...frajde z konwersacjii z toba:* Darker też bawisz się równie dobrze? :D

ok dobranocki,zajrze jutro na to radosne forum nieudacznikow...a tak na marginesie niewiedzialam ze faceci tez tesknia za miloscia..No chyba ze na coinne wam ta babka:/

Wiesz tak sie sklada ze zjezdzam z tad wlasnie

🖐️ milia wroc koniecznie tutaj :) tak radośnie się tutaj zrobiło :) "a tak na marginesie niewiedzialam ze faceci tez tesknia za miloscia" czy to uczucie jest zarezerwowane dla kobiet tylko? :O