Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 999999

jestem załamana,zdołowana jak jeszcze moze być gorzej?...:/

Polecane posty

Gość załamana 999999

od jakiegos czasu podejrzewam że mąż mnie zdradza!!! do pracy tak sie picuje ze nie moge zrozumiec po co? dla mnie pare dobrych lat łaził w dziwacznych koszuleczkach , zadko dbał az tak przesadnie o wygląd!!!! a od jakiegos czasu! codzienne kapiele,koszuleczki eleganckie ,perfumiki, telefon praktycznie jakby mogl to by sobie zaszył pod skórą, ale nie ma wyciszonego głosu! zaczął też ćwiczyć,smaruje sie jakimis balsamami. nie moge dojsc do tego o co chodzi... czy myslicie ze moze mnie zdradzac? dodam ,że bardzo dawno temu raz mnie zdradził jak bylismy jeszzce w sumie małolatami.wybaczyłam i moznaby rzec ze zapomniałam. ale teraz jestem totalnie rozbita.kłócimy sie, o sexie...? raz na jakis czas. prosze powiedzcie mi czy ktoras tak miała ? dzieki :(:(:(

Gość załamana 999999
na dodatek ma w pracy kobiety!!! juz nie wiem co robic? mam mu wprost powiedziec ze podejrzewam czy co? tak dalej byc nie moze!

Gość to w ramach dowcipu
przeprowadź małe śledztwo, sprawdź komórke, maile, przetrzepuj kieszenie. niestety, zasada ufaj & kontroluj w małżeństwach sprawdza sie najlepiej.

Jak powiesz mu wprost to zaprzeczy w żywe oczy. Postaraj się zdobyć dowody. Spróbuj przejrzeć jego telefon, może uda Ci się wykorzystać chwilę nieuwagi. Albo najlepiej by było go śledzić, ale takie usługi są drogie. No, chyba, że sama byś to zrobiła :( Współczuję :(

Gość załamana 999999
chcialabym ten telefon sprawdzic ale on ma go caly czas przy sobie.lazi z nim nawet na kibel! jak spi to ma pod poduszką! no ok. moze dlatego ze ma tam budzik ustawiony ale ja nie mam mozliwosci sprawdzic. juz tym bardziej nie stac mnie na detektywa :(:(:( a to byl by niezly pomysł! dzis rano poprostu zapytalam ,,a co tak sie stroisz?'' to sie obraził i wyszedł!

Gość to w ramach dowcipu
musisz dorwać telefon, przyczaić się i sprawdzić. w końcu sie taki moment zdarzy. bądź czujna

Dokładnie tak! Najlepiej udawaj, że niczego nie widzisz, a wtedy uśpisz jego czujność i nadarzy się moment, że telefon będzie w Twoim zasięgu.

Gość załamana 999999
a myslicie ze w ogóle mam powody do obaw? juz myslałam na rózne sposoby,ze moze wreszcie sie ogarnał i chciałby wyglądac i czuc sie fajnie.przyznam ze przez ostatni rok sie zaniedbał. a teraz wyglada jak biznesmen :p juz sama nie wiem :( postaram sie dorwac telefon.tylko jak?

Gość szuuuukajaccaaa
jasne, dla mnie normalne, że ma kogoś. Sama często sypiam z żonatymi i wiem jacy oni są ....

zaplac za detektywa 1000zl za dzien ....masz wtedy pewnosc :

Gość załamana 999999
szukajaca to moze jak juz tak robisz to mi pomoz, odstapie go byle miec jasnosc!!! jak oni to ukrywaja? na detektywa mnie nie stac! :(

Gość załamana 999999
tak czytałam własnie i pasuje ale pare z tego! ten inny wyglad telefon i jeszcze pare innych. ale jest jedno ale...mimo tego on nie łazi nigdzie po pracy.od razu wraca i chce byc ze mna! to tez dziwne.ostatnio nawet jak chcialam isc na noc spac do siostry to sie obuzyl i nie poszlam.

Gość to mi wyglada na
ostry kryzys wieku sredniego :-0 :-0 w takich wypadkach faceci czesto szukaja kochanek. ile on ma lat???

Gość baby sa jednak pojebane
to pewnik

Może ma w pracy "koleżankę od serca". Na pewno coś tu śmierdzi i jestem pewna, że w grę wchodzi inna kobieta. Zmianę wyglądu można jakoś wytłumaczyć, że dojrzał, chce się ładnie prezentować, zmienił styl. No, ale pilnowanie telefonu jak oka w głowie...? Nie znajduję na to usprawiedliwienia.

Gość załamana 999999
on ma 27 ja 26 3 lata temu wzielismy slub. mowia ze kobieca intuicja nie zawodzi...

O wiele. Radziłbym jednak nie robić nic na wariata. Pozory lubią mylić.

Gość bonita100
ja powiem ci tak, ze moj eks tez tak zaczynał poranne kąpiele ,siłowania ,nawet kosmetyczka ,telefon zmieniony pin , wizyta w łazience coraz dluższa , jednak moj szosty zmysł ,nie zawiódl mial kochanki musze zaznaczyć ,że tez wracał na noce do domu ale z czasem coraz póżniej,jak powiedziałam ,ze wiem to juz to wcale nie ukrywał

Gość bonita100
powiem tak ,że ja też to przeszlam ,okazało się ,ze ma babki na boku ,że mnie zdradza nie tylko z jedną ,takie same zachowanie ,bądz uważna

Gość załamana 999999
bonita:o no to teraz leze na lopatkach! 'i tez Ci wielce mowil ze kocha? ze nie wyobraza sobie zycia bez Ciebie? to chyba jakis sen. ja wiem ze pozory myla ale dlaczego skoro mam podejrzenia mam to olac? wole to sprawdzic.poznac opinie innych...zdradzanych i tych nie zdradzanych.wczesniej sie tak nie zachowywal.wczoraj tak sie pozarlismy ze powiedzial ze on ma juz tego dosc.rano zas foch bo zapytalam gdzie sie tak stroi?

Gość bonita100
oczywiście ,że mowil ,ze mnie tylko kocha ,dzieci nie wyobraża sobie aby nas nie było ,jednak to tylko gadanie na uśpienie mojej czujności ,kręcił tak 4 lata az powiedzialam dość,prawie do wszystkiego się przyzanal ,tylko my bylismy małzeństwem 23 lata ,takie zachowanie jest zastanawiające ,