Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GłupiaNaiwnaŻona29

Mąż zrobił dziecko innej.. i mówi że mnie kocha!!

Polecane posty

Gość GłupiaNaiwnaŻona29

Mąż mnie zdradził z 18-sto letnią "koleżanką" z pracy. Przyznał się do wszystkiego.. miesiąc temu. wypytałam o prawie wszystkie szczegóły.. opowiadał, przepraszał, uznałam, że żałuje.Staram się wybaczyć.To nie jest łatwe..zwłaszcza, że chowie telefon przede mną, a wiem że ona do niego pisze (podobno się zakochała!). Mam jej numer. Ostatnio po raz kolejny chciałam jej dać do zrozumienia, żeby dała nam spokój i zeby odczepiła się od męża. A ona (agresywna) do mnie z tekstami w stylu: "je**ta debilko". Zagroziłam, że pójde do ich pracy ostrzec szefową, że ma szefa pilnować skoro ona taka łatwa;) to mi napisała że cyt "jestem w ciąży z twoim kochanym mężem". Czy mam jej wierzyć? A mój mąż na to.. że nie wie co ma robić.. pytam co dalej.. on nie wie!! Ja głupia jestem, ale go kocham. Tolerancja? Głupota? Strach przed samotnością? Nie mogę pojąć siebie. Pomóżcie.. Albo ja jestem nienormalna albo świat stanął na głowie?

Tępym osiemnastkom głupie pomysły do główki przychodza. Twój mąż na pewno naobiecywał jej złotych gór, że się z Toba rozwiedzie, że będą razem, dziewczyna na pewno nie zakochała się bez powodu. Jeśli mąż chowa przed Tobą telefon to znaczy, że wciąż coś kręci. W ciążę za bardzo bym nie wierzyła.

Gość boszszszszeeeszsz
jesteś nienormalna!

Gość Twój facet jest mądry
Posłuchał wewnętrznego głosu samca, który krzyczy: "rżnij natolatkę, zobacz jakie ma śliczne cycunie, powabny tyłeczek i smaczniunią cipeczkę"... Ten głos jest zbyt silny, aby zrezygnować z takiej przyjemność dla jakiejś starej baby z którą wzięło sie ślub 😭 🖐️

Gość
Co oznacza chowie? :o

Gość marlut
pogoń dziada

Autorko ... po co Ci taki maz ???? Spakowala bym go .Szanuj sie

Kiepska sprawa...Zawsze warto walczyć o małżeństwo,ale jak on ma tak kręcić całe życie...albo będzie szczery wobec Ciebie,a jak nie to wszystkie starania i tak szlak trafi. Nie wątpię,że Cię nadal kocha i żałuje,ale musi ponieś konsekwencje tego co zrobił.

Gość chowie hehehe
ja na twoim miejscu bym go wyjebbbbbbala

Gość tytyt
Do prokuratury najpierw idź za obrazę i wyzwiska,pokaż smsy od idiotki, to przymknie trochę buzię, następnie zażadaj okazania telefonu od męża, przejrzyj go a potem w zalezności co znajdziesz - abo ucina z nią kontakt zupełnie albo wypad.

Gość jak najbardziej normalnyyy
ja mu sie wcale nie dziwie ja tez mam takie dwie stazystki w pracy oh te młode jedrne ciałka o matko, jedną już skonsumowałem i konsumuje co jakies czas , moze i za druga sie wezme , ale u mnie sza , raczej kobieta ma sie nie dowie bo laska ma za duzo do stracenia bo dostała (dzieki mnie) propozycje pracy u nas w firmie a bardzo jej na tej pracy zalezy

Nie(normalny) abys sie nie przeliczyl

Gość ggggggggggggggggggggg
jak najbardziej normalnyyy jesteś starym frajerem, który musi komuś coś załatwić, żeby dostać dupy od laski, zal mi takich starych prostaków...

Gość kicia....83
doostaiego faceta, ktory chwali sie stazystkami. zdziwisz sie kiedys moj mily, nie znasz dnia ani godziny, a wrocisz do domu i zastaniesz paste i szczoteczke przed drzwiami.

ZASTOSUJ SIE DO TEJ RADY------> tytyt Do prokuratury najpierw idź za obrazę i wyzwiska,pokaż smsy od idiotki, to przymknie trochę buzię, następnie zażadaj okazania telefonu od męża, przejrzyj go a potem w zalezności co znajdziesz - abo ucina z nią kontakt zupełnie albo wypad. I NIE DAJ PO SOBIE JEZDZIC!!!!!!!!!!!!

ZASTOSUJ SIE DO TEJ RADY------> tytyt Do prokuratury najpierw idź za obrazę i wyzwiska,pokaż smsy od idiotki, to przymknie trochę buzię, następnie zażadaj okazania telefonu od męża, przejrzyj go a potem w zalezności co znajdziesz - abo ucina z nią kontakt zupełnie albo wypad. I NIE DAJ PO SOBIE JEZDZIC!!!!!!!!!!

ZASTOSUJ SIE DO TEJ RADY------> tytyt Do prokuratury najpierw idź za obrazę i wyzwiska,pokaż smsy od idiotki, to przymknie trochę buzię, następnie zażadaj okazania telefonu od męża, przejrzyj go a potem w zalezności co znajdziesz - abo ucina z nią kontakt zupełnie albo wypad. I NIE DAJ PO SOBIE JEZDZIC!!!!!!!!!!

Gość normalnuy normalny
po pierwsze mam nadzieje ze sie nie przejade a po drugie mieszkamy u mnie w moim domu z przed slubu to raczej te szczoteczki nie znajde, a wydac sie wyda, a jesli to przeciez tego kwiatu to pol swiatu bez przesady nie pochlastał bym sie , ale te młodziutkie ciałko i te usteczka na lodziku bezcenne

Gość GłupiaNaiwnaŻona29
Dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Co dzień mam burzę w głowie.. raz na niego krzyczę, a raz widzę człowieka, który popełnił błąd. Wiem ze musi za niego zapłacić.. ale czy ja musze płacić? Ja nie jestem brzydka ani gruba, niczego mi nie brakuje.. chciałam być dobrą żoną, mieć rodzinę i spełniałam wszystkie jego zachcianki. z czystym sumieniem moę powiedzieć że obowiązki żony (i niestety i męża) wykonywałam bez zarzutów. pranie gotowanie, sprzątanie, kanapeczki do pracy, sex, nawet drewno rąbałam.. aż wstyd sie przyznać (nie szanowałam siebie..) jaka ja byłam głupia.. ale ja tylko tak potrafie kochać. całą sobą. nie wiem co robić. nie mam nikogo komu moge sie wypłakać, sorki popłacze teraz;-(

nie miej pretensji do siebie!!!!! Byłaś oddaną żoną,a zdrady nic nie usprawiedliwia!

Gość GłupiaNaiwnaŻona29
tytyt Do prokuratury najpierw idź za obrazę i wyzwiska,pokaż smsy od idiotki, to przymknie trochę buzię, następnie zażadaj okazania telefonu od męża, przejrzyj go a potem w zalezności co znajdziesz - abo ucina z nią kontakt zupełnie albo wypad. Tak mam wszystkie świństwa jakie ona mi wypisywała.. jest tam za dużo przekleństw, więc nie będę więcej cytować.wstyd mi za nia. Bo to ona wlazła z butami do mojego małżeństwa z zachowuje sie jakbym to JA próbowała jej "COŚ" odebrać

Gość GłupiaNaiwnaŻona29
Chantalka Tępym osiemnastkom głupie pomysły do główki przychodza. Twój mąż na pewno naobiecywał jej złotych gór, że się z Toba rozwiedzie, że będą razem, dziewczyna na pewno nie zakochała się bez powodu. Jeśli mąż chowa przed Tobą telefon to znaczy, że wciąż coś kręci. W ciążę za bardzo bym nie wierzyła. Sama niewiem. Podobno mówiła w pracy , że nie ma okresu. i podobno była u lekarza! i Podobno jest w 8 m-cu. Ona pochodzi z patologicznej rodziny. Wychowywała się w rodzinie zastępczej.. i napisała mi jeszcze, że to dziecko odda mojemu mężowi do wychowania. ja pier**le. Rozumiesz to?

Gość kolopiiuj
nie obwiniał jej ,przecież to twój mąż ci ślubował,nie ona.Do łóżka go przywiązała powrozem?znajdziesz lepszego który cię uszanuje,Daj na rozwód z jego winy,dostaniesz alimenty .Nagraj na dyktafon rozmowę w której on się do wszystkiego przyznaje i idź z tym do adwokata,a na sprawę powołaj kochankę jako świadka

Gość GłupiaNaiwnaŻona29
Elixxx (eli-zia@o2.pl) Elixxx@tlen.pl'; nie miej pretensji do siebie!!!!! Byłaś oddaną żoną,a zdrady nic nie usprawiedliwia! teraz sie zastanawiam jakie błędy popełniłam?

Gość kolopiiuj
on cię nigdy nie będzie szanował,bo jesteś za miękka.Zrób sie wobec niego wredna i nieugięta,a zobaczysz że zacznie cię szanować.Da mu dziecko na wychowanie?I bardzo dobrze!!!!!!!!!!!!oduczy się dziad skakania na boki.Tylko nie bądź dobra ciocia i nie adoptuj tego dziecka,niech sam zostanie z tym dzieckiem i bez ciebie

Gość GłupiaNaiwnaŻona29
kolopiiuj nie obwiniał jej ,przecież to twój mąż ci ślubował,nie ona.Do łóżka go przywiązała powrozem?znajdziesz lepszego który cię uszanuje,Daj na rozwód z jego winy,dostaniesz alimenty .Nagraj na dyktafon rozmowę w której on się do wszystkiego przyznaje i idź z tym do adwokata,a na sprawę powołaj kochankę jako świadka Tak on mi ślubował (mamy cywilny, dzieci nie mamy). Ale jest takie powedzenie: "suka nie da pies nie weźmie". Oj nie wiem. Może go usprawiedliwiam.. Rozważam takie wyjście, bo mam dużo sms-ów od niej.. tylko boję się.. to skomplikowane

Gość GłupiaNaiwnaŻona29
tak tak jestem za miękka i za dobra, każdy mi to zawsze mówił

Gość kolopiiuj
wcale nie jest trudne,mja kumpela przez to przeszła,wzięła adwokata,teraz ma wspaniałego faceta i dostaje od byłego alimenty na SIEBIE bo dzieci też nie mieli.To jest jego wina więc dostaniesz alimenty na siebie