Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

do panien młodych -wybiercie suknie biała

Polecane posty

Gość

ja miałam ecru i teraz troche żałuje. ecru mozna ubrać jako gosć na wesele na impreze a biała ubiera sie tylko raz w zyciu. nie wiem co mnie napadło zeby miec ecru.

też się zastanawiałam nad jakimś innym odcieniem ale ostatecznie kupiłam białą bo też uważam że to będzie jedyny dzień kiedy taka typowo białą suknie można ubrać;)

ja mialam jasne ecru..mi po prostu biala kmompletnie nie pasowala

Biel to zło%-) A poważnie to nie pasuje dużej części kobiet. W bieli wyglądałam jak zombie z podbitymi oczami. Kolor ivory/śmietankowy okazał się idealny.

Gość ....KrUszYnKa...87
od zawsze chcialam miec ecru..chociaz, teraz sie troche zastanawiam, bo wszyscy mi mowia, ze dziwny kolor. Nie wiem- nie mierzylam,chociaz, mysle ze z moja karnacja wygladalby ok

Gość a mi sie zawsze marzyla biala
;) Ale, ze nie szlam do oltarza jako dziewica to zrezygnowalam z bialego na rzecz niebieskiego, bo odcieni bialego nie lubie ;)

Gość ecru i ivory
Wyglądają na białe suknie, chyba, że ktoś obok stanie w śnieżnej bieli. O ile nie jest się ognistą brunetką, to śnieżna biel nei dodaje uroku.

moja kumpela kiedyś ubrała się na biało (nie całkiem, biała kiecka w coś tam) jako świadkowa, a młoda,że była w ciąży miała granatową kieckę, oczywiście ksiądz się pomylił ;-)

I tak każdy wie, która z pań, to Panna Młoda. Biel nie każdemu pasuje, mi pasuje fiolet i o sukni w taki kolorze myślę

ja mam sporo białych sukienek - letnich, krótkich, zwiewnych :P a do ślubu poszłam w ecru i nie żałuję. trafnie ktoś stwierdził, że ecru niewiele się różni od białego, chyba, że inny weselnik wyskoczy w nieskazitelnej bieli. poza tym twierdzenie, że biała sukienka to tylko raz w życiu, bo ecru mogę ubrać jeszcze nie raz jest bezsensu. gdzie niby chcecie wyjść w sukience o kroju kiecki ślubnej? na inne wesele?

Gość ja tez bede miec ecru
uwazam ze na dziewicza biel nie zasluzylam :P aw dodatku model sukni ktory wybralam w bieli wygladal niekozystnie

Gość konkuuursowwwa
biel jest zimnym kolorem ecru ciepłym i wielu dziewczynom o wiele lepiej w ecru:)

mam bardzo jasną cerę biel to niestety nie jest dobra opcja dla takich dziewczyn jak ja także wybrałam suknię w kolorze ecru

Gość hegla
biel ma podstawową zaletę - bardzo łatwo dobrać dodatki i jest ich naprawdę duży wybór. Z ecru człowiek się buja, bo każdy odcień nie ten. To dotyczy także butów - jeśli macie nietypowy rozmiar, będzie wam masakrycznie ciężko znaleźć odpowiednie buty do odcienia sukni. Po prostu wybór rozmiarów jest generalnie ch***y.

a ja żałuję że nie wybrałam białej. bo wybrałam białą górę i kolorowy dół święcie przekonana że na cywilny biała nie pasuje a jak zobaczyłam w usc PM w białych kieckach z welonami nawet do paSA to stwierdziłam że spokojnie ślub cywilny nie zabrania białej kiecki. ''Kochać człowieka-to pragnąć razem z nim się zestarzeć'' 😍G.K.😍 http://suwaczki.slub-wesele.pl/20090808560114.html

Gość jeszcze przed przymiarką
Ja jeszcze nie mierzyłam, ale chciałabym białą albo ivory . Mam włosy ciemny brąz- naturalne, cerę nie bardzo ciemną, ale śniadą i oczy brązowe. Myślicie, że biel będzie mi pasować ?

Gość hegla
tego ci nikt nie powie, musisz isc do salonu i sama się przekonać. Przy czym jeśli generalnie ci lepiej w ciepłych barwach, weź ecru, jeśli w zimnych, weź biel. A jak w obu, to weź to, co ci się bardziej spodoba :)

Nie wybierałam białej bo nie lubię tego koloru i nigdy nie noszę takich ubrań. Za to wybrałam długą, właśnie dlatego że raczej nie mam wielu okazji żeby taką założyć.