Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amaranto

Kocham dużo starszego...

Polecane posty

Nie wyobrażam sobie życia bez niego. Nikt tak jak on mnie nie rozumie. Przy nim czuje się wyjątkowo dobrze.Zawsze mnie rozumie.Jest inteligentny a do tego przystojny.Ma dobrze płatną pracę. Moja rodzina i znajomi nie akceptują tego związku. Za wszelką cenę chcą, żebym z nim zerwała. A ja jestem przecież dorosła i wiem co robię. Czy jest ktoś w podobnej sytuacji?

Gość a gdyby?
był biedny a reszta tak jak teraz to co?

Gość niedobrze, szybko umrze

Gość moj maz jest starszy o 31 lat
i jest cudownie, nie daj sie zjesc opinii innych. powodzenia

To też bym go kochała. Zresztą on nie jest jakimś bogaczem.

Nie zwracaj uwagi na rodzine !!! Liczy sie to aby cie kochal i o ciebie dbal ':) wazne ze wam jest razem dobrze :9

Gość sajonarraaa
a jak to roznica jest miedzy wami?

Gość taki chłopak też zapyta
a właśnie jaka jest granica wieku dla was dziewczyny, czy facet starszy o 10 lat np. ona 20 a on 30 ma taki związek sens?

Gość JolaJola
A ja Cię rozumiem. Też kocham dużo starszego, o 18 lat... Tylko,że nasza miłość jest zakazana, bo on ma żonę i dzieci, ale kochamy się, ukrywamy i tak już zostanie do końca naszych dni... :(

Wiem, że nie powinnam patrzeć na rodzinę. Ale... on pracuję z moją mamą. Znają się już od dawna. Moja mama daje mu cały czas do zrozumienia, że chce, żeby się ode mnie odczepił...;(

Gość eleeee
tez kochalam starszego o 23lata:( sutne to bo on mnie zostawil dla mlodszej kumacie...dla mlodszej a ja mialam wtedy 23 lata tylko a on do 18 odzszedl dran....ale nie zaluje ze stracilam z nim 2 lata mojej mlodosci bo duzo mnie nauczyl w zyciu...przedewzystkim pewnosci siebie itd..

JolaJola Współczuje.Wyobrażam sobie jak musi Ci być cięzko. Piotr nie ma żony- zmarła mu kilka lat temu. Ma tylko 20-letniego syna. Który mnie nie akceptuje.

Gość nie bądź śmieszna !
Dziecko idź się prześpij, wypocznij i przestań ćpać !

Gość Jeżeli ten związek przetrwa
mimo wszystko to wszyscy zobaczą,że naprawde sie kochacie i dadzą Wam spokój ;)

Kiedyś czytałem badania statystyczny przeprowadzone w USA. Okazuje się, że najtrwalsze związki są gdy różnica między mężczyzną a kobietą jest co najmniej 8 lat! Ja sam mam 11 lat młodszą żonę. Poprzedni jej partner był o rok starszy i ich związek szybko się rozpadł. Miłość zaciera różnice również i wieku...

Gość karta tarota
facet co ma 35 lat,jak będziesz miał około 50 to ta 11 lat młodsza żona będzie już u boku innego mężczyzny.

Gość dawnie
a wój ojciec ile ma lat?

Gość do faceta co ma 35 lat
Przeciez ten związek nie ma szans. kiedy ona będzie mieć 30 lat on już będzie po 50... a kiedy ona bedzie mieć 50 on bedzie po 70. nie wierze w takie związki.

Gość sadfwfewf
do autorki , amaranto twoi rodzicie go nie akceptuja obydwoje ? czy np tata jest moze troszke za wami ? jesli tak to porozmawiaj z tata i niech on przekona mame.

Hmmmm. Mój tato w tej sprawie raczej nie zabiera za bardzo głosu. Ale moja mama jest bardzo,bardzo uparta. Ona musi sie sama przekonać.

Gość sadfwfewf
Jesli go kochasz a on ciebie to badzcie razem i nie patrzcie na innych ale przemysl to wszystko jeszcze za nim podejmiesz krok a pozniej bedzie za pozno.Nie mowie ze wszyscy tacy sa ale zblizy ci sie trzydziestka na karku to ciekawe cz dalej bedzie z toba czy sobie nie znajdzie mlodszej.

Gość jioj
wiesz co, za 10 lat bedziesz patrzyla na siebie ze wstretem, ze dalas z siebie zrobic materac dla podstarzalego faceta przechodzacego kryzys wieku sredniego🖐️

Gość taki chłopak też zapyta
a 10 lat to dużo??????

Gość Będzie Cię ruchał
aż mu sie znudzisz a potem: bye,bye maleńka ;P

Gość lalleczka
nie słuchaj nikogo kto Ci odradza starsi panowie są bardzo wartościowi znają życie bardzo są opiekuńczy młodym partnerkom wszystko zrobią aby czuły się bezpieczne i niczego im nie brakowało. Wiem w praktyce, bo mam męża o 30 lat starszego, niech się młodzi schowają we wszystkim.

Gość super podpowiedz
Jasne autoreczko słuchaj tych co są w związkach ze starszymi, oni wiedzą lepiej jacy są nieszczęśliwi.

lalleczka Odnoszę podobne wrażenie.Chłopcy w moim wieku zachowują się jak kretyni ;/