Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sweet devil

Wasze ulubione filmy, takie które oglądaliście po kilkanaście razy?

Polecane posty

Gość fajnymietek
autostopem przez galaktykę stary gdzie moja bryka matrix chłopaki nie płaczą zabić sekala

Gość kama1233444
wiele ich jest ;)* zapraszam na tą strone można się wielu rzeczy dowiedzieć i wiersze pisać ;) pozdrawiam i zapraszam http://sonikamalutka.gliteruje.pl

Amelia Dzień świra Życie jest piękne Biegnij Lola, biegnij Dekalog Absolutnie wszystkie Hayao Miyazakiego Grobowiec świetlików Lot nad kukułczym gniazdem

Gość antyfrelka
masakiera w sensie masakra :p słabo mi wychodzi opiniowanie filmów :o blondyn ma racje jeden z najbardziej dołujący filmów jakie zostały kiedykolwiek nakręcone :classic_cool:

Gość elizeja
Oczywiście jak mogłam zapomnieć o filmie Dzień Świra czysty geniusz. Szkoda tylko ,ze większość ludzi widzi w tym filmie tylko komedie, a dla mnie to jeden z najlepszych dramatów jakie widziałam.

Gość bez pojęcia
bodyguard, uwierz w ducha, kolor purpury, ania z zielonego pagórka

Gość lillali
i jeszcze Zapach Kobiety K-Pax Requiem dla snu

Gość antyfrelka
elizeja a widziałas Once?

Kilkanaście razy.. Norweski "Eling" nie wiem ile razy go oglądałem ale kilkanascie to dobre okreslenie, :classic_cool:

Pachnidło obejrzałem, do momentu, jak opuścił swojego mistrza i nie może znaleść swojego zapachu, czy obejrze dalej, kto wie....

"Iluzjonista" "Niebezpieczne związki" "Pachnidło" "Bezsenność w Seattle" "Titanic" :) "Ninoczka" "Maria łaski pełna" i nagranie z mojego wesela ( milion milionów razy oglądałam:)))

Gość elizeja
antyfrelka pewnie ,ze tak ! niesamowity i cudna muzyka. Właśnie oglądam Keith przynajmniej usiłuje... ale już przypuszczam jak sie skończy wiec zraz go wyłączę, durny jak cholera.

Gość antyfrelka
tak myslałem nie myslałem ze jest ktos w stanie obejrzec tytanika wiecej niz jeden raz :o

Gość elizeja
Tytanika nie lubię. najbardziej komercyjne gówno jakie wdziałam . W ogóle mnie ten film nie wzrusza ani nie rusza.

antyfrelka-------- Po premierze tego filmu oglądałam go w kółko. No co ja na to poradzę:) Podoba mi się i już:) choć już kilka lat nie oglądałam :)

Gość antyfrelka
jak zacząłem oglądacie Tytanika to gdzies tak w połowie usnąłem i obudziłem sie na finałową scene :classic_cool: ma sie to wyczucie :p

A powiedzcie mi, czemu Szkoła uczuć musi się pojawić obowiązkowo w każdym temacie o filmach? Przecież to żałosne filmidło dla półmózgich nastolatek :O A potem im się wydaje, że ich chłopak też taki będzie haha :D

Z polskich lubię wszystkie o Kargulu i Pawlaku. :) za każdym razem mnie śmieszy :)Taki lekki i przyjemny :)

Gość antyfrelka
to taki kafeteryjny pewniak :classic_cool: kuzwa na polsacie w finałowej scenie Łzy slonca dali reklame :o monika belluci dostaje kulke a oni przerywają :o no nie pojete :p

Gość elizeja
Bo to ckliwe gówno, które żeruje na emocjonalnych odruchach ludzkich. Ale myślę ,ze producent filmu dokładnie wiedział co robi i jaka będzie publiczność tego filmu :)

Gość microfibra
trędowata hotel w kurorcie salsa lolita fantozzi -czy jakos tak trzy dni bez wyroku ksieżniczka sisi king size ... kolejność przypadkowa

Gość microfibra
milczenie owiec

Gość virginia płaczka
BANDYTA-to jest film,który nigdy mi się chyba nie znudzi