Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jowita1984

dieta protal - zaczynam!! Kto ze mną??

Polecane posty

Paulla ale czym Ty się przejmujesz??? :) kochana ja mam podobne efekty mieć ..... i jestem pełna optymizmu :P ja Cię podziwiam, że Ty nadal gotujesz i robisz wszystkie idealnie jak u Dukana, ja to tak przez połowę już teraz.. na samych proteinach to ja nie pamiętam kiedy byłam.

ja wyciągnęłam z zamrażarki pierś z kurczaka bo jakbym się rzuciłam na mięso z rosołu to rodzina by dziś miała tylko pierwsze danie na obiad:D no i ziemniaki suche:P pierś to na kolacje chyba będzie:P Paula - ja już pisałam,że w połowie września miałam ważyć 65-66kg...:o nie będę marudzić bo wiem, że to tylko i wyłącznie moja wina:o

Rodzinka- z nią to wychodzi się dobrze na zdjęciu... Ugotowałam sobie rybę, wyjęłam na talerz, poszłam na 5 minut do łazienki, przychodzę a mój brat już ją dokańczał;( zostały mi gotowane jajka, bo to był ostatni kawałek ryby... ech

udusiłabym mojego brata gdyby mi zrobił tak numer rosołek przeszedł by gdyby zebrac tłuszcz z wierzchu, ale mi się nie chce:P

haha:) burza się do mnie zbliża:o od rana była starszna parówa, a teraz się ściemnia:o idę:P

Burza to poważna rzecz, kilka dni temu u mojej ciotki wszystko spalone od pioruna który uderzył w linię a ona niczego nigdy nie wyłańcza, i telewizor, lodówka i inne sprzęty już się nie nadają do niczego:P

dziewczyny ja zmykam do domu zaraz, jak znajdę później chwilę to skrobnę do was coś jeszcze.... jednak w innym przypadku życzę wam miłego dnia i bez grzechów :p a i jeszcze jedno, to tak bardziej do nowicjuszy :) pamiętam jak same zaczynałyśmy dukana i tez na początku bez grzechów było :)

miejmy nadzieje, że dziewczyny są twarde i nie ulegną pokusom:) :o ja się nawracam:P:D miesiąc minął a ja raz na + raz na - ...w efekcie stoje w miejscu:( Kropla ja tez burzy się bardzo boje. a teraz to już mnie nastraszyłaś dodatkowo:P:o

Witam wszystkich z kim się nie witałam;) KURDE ZMOKŁAM JAK SZCZUR...poszłam skosić podwórko i dorwała mnie ulewa jak trzeba:). Boże jak ja kocham być na urlopie....taki luzik to jest to:D 1ookrotka ja planuję schudnąć 30kg:] zobaczymy czy wytrzymam...a odchudzać mam się z czego przez ostatnie dwa lata sobie pofolgowałam i spasłam się do wagi świnki do uboju:D...DAJCIE SPOKÓJ...ja zauważyłam że mnie nawet powietrze tuczy:]...

ja tez pamiętam pocżatki:) pinowałam się, zero grzechów a co stanęłam na wadze tobyło mniej:) już sobie wyobrazałam jak to super schudne skoro tak to pięknie mi idzie,róznice w wadze były niewielkie ale jakie to było cudowne codziennie czy co drugi dzien widziec o 0,5 czy ileś mniej.... byłam nawet skłonna uwierzyc,ze rzeczywiscie zgodnie z testem dukana schudne do połowy wrzesnia tyle iledukan obiecał:p nawet nie pamiętam kiedy zaczęło stać :o chyba az sprawdze w mojej gigantycznej stopce:D a moze zaczęła waga stać,gdy zaczęłam grzeszyć'?sama nie wiemjużjak to było:o musze sie teraz postarac zeby nie grzeszyc-dzis było zero grzechów póki co:)oby tak dalej.... chciałabym na tym moim slubie jakoś wygladac...a jeden plus tego ze dopiero w pazdzierniku to to,ze mam więcej czasu zeby schudnać:D dziś koleżanka oznajmiła mi ze jest w ciazy:) ma juz dziecko2-letnie a teraz znów jest w ciazy:) ona jest moja idolka co do odchudzania-skubana schudła kiedys prawie 30kg:):):) w ciazy jej sie troche przytyło ale potem trzymała fason i wygladała super,alenaprawde wiele ja to kosztowało ... a teraz mówi ze to dopiero 4mc a ona juz tak przytyła ze w zadne cuchy nie wchodzi:o my kobiety to mamy los:o ja tez teraz chce schudnac ale gdzies mi w głowie siedzi mysl ze jak zajde znów w ciaze toznów przytyje pewnioe tak jak ostatnim razem 25kg:o topo co ja sie teraz męcze??:D:Dmoze juz jak przestane rodzic dzieci to odchudze sie juz na stałe????:D hehehe

Ja myślę że uśmiech maleństwa wynagrodzi każdy dodatkowy kilogram...co ja bym dała że przytyć właśnie z powodów ciąży a nie obżarstwa...ale chyba nie jest mi to dane:(

Wiecie co kobietki...upiekłam rybkę na grillu....muszę przyznać że rewelka...zawsze uważałam to za profanacje ponieważ moim zdanie rybka powinna być usmażona na patelni w głębokim tłuszczu a tu proszę zaskoczenie i to pozytywne;)

kochana Ty mi tu nie mów, że nie warto się odchudzać :P chociażby po to by na ślubie wyglądać cudnie:) jakbyś się zawzięła to przez te ponad 2 miesiące do 70 byś dojechała:) tylko musi być tak jak dziś - bezgrzesznie, tak jak na początku :) trzymam kciuki;) ja też dziś bez wpadki :)

Gość sawanna2303
Cześć dziewczyny! Jakoś tak tu dzisiaj cicho... a ja właśnie postanowiłam do Was dołączyć. Wczoraj znowu zaczęłam walkę z opasłym brzuszyskiem i resztą zwisów mało ozdobnych. Tym razem mam zamiar wytrwać do końca! Hm... koniec ma nastąpić 28 lipca 2011!!! He he.

1ookrotka ja już moją nadzieje mam na wyczerpaniu...łudzę się od ośmiu lat...niestety...no ale pewnie tak ma być... A JEŻELI CHODZI O RYBKĘ;)....to wrzuciłam na grilla flądrę...była po prostu boska :D

sawanna ---CICHO TU DZIS?:D hehehehe tak "głosno" jak dzis to tu chyba jeszcze nigdy nie było:p:D zapraszamy, zapraszamy:) 100krotka,trzymam Cię za słowo :D to umawiamysie tak-ja sie postarami nie bede grzeszyc a waga ma mi spasc do 70 albo i więcej:D:D Ty jesteś gwarantem:p:D ;) jak sie nie uda to bede wiedziała dokogomiec pretensje:D zonkil napaliłas w grillu i usmazyłas te rybe?bo własnie zastanawiam się w jakiej postaci zjesc fileta z mintaja:) piekłas ja w sreberku?jak długo?

Gość sawanna2303
no... :) daty mi się poplątały. na urlopie he he. myślałam, ze dzisiaj 4 sierpnia...

paula_paulina..upiekłam i zjadłam była bomba:D...zawinęłam ją w sreberko i piekłam gdzieś tak ponad pół godziny:)

pewnie w mikrofali ma grilla skubaniutka;) Paula - spoko, ale zamiast 'postaram się nie grzeszyć' powinno być - NIE BĘDĘ GRZESZYĆ, PRZYSIĘGAM :p:p:p wtedy możesz mi nawet nakopać jeśli się nei uda:D

a tak na marginesie to kupiłam wczoraj w Lidlu jogurt naturalny 1,7% z koperkiem i ogórkiem...normalnie jest bomba...jako sosik do rybki lud sos do sałatek rewelka.;)

kupiłam ostatnio elektrycznego grilla...jednym słowem nobla temu co to cudo wymyślił;)