Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123456zdołowana

krzywy zgryz

Polecane posty

Gość 123456zdołowana

Wiem że takich tematów na pewno jest multum, ale szukając na necie nie znalazłam nic co by mnie pocieszyło. Nie wiem czemu w tych wszystkich programach typu ekstremalne metamorfozy, american next top model itp itd. potrafią w kilka godzin wyprostować komuś zęby. Czy w Polsce serio bez noszenia stałego aparatu jest to niemożliwe?? Wszędzie gdzie szukałam pisze tylko coś w stylu: NIE JESTEŚMY CZARODZIEJAMI ŻEBY BEZ APARATU MÓC POPRAWIĆ ZGRYZ to ja nie wiem dlaczego w tych wszystkich programach potrafią a w realu jest to niemożliwe. Proszę poradźcie mi coś bo jest to mój straszny kompleks. I proszę nie przekonujcie mnie do aparatu bo nic to nie da.

Ja mam stały aparat i bardzo poważna wade. Miała miedzy innymi wysuniętą szczękę, mniejszą szczękę od żuchwy, otwarty zgryz.. teraz jest już coraz lepiej:) Moim zdaniem powinnaś zaliczyć wizyty u kilku ortodontów i zobaczyć co oni twierdzą o twoim zgryzie i jakie proponują metody, możesz zapytać o te kilku godzinne metody, być może ktoś cie gdzieś pokieruje. Życze powodzenia:) Mam nadzieje że znajdziesz jakiś sposób.