Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robbbbooo

Jak znalezc sobie w końcu dziewczynę? :)

Polecane posty

Gość jahayavh
cream a jestes z poznania?? jesli tak to polecam ten klub:)

Gość Abbcca
Walka z brzydotą jest i tak o wiele łatwiejsza niż walka z brakiem "tego czegoś". Jak jesteś zaniedbany czy masz blizny na twarzy, medycyna moze Ci pomóc, ale jak nie masz uroku, czy blysku w oku to już kaplica :/

brzydota - kategoria estetyczna wartościująca ujemnie; przeciwieństwo piękna; rezultat naruszenia przyjętych kanonów piękna.

Nieprawda !!! Trzeba się za siebie wziąć. Wygląd jest ważny, ale nie determinuje w większości przypadków braku powodzenia. Poza tym, prawdziwie atrakcyjnych ludzi, jest mało ... Prawdziwych przystojniaków, lub prawdziwych lasek (mi znajomych) na palcach u jednej ręki policzę, reszta to przeciętni ludzie. Wiara w siebie dużo robi

Nie trzeba być pustakiem żeby wiedzieć, że wygląd jest ważny.

/ale jak nie masz uroku, czy blysku w oku to już kaplica/ Z tym bym sie zgodził ale nie tak do końca .

Brzydki Niski itd - kasa nie załatwi wszystkiego. Szacunku nie załatwi... Ale cóż, różne są priorytety. Dla niektórych duża chata, fajna "dupa" i nowe Bi Em Dablju serii 7 to WSZYTSKO

Gość Abbcca
W przypadku powodzenia w miłości faceta wg moich obserwacji liczy się: 1/2 wyglad (z czego połowa wzrost) 1/3 "to coś" 1/6 reszta (inteligencja, madrość, dobre serce poczucie humoru

" Szacunku nie załatwi..." jak ktoś jest dobrze ubrany, jest dyrektorem rodzinnej firmy wartej 100 mln to szacunek ma z urzędu. Tak działa społeczeństwo a do tego takie warunki startowe daja pewność siebie i wszystkie inne atrakcyjne rzeczy

Boże.. brzydkiemu nic nie pomoże, Choremu na depresje nic nie wolno powiedzieć. Jak się chce tkwić w martwym punkcie, to tak się sprawy mają... Uroda jest ważna, ale to nie jest wszystko... Depresję da się leczyć, z iwelką szansą powodzenia.

" Szacunku nie załatwi..." jak ktoś jest dobrze ubrany, jest dyrektorem rodzinnej firmy wartej 100 mln to szacunek ma z urzędu. Tak działa społeczeństwo a do tego takie warunki startowe daja pewność siebie i wszystkie inne atrakcyjne rzeczy I jest zgnuśniałym, zepsutym burakiem... faktycznie ma wszystko... Tylko, że to nie jest prawdziwy szacunek.

Jakbym miał tyle kasy to miałbym gdzieś czy szacunek jest prawdziwy czy nie.

ja to ci proponuję ruszyć się sprzed komputera :D nie rozumiem problemu znalezienia faceta czy dziewczyny :D dla chcącego nic trudnego :)

mnie denerwuje to ze dziewczyny wolą pamów typu bears od szczupłych wysportowanych kolesi :O

Dobra Panowie. Prawda jest taka, że nie macie podejścia do kobiet i na wygląd winy nie przerzucajcie. Jak się ma gdzieś szacunek, to się nie szanuje samego siebie, a to oznacza, że dla innych człowiek liczy się niewiele, a to daje taki efekt, że kobiety (i odwrotnie) omijają takich panów. Teraz idę, wy tu miejcie dalej swoje kółko wzajemnej adoracji, wspierajcie się w niedoli... Ja idę "wziąć się w garść": poćwiczyć, popracować nad wyglądem, później poczytać, itd. Bayos

owszem mam. jak ludzie tylko siedzą przed monitorem i smęcą że nie mogą znaleźć partnera to czyja to wina? ja nic na to nie poradzę że są aspołeczni albo nieśmiali :) jak już siedzicie na komputerze to szukajcie na portalach :)

Gość Abbcca
"Bo nie masz pojęcia o czym piszesz." Zapewne faceci się o nią zabijaja, więc myśli, ze każdy tak ma i głupie opinie tutaj wygłasza...

Kolejna wszystkowiedząca, która wypisuje "mądrości" na podstawie swojego bajkowego życia.

a tak serio to po co ci dziewczyna ? jak sobie sam ze soba nie radzisz to z dziewczyna juz napewno nie...szukamy szczescia w drugiej osobie bo ktos powiedzial ze jak sie ma dziewczyne to sie jest szczesliwym...hm...tylko ze to szczescie trwa chwile ...reszta to gorycz zycia he he to tyle optymistycznego przemowienia

no tak teraz zakompleksieni mnie zamęczą bo ich nie wspieram :D ja się w kółka adoracji nie bawię :classic_cool: