Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jowita1984

dieta protal - zaczynam!! Kto ze mną??

Polecane posty

Gość faaaiiilll
ja nie jestem kobietą:) a do grobu, to mi daleko bo warzę 92kg przy wzroście176:D

Gość faaaiiilll
ważę, sorki za byka:D

Na wodzie wytrzymasz ze trzy dni, opadniesz z sił, będziesz na wszystko wkurzony, głodny i wogule więc czy warto? Na Dunkanie szybciej zejdziesz z wagi a krzywdy sobie nie zrobisz

Gość faaaiiilll
nie, dlaczego?:)

Widzisz Żonkilu, kobieta to czeka na efekty odchudzania a facet myśli że jak będzie na wodzie to świat zwojuje... Nie chcę tym nikogo obrażać broń boże

Gość faaaiiilll
z sił myślę, że nie opadne bo organizm mam mam, że tak powiem specyficzny, tylko te zbędne kilogramy mnie wkurzają raz się złapało i nie idzie tego zrzucić:)

Jeżeli chcesz sobie krzywdy narobić to może to i dobre...ale twój organizm musi czerpać z czegoś energie żeby chociaż rano wstać z łóżka i przejść się do łazienki...nie wiem czy po tygodniu picia samej wody będziesz w stanie to zrobić...

Gość faaaiiilll
nie przesadzajcie tydzien to znowu nie jest tak długo:)

kobitki dajcie spokój, jaja sobie ktoś robi bo tego nikt poważny by nie wymyślił... jowita- kg mniej?!?! oż Ty babo :P:) Paula wstawaj!:P:) (pewnie z córcią wojujesz:))

Gość faaaiiilll
akurat siłownie mam w domu:) przez ten czas nie siedział bym przed tv, tylko jeszcze przyspieszał to spalanie poprzez odpowiednie ćwiczenia,

Gość faaaiiilll
nie robie sobie żadnych jaj, pisze z wami poważnie, ktoś napisał, że organizm potrzebuje energii, to przecież energie by pobierał z tego tłuszczu co chce zrzucić, tak czy nie?:)

No to zastanów się trochę to żaden grubas nie powinien nic jeść bo po co...tyle ma zapasu że pociągnie ze dwa miesiące na tym...czy to nie bez sensu?

Gość faaaiiilll
wiadomo, jak bym się organizm zbytnio osłabił to bym, przekąsił jakies węglowodany, czy białko ale minimalnie, a po tym tygodniu, zacząć normalne, zdrowe odżywianie, myślę ze te 10kg by spadło:D

to może lepiej jeżeli ćwiczenia na siłowni tobie nie przeszkadzają... to tak jak pisała odstaw fastfoody, białe pieczywo i ziemniaki...pij dużo wody i wtedy zobaczysz.

Gość faaaiiilll
Żonkil31 ja wiem, ze to nie konwencjonalne, i nie polecam nikomu takiego sposobu, jednak ja tak zrobię a ten grubas o którym mówisz, myśle, że by pociągnął 2 tygodnie spokojnie:)

Bardzo możliwe , ale nie wiem czy zawroty i bóle głowy z głodu są tak super. Ale wiesz każdy robi jak uważa.Jednym słowem powodzenia życze.

a tak w ogóle faaiiilll to nie zauważyłeś że tu dieta dukana rządzi??? porad na temat głodówki udzielą Ci na temacie właśnie o głodówce, jest takowy:p jak czytam co piszesz to mi sie zdaje, że dzieciak jesteś:o sorry :o musze lecieć

Gość faaaiiilll
nie jem fast foodów, jem normalne śniadanie obiad i kolację, ja nie jestem jakimś grubasem, może się zdziwisz, ale jestem solidnie wysportowany, mięśnie i te sprawy;) tylko wszystko jest schowane pod ta warstwą tłuszczu, ten tłuszcz się rozkłada ja całe ciało, nawet brzucha nie mam, normalnie to mi to nie przeszkadzało, ale teraz chce zrobić z tym porządek:)

To na siłowni poproś o zestaw ćwiczeń na tą twoją "dolegliwość " i po kłopocie tam są specjaliści i na pewno tobie pomogą.