Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darknessss

usg, ciąża, bardzo ważne

Polecane posty

Gość Darknessss

witam! piszę do was bo mam nadzieję że coś mi doradzicie... mianowicie: okres spóźnia mi się już 23dni(powinnam mieć 11 kwietnia), niby czasem mi się zdarzały opóźnienia ale jakoś o 4-5dni, 15 byłam u mojego ginekologa, na podstawowe badania, o ciąży nic nie powiedział i nie wiem, czy mógł nie zauważyć bo było jeszcze wcześnie? współżyłam bez zabezpieczenia... i teraz sama nie wiem co mam robić... nie denerwuję się tym bo jeśli byłabym w ciąży to bardzo bym się cieszyła :-D temperatura waha mi się od 36,8 do 37,2. Zauważyłam że zgaga mi dokucza i ostatnio jadłabym wszystko a teraz znowu nie mam na nic ochoty, tzn zjem ale tak bez przekonania, straszne mam nastroje, wyprowadzają mnie z równowagi drobnostki, a raz śmieję się i jest dobrze, upławy mam białe, przezroczyste, pobolewał mnie brzuch myślałam nawet że to okres ale do tej pory nie ma nic... hmmm, nie chcę sobie wmawiać żadnych objawów, bo wiem że jak się chce być w ciąży to różnie bywa ;-) czy któraś z Was kobitki miała podobnie? robić test czy zapisać się do lekarza znowu? czy jeszcze czekać może okres się pojawi...? proszę Was o radę...

Gość kwittd
może test zrób,będzie najprościej i najszybciej

Gość Darknessss
no niby masz rację... Kurcze strasznie chciałabym żeby to była ciąża... ale zobaczymy :)

Gość kwittd
nie niby,tylko na bank :) zrobisz i szybko się przekonasz 3mam kciuki,wiem co czujesz

Gość gryczka
Pewnie, że zrób test. Test znacznie szybciej wykryje ciążę niż lekarz w zwykłym badaniu. Objawy masz podobne jak ja na początku ciąży (nie miałam zgagi), ale to jeszcze o niczym nie świadczy. ja bym już test zrobiła dawno:-) Powodzenia.

Gość Darknessss
myślałam nad testem, miałam już kupować ale to zawsze sobie mówiłam że poczekam jeszcze trochę, nie chciałam się nakręcać bo różnie to bywa, no ale moje obserwacje i kurcze nie wiem ale sama czuje że to ciąża... jutro idę kupić test, a najlepiej 2 dla pewności :)

Gość kwittd
idź idź,objawy masz podobne do moich,szczególnie nerwy miałam straszne a teraz mam już prawie 9-miesięcznego bobaska :)

Gość Darknessss
jej moje nerwy to masakra naprawdę, wszystko mnie wyprowadza z równowagi, a zwłaszcza mój mąż ostatnio działa mi na nerwy, wszystkim mnie drażni.. ale jeśli to z powodu ciąży to na pewno mi wybaczy te humorki hehe dzięki, od razu mi lepiej jak napisałaś że miałaś podobne objawy... :))

Gość Darknessss
i gratuluję bobaska oczywiście :)

Gość kwittd
dziękuje a właśnie mój mąż mnie najbardziej wtedy wpieniał także coś węszę,że...po Twojej myśli być może :)

to ja wam powiem tak- dziś mój 45 dzień cyklu, zgaga dokucza, piersi bolą i nawet mam mdłości, nie mówiąc jaka już jestem poddenerwowana i rozdrażniona- i co zrobiłam 2 testy i oba negatywne!

Gość Darknessss
kwittd no to widzę że mamy podobnie i tu się rozumiemy doskonale :)) a co do drugiej wypowiedzi to może idź do lekarza, ja czuję że to ciąża... dlatego kupię jutro testy a następnie zapiszę się do mojego ginekologa;)

Gość kwittd
wiesz,testy też się mogą mylić albo później wykryć albo po prostu masz zaburzenia miesiączkowania

Gość kwittd
do Darkness mądra decyzja,zuch dziewczynka ja narazie spadam,idę mojego Skarba wykąpać i ululać jakbyś chciała poklikać to będę za jakieś 2 h cmok i 3mam kciuki

Gość Darknessss
dziękuję :)) a wykąp wykąp... ojj... już się doczekać nie mogę wyniku... no to do później :)

Gość kwittd
jesteś Darknesss? czy śpisz już?

Gość Darknessss
jestem jestem :))

Gość kwittd
widzę uśmiech,czyli chyba nastrój dopisuje? :)

Gość Darknessss
oj dopisuje dopisuje, już się jutra doczekać nie mogę :) tylko zastanawiam się... hmm... bo najlepiej testy robić z porannego moczu, ale myślę że jeśli zrobiłabym go trochę później to i tak powinno wykazać te upragnione 2 kreseczki...

Gość kwittd
no niby z porannego,ale myślę,że o każdej porze powinien Ci już wyjść,zwłaszcza,że jesteś już tyle dni po terminie miesiączki! A mężusiowi już coś tam zdradziłaś?

Gość Darknessss
wie że okresu nie ma, ale że mam tam jakieś objawy to nie :p chcę być w 100% pewna, jeśli jutro zobaczę dwie kreseczki to mu powiem ;) fajnie by było bo w niedziele ma urodzinki to taki prezent przed urodzinowy by dostał :D

Gość kwittd
no to niezły będzie miał serprajs,jeśli wyjda 2 kreseczki oczywiście nie chciałabym Cię nakręcać,bo sama wiem,jak boli rozczarowanie,więc przepraszam,jeśli to robię

Gość Darknessss
nie no nic się nie dzieje ;) a ponoć kobiety to czują jeśli doszło do zapłodnienia... i ja właśnie mam takie wrażenie jakby rodziło się we mnie życie :) jutro będę wszystko wiedzieć

Gość kwittd
ja też miałam takie uczucie,inności czy wyjątkowości,normalnie czułam się błogosławiona ;),choć bałam się w to uwierzyć,w to szczęście! Daj znać jutro,powodzenia!

Gość Darknessss
no właśnie... to się czuje... :D a jutro oczywiście pisze od razu co i jak :) teraz zmykam już... do jutra i dziękuję za wszystko :);)

Gość kwittd
nie ma sprawy,dobranoc

Gość Darknessss
witam, jestem już po, obudziłam się od razu poszłam do apteki... kupiłam... zrobiłam i... dwie krechy jak nic!!!!! patrzyłam, jedna się pojawiła, nerwówka, ale i druga ciemna kreska wypisz wymaluj jest!!! od razu pisze do Ciebie, żeby podzielić się tą wiadomością... ale się cieszę, mój mąż będzie miał prezent :D mam w sobie dzidzie :)))

Darknessss gratuluje dzidzi :) Szczesciara z ciebie :) ja sie zastanawiam co bedzie ze mna . mam dzis owulacje a wczoraj wspolzylam i doszlo do wytrysku... moze i ja bede mamusia ;D

Gość Darknessss
dziękuję A-B-C... :) no strasznie się cieszę, świat jest teraz kolorowy dla mnie heh i trzymam kciuki oczywiście za Ciebie :]