Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jowita1984

dieta protal - zaczynam!! Kto ze mną??

Polecane posty

witajcie dziewczyny (i kolego ) w deszczowy dzień, ktory nastraja jedynie do snu, a cos tu robic jednak trzeba ,ba, wypadałoby nawet myśleć ;) co do kolegi-owszem, na głodówce szybko się chudnie-choc czy z tluszczu? Wątpię. Poza tym co sie stanie gdy zaczniesz jesc po tej głodówce, myslales o tym?Tobie jako meżczyźnie chyba zależy na mięśniach właśnie, więc ja polecam dukana i ćwiczenia właśnie-zdrowo i pewnie. No i tak jak tu dziewczyny pisaly, my mamy swoja wizje zdrowego chudniecia, jesli Ty chcesz koniecznie glodówkę, to jest wątek o niej, tam na pewno zostaniesz powitany z entuzjazmem ;) A ja zaczynam 6 dzien ( jednoczesnie przedostatni dzien I fazy), czuje się bardzo dobrze i jestem naprawde przekonana do tej diety, ciesze sie ,ze ja wybrałam, a nie jakas 10dniowa czy kopenhaska, ktore przyznam-kusiły mnie. Milego dnia wszystkim!

Dokładnie tak.... bo jak by to było takie proste nikt by sobie nie zawracał głowy żadną dietą tylko przestałby jeść , pił wodę i po krzyku...no ale niestety to nie bajka że wszystko nam się układa jakbyśmy chcieli.

Gość faaaiiilll
na siłownie nie chce mi się chodzić, zresztą to co by mi tam trener powiedział, to ja to znam od dawna:) a mam swój sprzęt w domu jak by co:) wiem, że wy mi nie poradzicie tego, co ja bym chciał, ale popisać sobie zawsze można:D

Witaj nsn. Fakt dietka jest super..tylko trzeba nauczyć się robienia zakupów...jakiś czas temu tez przeszłam na tą diete i nie doczytała do końca...wystarczyła mi informacja jeść nabiał i tyle ...miesiąc jadłam serki i jogurty ...i przytyłam 6 kg:/...a dlaczego ponieważ nie zwracałam uwagi ile jest tłuszczu w każdym produkcie...jak wczoraj zobaczyła że serek który się zajadałam ma 20% tłuszczu to myślałam że zemdleje:/

dokładnie w Lidlu jest takie szaleństwo....chwyciłam za niego wczoraj i zong.....zrobiło mi się gorąco...

Gość faaaiiilll
a tak w ogóle to teraz jestem na urlopie i juz dwa dni ograniczyłem spożywanie posiłków do minimum, a na siłowni siedzę po 4-5 godzin i wyciskam siódme poty, siły mi jakoś nie brakło jeszcze:D nie ćwiczę aerobowo tylko typowo siłowo, i maksymalne powtórzenia, aż do wymuszonego powtórzenia, To że mięśnie trochę spadną to się nie przejmuję, za to rzeźba będzie jak u herkulesa:D:D

Gość faaaiiilll
Za takie coś, to chyba każdy trener fitness by mnie zabił:D

Gość faaaiiilll
a ja czuję się tego sprawcą:P

żonkilu ile chcesz schudnąc??? kropla też chyba nie pisała ile waży...:P;) suwaczki sobie zróbcie:) co dziewczęta jecie na obiad??? kolegi nie pytam bo on nie je:P:P:P

ja dziś na obiad pierś z kurczaka duszona z warzywkami i do tego sos jogurtowo ziołowy :)) polecam też tą zupę chrzanową bo też bym zjadła albo rosołek taki dietetyczny) z kluseczkami lanymi :) albo jeszcze bym zjadła placków z tuńczyka albo pasztetu drobiowego z ogórami konserwowymi (mojej roboty).

Jooowita znów warzywa...???:P:P a miał być tydzień P...:P:P ja skorzystam z obiady reszty rodziny- gotuje się rosół więc mięsko wykradnę ja:P;)

100krotka wiem wiem, ale jakoś tak mi się teraz tych warzyw chce że nie potrafię z nich zrezygnować... we wrześniu idę na wesele więc przydałoby się trochę schudnąć. a jeszcze się pochwalę że wczoraj mierzyłam płaszcz taki jesienno wiosenny i rozmiar 42 wisiał na mnie jak worek, ale może to taka rozmiarówka była...

hej dziewczynki i chłopaki(:p):)🖐️ ależ tu ruch!!!od wczoraj przybyło kilka stron;) ciuciu jowi :) super ze maluch zdrowy i sliczny:)nie dziwie sie ze sie zakochałaś:p a na urlop jedz, jeszcze sie dzidziaczkiem nacieszysz:p a jesli mieszkacie w jednym domu to i zdążysz się znudzić, po kolejnej nieprzespanej nocy,gdy maluch bedzie płakał:D hehe witam nowe dietowiczki:)🖐️ ja rzeczywiscie, tak jak 100krotka pisała-wojuję z małą:o taki ma humor od wczoraj ze nie wyrabiam:o nie moge nawet na chwile zejsc jej z oczu,jest problem zebymposzła dołazienki:p [dlanowych wyjasniam czemu nie zawsze sa odstepy miedzy wyrazami-córka mi spacje zepsuła:o :D] kolego,głodówka to chyba nie jest dobry pomysł, czytałam troche o niej, np w ksiazce Tombaka,gdzie ja strasznie zachwala,podobnie jak lewatywe:p i rzeczywiscie traktuje od głodówke jako lekarstwo na wszystko-chorobynawet nowotwory,złesamopoczucie oraz nadwage...pisze o tym bardzo przekonująco,ale ja sie zastanawiam co potem???jak sie zacznie jesc??? jo-jo chyba murowane:o ja dzis postaram sie wreszcie zrobić czyste proteiny i pociagnac kilka dni....kurde na chłopski rozum to i na P+W powinno sie chudnąc!!!chociazby od samego niejedzenia weglowodanów,tłustych rzeczy itp, a tu guzik:o jowita-gratuluje kilograma mniej:) mam nadzieje ze to nie ze stresu,tylko od dukania;) to by znaczyło ze waga wreszcie ruszyła i było pocieszeniem dla tych co sie tegodoczekac nie moga i zaczynaja watpić(np.ja:D) na wadze znów nie byłam a jestem po sniadaniu,wiec juz po ptokach:p na sniadanie wszamałammakrele,musze dzis upiec bułeczki(dlanowych-polecam bułeczki dukanowe-trzeba poczytac kilka stron wstecz:) Co do majonezu na protalu to jak wiadomo,zwykłegonie mozna a co do protomajonezu to serdecznie odradzam:D choc moze komus wyjdzie lepszy niż mi:o jest tu teraz tyle osób rozprawiających o diecie, ze az mi głupio pisać nie na temat,więc sobie daruję;)

100krotka jeszcze jedno :) zaglądasz tam na to forum co Natasza się przeniosła??? ciekawa jestem jej wyników na diecie, czy łatwiej i lepiej się chudnie:P nie pamiętam co to za forum było a nie chce mi sie szukać na poprzednich stronach..

acha a jeszcze co do tego nabiału tłustego, to rzeczywiscie,kiedys sobie tez nie zdawalam sprawy,ze np ten najbardziej spotykany serek wiejski ten z tym domkiemna wieczku to bomba tłuszczowa:o to własnie m.in on ma az 20%tłuszczu!!!! wydawałomi sie ze jogurty, twarozki,serki wiejskie itp to sa po prostuprodukty dietetyczne raczej,i np przez kilka m-cy jadłam codziennie na sniadanie taki serek, i tylam!!!! nie mogłam sie nadziwic czemu:p teraz juz zawsze czytam wszystko na opakowaniach i wiem na ilemozna sobie pozwolić;) A w Lidlu naprawde mozna znalezc mnóstwo serków,jogurtów itp które mają od 0 do 3%tłuszczu:) takze jak tam jestem tomam cały ten wielki koszyk zapełniony jogurtami naturalnymi, serkami wiejskimii homo, jogurtami owocowymi,serami itp.I wszystkie chude:) takze polecam Lidla:)

zaglądałam na tamten topic wczoraj, ale Nataszy nie zauważyłam. ma dużo nowych dziewczyn się pojawia. temat sie chyab nazywa MOJA NIERYGORYSTYCZNA DIETA...coś tam;) Paula pisz o wszystkim, poczytamy:) lecę ziemniaki obierać- nie dla siebie:P:P

hehe przypomniało mi sie ze wg testu dukana, w połowie wrzesnia mam wazyc 62kg:D:D:D czyli powinnam zrzucic teraz przez najblizsze1,5m-ca ok.18kg:D:o:o niestety, własnie zdałam sobie sprawe ze ja na dukanie zrzuciłam jakies 6kg....ale przez (uwaga) 4M-CE!!!! nie wiem czy na zwykłym Mż by nie szło szybciej... w tym tempie to ja potrzebuje jeszcze roku zeby dojsc do tych 62kg:o szok szok szok