Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

melissa86

I JEST 2 KRESECZKA

Polecane posty

WITAM DZIEWCZYNY OSTATNIO PISALAM ZE MAM JAKIES DZIWNE OBJAWY W POLOWIE CYKLU I OCZYWISCIE Z BRAKU CZASU NIE BYLAM Z TYM U LEKARZA.DZIS ROBILAM PRE TEST I WYSZLA JAK NIGDY WCZESNIEJ 2BLADA ALE BARDZO WIDOCZNA KRESKA.CZY WASZYM ZDANIEM TO CIAZA BARDZO PROSZE O ODPOWIEDZI....Z GORY DZIEKI

pewnie tak, ale rzecz jasna musisz isc do gina i tam dostaniesz w 100% odpowiedź

Gość olllllllllllllllllla
ja tak miałam i za miesiąc rodzę:-) moja krecha też była blada, ale idż z tym do lekarza niech potwierdzi. Gratuluję

Gość julia2121
dziwny jest teraz ten swiat i ludzie zamiast isc normalniedo lekarza to z kazdym pyt, nawet badziewnym wiekszosc udaje sie na forum

Gość jezeli jzeli
jezeli to bardzo wczesna ciąza to lekarz nie potwierdzi , bedzie ci kazał poczekać , ewentualnie zrobić jakiś test lub wysle na usg czy widać pęcherzyk ciązowy to na pewno ciąza :-)

Gość jezeli jzeli
lub wyśle na bete

Gość followingmother
u mnie tez byla blada przy 1 tescie, przy nastepnym juz mocno widoczna

dzieki za odp... dzis bylam u gina i wszystko jej wskazuje na ciaze tylko ze nie mogla mi jej w 100% potwierdzic poniewaz wedlug obliczen jest to 3 tydzien i skierowala mnie na bete....hmm jeszcze nie dowiezam ze to ciaza nawet jesli na tych 2 testach wyszly dwie kreski....jutro kolejna wizyta i juz z wynikiem bety wszystko bedzie jasne ... pozdrowionka :) i oby te testy sie nie mylily

Gratulacje :D Tylko się cieszyć! :D Twoje życie już nigdy nie będzie takie samo :D

Owszem.. Dziwny jest ten świat... ja dziś rano zrobiłam sobie test - i tez wyszły dwie kreseczki! ale ta druga - decydująca bardzo blada... Dziś powinnam dostac miesiączkę, ale coś mnie tknęło... rety!! Jak blada była Wasza??!! Na dwóch testach tej samej firmy mam dwie takie same bladości :D

Gość łepkowska nie pisze już
Cedrynka nie ważne jakich firm jest test tylko liczy się czas. mnie we wtorek wyszła słaba kreska a w sobote grubiutka że ho ho! z każdym dniem hormon ciążowy rosnie to i lepiej wykrywalny jest. dla pewności polecam jeszcze betę.

Betę już kiedyś robiłam i niestety sie rozczarowałam ;) A niestety w mieście nie mieszkam, więc na razie musze z tym poczekać... Jedyną możliwością sa teraz testy.. Więc - jak mocne były Wasze kreseczki?? Rety, cały dzięń pracy w nerwach... I teraz oklapłam w sobie, bo moze to tylko złudzenie?? RATUNKU!! :D

dziewczyny potwierdzone moja beta wynosi 963.2 mul/ml . jesli na tescie nie wazne jakiej firmy pojawi sie dwie kreski to na pewno ciaza ,a jesli jedna jest blada to tylko kwestia czasu...ja nie wierzylam testom ale beta rozwiala moje watpliwosci co do ich spawnego dzialania pozdrawiam!!!

Ja sobie zrobiłam trzeci test - popołudniu zaznaczam - i nadal jest druga kreseczka.. Nawet inna firmę wzięłam... Melissa86 - GRATULACJE :D

CEDRYNKO IDZ DO GINA A POZNIEJ TAK JAK JA NA BETE... tez tak mialam z tymi testami...blade kreski... moze tak jak u mnie jest to wczesna ciaza i wlasnie dlatego jest blada. ja mysle ze jestes w takiej samej syt jak ja i wszystko bedzie dobrze :)

Gość pilniczek szklany
Melissa jakie objawy mialas ?

hmm... moje pierwsze objawy ktore daly mi do pomyslenia iz to ciaza to... klucie w lewym jajniku,ktorych nigdy wczesniej nie mialam nawet podczas owulacji. dretwienie lewej nogi i bol piersi nie koniecznie podczas dotyku. i 2 razy pociaglo mnie na wymioty na widok ciasta ktore uwielbiam...