Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amon amarth

Dziewczyny, puknijcie się w głowe zanim dacie jakieś koleżacne "dobrą rade"

Polecane posty

Gość zona bonaparte N
psycholożka od 7 bolesci To Ty obrażasz wszystkie kobiety,a więc mnie też. kończę dyskusję --z kundlami nie rozmawiam cześć,bez odbioru zle to rozegralas... nazywajac go kundlem znizylas sie jeszcze bardziej ni on

o wtrace sie znowu => Wy oznacza istniej domyślnie chociażby w rozumowaniu "my". Ot prosta dychotomia. Jedna płeć jedno stanowisko. To, że widzisz tak mnie, kij ci w zad (miej trochę przyjemności :P ), ale siebie? Jeśli mam się do tego przycinać to do żadnej ;). Mów mi per Panie Gorylu :P Wystarczy aż nadto. I jestem luzakiem, ba prawdziwym wesołkiem. Ot, Gwynplaine daje li tylko kolejne przedstawienie. 🖐️

zona bonaparte N => zastanawiam się, jak nisko musi się pochylać żona bonapartego :p Ale co do rozgrywania to masz rację. Sporo kobiet to aktorki, podobnież jak i ja zresztą. "Kundel"? Możliwe, poszczekujemy na siebie. Gramy ten sam spektakl. Ale ja tworzę postać, ale ty i omawiana wyraźnie gracie "przez siebie" :P

Gość o wtrace sie znowu
Kaliban - Ja Ciebie nie widze w ogole. Ja ogolnie wkladam "WAS" wszystkich do jednego worka i traktuje jako jedna grupe. Tak ,wiem co napiszesz. Nie wolno uogolniac Na pewno. Ale dzielic wlos na cztery tez nie ma co. Gorylowate sa akurat w moim typie. I wcale nie poczuwam sie do bycia "inna" , a juz szczegolnie nie "swieta" i nie na piedestale. chce miec prawo do wlasnych wad i do wlasnych bledow. Rozumiesz?

o wtrace sie znowu => Dzielić włos na czworo? :P Z łysym rozmawiasz.:D I tu tylko udał Ci się pokazać trochę polotu w tej wypowiedzi :P

Gość o wtrace sie znowu
To nie zaden polot tylko szczera prawda.

Gość psycholożka weź stąd idź
kaliban ty mnie rozwaliłeś :) spoko :) stereotypy i szufladkowanie cóż :( może by tak bardziej błysnąć ?tak psycholożko i ty wsadzająca wszystkich do jednego wora (wspólna cecha facetów mają pisiorki) to wszystko :P jak kobiety jak faceci różnią się między sobą nie tylko wyglądem