Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GłupiaNaiwnaŻona29

Mąż zrobił dziecko innej.. i mówi że mnie kocha!!

Polecane posty

Gość jakbym nie
miała dzieci i koscielnego to bym kopnąła dziada w doopę

Gość GłupiaNaiwnaŻona29
www.odlotek.pl (sebastian43210@o2.pl) jesteś nienormalna.powinnaś czym prędzej złożyć wniosek rozwodowy.zdrady sie nie wybacza odlotek.pl możliwe że jestem nienormalna.tak jak mi napisała ta jego.. "koleżanka" jestem je**ta debilka i powinnam sie iść leczyć!" .. nie rozumię dlaczego go jeszcze kocham.. ale kocham.

Gość kolopiiuj
i ajk tylko pogorszy ci się sytuacja finansowa,zawsze możesz złożyć wniosek o podwyżkę alimentów.Kup dyktafon albo użyj tego co masz w komórce,usiądź z nim,dyktafon połóż np pod stoełm żeby go nie widział i poproś żeby ci opowiedział jeszcze raz ze szczegółami o tym romansie.A wtedy idź z tym do adwokata-dalej cię już pokieruje

Gość jakbym nie
sorry, miało być kopnęła on cię nie kocha, tylko tak mówi bo się boi odpowiedzialności i ma nadzieję,że ty mu pomożesz ztego wybrnąć, no bo przecież się kochacie. To tchórz i nic nie warty dziad

Gość julia2121
ale jednak pies chcial wziac.

Gość Uboot
A zrobił jej to dziecko?

Gość kolopiiuj
zawsze takie osoby za dobre i poświęcające się są w dupę kopane i zdradzane.Nie warto się za bardzo starać bo to jest zwyczajnie...nudne dla partnera.Myśl więcej o sobie,niż o innych.Bo zachowujesz się jak dziecko alkoholików-bierzesz wszystko na siebie

Autorko___ nie jesteś głupia, chociaż nie przeżyłam nic podobnego staram się Cię zrozumieć i powiem Ci jedno... co niektórzy ze swoimi mądrościami to na prawdę wyrwali się ... typu "STARA ŻONA" - zważywszy, że masz 28 lat. A poza tym to ja najbardziej obwiniam te młode siksy, niby takie dobre... te małe smarkule zrobią wszystko, żeby mieć kasę I od razu przepraszam dziewczyny młode, które do tych su...k się nie zaliczają. Wiesz... powiem Ci jedno - miej oczy szeroko otwarte, nie błaźnij się i nie poniżaj przed szefową, poproś męża o zmianę numeru. Jeśli myśli o Tobie poważnie zrobi to, zerwie z tą smarkulą...a jeśli nie... bądź dzielna i walcz o swoje ... tak samo jak ktoś , kto myśli tylko o sobie...ale grubą broń zostaw na później ;) Walcz Kochana.

Gość a ja sobie siedzee
i myślę, jakiego dzis żonatego mężczyzne wyrwac oni sa najlepszi nie zakochuja sie tylko cały czas czule mowia ile ja jestem ładniejsza i zgrabniejsza od ich żon , o matko co za buraki i jeszcze płacą za to ha ha ha , te meny to frajery a ja frajerów lubie wykorzytywac, ale ma walory 19 lat super ciałko dla nich to bezcenne dla mnie te bo kaske mam z tego nie zła, jakbyscie wiedzialy jak oni daja mio na swoje zony to okropnosc, nigdy meza nie bede miala o nie

Gość uciekaj od niego
julia2121- dokładnie!!!! dziwne, że nigdy się nie mówi, jakby pies nie chciał to suka by nie dała!!!

Gość GłupiaNaiwnaŻona29
Teraz tak mi przemknęło przez myśl, że może faktycznie mnie nie kocha?? tylko boi się, bo wie, że jak mnie zostawi będzie placił mi alimenty, jej na dziecko będzie płacił (bo z nią nie będzie - tak mówi) a dodam że ma większy kredyt do płacenia i ... skąd on weźmie na to pieniądze?

Gość issssssssiiiiiiiii
Kobieto!!!!!!!!!!!!!!! Ocknij sie i uciekaj gdzie pieprz rośnie,po co Ci taki łachmaniarz,rozumiem ,że go kochasz i to sie nie zmieni w jednym momencie,ale moim zdaniem jestes w tak dobrej sytuacji (brak kościelnego,brak dzieci),że nie ma się nad czym zastanawiać!!!!!!!!!! Pogadaj i poproś o wsparcie najbliższą Ci zaufaną osobę i DO PRZODU!!!

Gość a ja wpierdalam sobie
makrele w oleju z dokrojona cebulka śmierdzi ryba w całym biurze a ja mam to w dupie i czytam sobie idiotek na kafeterii ha ha ha

a ja sobie siedzę_____ buraki ???? to, co można powiedzieć o Tobie? jakieś zasady? normy? nic no nie??? ale pamiętaj moja droga...wszystko zło wraca...więc ja bym nie igrała z losem, bo już nie jedna taka mądra była

Gość uciekaj od niego
autorka nie jestgłupia i to nie jej wina, ale to wina jej męża, to on ją swiadomie zranił, więc nie powinna go usprawiedliwiać, to bardzo trudne, ale on nie szanuje autork tylko pozwala zeby ta siksa obrażała jego żonę

Gość Uboot
Na mój nos nie ma żadnego dziecka. To był tekst na wystraszenie. Stary numer.

Gość GłupiaNaiwnaŻona29
[zgłoś do usunięcia] www.odlotek.pl (sebastian43210@o2.pl) jesteś nienormalna.powinnaś czym prędzej złożyć wniosek rozwodowy.zdrady sie nie wybacza odlotek.pl tak ona twierdzi. a on w to uwierzył

A ja sobie siedzę)_____ ale jesteś naiwna dziewczyno... ładniejsza, zgrabniejsza... ha ha ... a co Ci mają mówić... skoro mają pannę za free

Gość uciekaj od niego
a ja sobie siedzę żebyś ty i tobie podobne wiedzaiała co tacy mężowie mówią o was w domach, jakimi epitetami okreslają was przy żonach, to nie było by ci tak do śmiechu

Gość Joasia_32
Brakuje mi słów, prawie popłakałam się....... Jak ta smarkula będzie w ciąży to uważam, że nie powinnaś wpływać na decyzję męża... Nawet jak ciebie wybierze to chyba nie będzie to udany związek. Zgadzasz się?

Gość GłupiaNaiwnaŻona29
uciekaj od niego autorka nie jestgłupia i to nie jej wina, ale to wina jej męża, to on ją swiadomie zranił, więc nie powinna go usprawiedliwiać, to bardzo trudne, ale on nie szanuje autork tylko pozwala zeby ta siksa obrażała jego żonę On stwierdził że go to nie obchodzi co ja o niej myśle ani co ona o mnie! i nie zareagował wogóle jak mu pokazałam co ona do mnie wypisuje. NIC. nieodpowiedzialny był zawsze.. dlatego nie zdecydowałam się na dziecko do tej pory ale w takiej sytuacji.. nie rozumię jak można tak sie zachowywać?

Gość GłupiaNaiwnaŻona29
Uboot Na mój nos nie ma żadnego dziecka. To był tekst na wystraszenie. Stary numer. Ja też ją chciałam wystraszyć, że pójdę ostrzec szefową bo może szefowi też do łóżka wlezie!Ale jak to był żart z jej strony to kiepski.

Gość Uboot
Też tak uważam. Zły żart. Dziewczyny w tym wieku lubią takie szantaże. Faktem jest, ze odstąpiłaś. Ale bez względu na to, problem pozostaje problemem. Przykro.

Gość uciekaj od niego
bo on cie nie kocha, przykro mi ale musisz to zrozumieć, dlatego ja bym zwiała od takiego drania, to on cię wplątał w ten dramat, on powinien się przejmować, on powinien zrobić wszystko aby ci pomóc. na szczęscie, mozesz odejść i zacząc od początku bez niego! Pozdrawiam i wspólczuję, ale świat się nie konczy na jednym chłopie, który jest niedojżały emocjonalnie

Gość uciekaj od niego
upss, miało być niedojrzały

Gość lulus
Musisz zrobić tak jak sama uważasz.To nie jest decyzja do podjęcia przez obce Ci osoby.Pomyśl tylko czy nie lepiej pocierpieć trochę po rozstaniu.Przecież znajdziesz na pewno faceta,który Cię pokocha i będzie uczciwy.Związki rozpadają się po 40 latach a Ty jesteś młoda i jak sama mówisz niczego Ci nie brakuje.Wyobraź sobie siebie za 10 lat.Z dziećmi,rodziną,szczęśliwą.I zastanów się czy jest miejsce tam dla niego.Jeśli jednak potrafisz i chcesz mu wybaczyć to spróbuj.

Gość GłupiaNaiwnaŻona29
Joasia_32 Brakuje mi słów, prawie popłakałam się....... Jak ta smarkula będzie w ciąży to uważam, że nie powinnaś wpływać na decyzję męża... Nawet jak ciebie wybierze to chyba nie będzie to udany związek. Zgadzasz się? Szczerze.. Nie wyobrażam sobie zakończenia tej sytuacji. Jak ona będzie w ciąży.. a ja go kocham.. to co? mam mu kazać wybierać? albo będzie ze mną i nie uzna dziecka albo... mam zabrać dziecku ojca? nie sądzę. Zal mi będzie tego dziecka. bo one niczemu nie zawiniło. tylko zobacz: ona będzie szcześliwa bo się w nim zakochała. dziecko będzie miało ojca. On będzie miał rodzinę. a ja? g..

Gość uciekaj od niego
ty pocierpisz przez jakiś czas, ale masz szansę na szczęscie, a on nawet mając rodzinę nie będzie szczęśliwy i poszuka nowej pocieszycielki, ale ty wtedy będziesz juz daleko do jego problemów

Wytlumaczy mi ktos jak to dziala, ze po rozwodze maz placi na zone alimenty (nie mieli dzieci). Bo tego nie rozumiem :(. Z gory dzieki za odpowiedzi ! :)

jezeli on jest taki i sie tak zachowuje NIE DOROSL DO ROLI MEZA... JA BYM SIE Z NIM ROZWIODLA I POSZUKALA SOBIE BARDZIJ WARTOSCIOWEGO..