Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robbbbooo

Jak znalezc sobie w końcu dziewczynę? :)

Polecane posty

Gość kurczakuuu
narazie na tyle co przeczytalam- nie ma tutaj w tym watku osob ktore sie uzalaja nad soba i dzieki za to niebiosom :) bo mimo wszytsko, trzeba zachowac pogode ducha :D

najlatwiej wyrwac laske na www.odloty.pl :) i tyle w temacie

bo ' po co kasa?' - kasę się zarabia na siebie pracując, w portfel dla partnera zaglądać nie będę bo żoną jego nie jestem. Myślę, że 'chemia' jest ważna

Gość a ja myślę, że
a czy autor jest tu jeszcze w ogóle? widzę, że kolejny topik stał się miejscem pocieszania prawiczków :P Czy nie moglibyście być tacy jak Ci dzisiaj w Rozmowach w toku? Oni byli prawiczkami ale byli ok ;)

Darker - może i piotruś pan, ale nie szukam panicznie faceta i nie mój problem, przecież go zmieniać nie będę.. Uroczy X 1000 :D

Gość robbbbooo
no dość często zdarza się że jakaś dziewczyna patrzy na mnie ale ja w tym momencie nie wiem o co jej chodzi? nie mam w sobie tyle śmiałośći też no...

Gość a ja myślę, że
a myślisz autorze, że wszystkie kobiety są śmiałe? Przecież jak do jakiejś zagadasz nieśmiało to ona Cię nie wyśmieje, po prostu zaczniecie miło rozmawiać :) tzn jeśli zagadasz do pani typu barbie to nie gwarantuję, ze będzie tak jak napisałam :P

Gość a ja myślę, że
Darker dla mnie idiotami nie byli, przynajmniej próbowali zdobywać dziewczyny a nie tylko siedzieć na kobiecym forum :P

Gość Abbcca
"Trzeba mieć śmiałość. Bo co sie może złego stać?" Możesz dostać w ryj od jakiegoś misiaczka tej panny, może sie Tobą zainteresować policja jako zboczeńcem, sama dziewczyna może ci sprzedać plaskacza. Wiele złego może się stać, relatywnie więcej niz dobrego.

bez ryzyka nie ma zysku :classic_cool: poza tym wy zaraz sobie myślicie że dziewczyna was wyśmieje... co najwyżej spławi ale myślę że gorzej jest nie spróbować :)

Nadzieje zwykle traci się około trzydziestki więc jeszcze trochę wam zostało.

Gość a ja myślę, że
no i co Loooser stanie się coś strasznego jak ona się przestraszy? Może 1 na 10 tak zrobi, ale reszta z Tobą pogada i może za którymś razem spotkasz tę właściwą :P

Gość kurczakuuu
a co jesli to dziewczyna zagaduje??

Darker Ciebie to bym najchętniej teraz w dupę kopnęła :classic_cool: nie znam cię a po twoich wnioskach odczuwam że dupek z Ciebie

Gość Abbcca
Albo powie "sperdalaj, bo zaczane krzyczeć" Co w tym złego, prawda?

Po co zagadywać jak z góry wiadomo, że nic z tego nie będzie? Bez sensu.

Gość kurczakuuu
no ale jak spostrzegana jest dziewczyna ktora usmiecha sie, zagaduje...? desperacja?

Gość Abbcca
"a co jesli to dziewczyna zagaduje??" Przypuszczam, ze w 3/4 przypadkach zagadywany będzie przeszczęsliwy.

Gość a ja myślę, że
no i jak powie nawet spierdalaj, to coś się złego stanie? Poza tym zakładam, że do gimnazjalistek nie zagadujecie, więc takiego słownictwa na banka nie usłyszycie :P

jak wy pieprzycie! co uśmiechająca się laska to akt desperacji? jakby tak było to połowa świata cierpiała by na depresję :D

Gość robbbbooo
Darker a powiedz bo mnie to ciekawi mówisz że odnosilem same porażki z dziewczynami,a powiedz jak podejmowałeś tyle prób,to naprawdę z ŻADNĄ dziewczyną nigdy niebyłeś w jakimś krótkim chodzaż związku? zawsze się to kończylo tak że mówiły Ci spadaj gdy Ty próbowaleś?

''Albo powie "sperdalaj, bo zaczane krzyczeć" Co w tym złego, prawda?'' - GDZIE WY ŻYJECIE, ŻE KOBIETY TAK MÓWIĄ?! chyba, że podchodzicie i łapiecie za tyłek :o

Gość kurczakuuu
Abbcca- Ty nie jestes facetem, nie? nie wiem czy rzeczywiscie byliby przeszczesliwi...