Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnairozczarowana

Mam brzydką łazienkę,brzydki dom i wstydzę się tego co powie chłopak........

Polecane posty

Gość alicja z krainy rzeczywistosc
drzewiecki a co ty masz do zaoferowania? bo jak widac nawet pies z kulawa noga by cie nie chcial...masz z mozgu wode chlopie!!!! jestes pusty i glupi ot tyle masz do zaoferowania!!

Gość katarynka 21
a ty Drzewiecki jak masz w domu?

Gość dusiaaaaaak
nie piszczcie do tego drzewieckiego :P szkoda czasu na takiego debila ktory i tak pewnie nie zrozumie bo jest ograniczony :) mozemy mu tylko wspolczuc:)

Gość smutnairozczarowana
drzewiecki jesli myslisz,że dziewczyna moze zaoferowac jedynie dobry posag-kase,wesele i tyłek, to świadczy tylko o Tobie. Nie wiem za kgo sie uwazasz, ale nie masz w ogóle kultury. Jesli ktos jest bogaty, a nieszanuje drugiego człowieka- to jest zerem. Pieniędzmi sobie potem trumny nie oklei. nie wiedziałam,że istnieją jeszcze tak wielkie chamy jak Ty.

Gość smutnairozczarowana
ten topik miał mnie podnies na duchu, a nie dobijac, poza tym nie jestem jakąs prostytutką, która szuka bogatego faceta, tylko normalną dziewczyną, ale bez willi z basenem i 2 samochodami. Bardzo mi żal, że wychowano Cię na materialistę, widcznie Twoi rodzice tez nie mają sie czym pochwalic. Zmykaj juz stąd i nie zaszczycaj nas głuupimi komenatrzami.

Gość dwfghtjny
drzewiecki idz targac kapucyna i cmokac dzyndzla

daje ci rok, lub dwa... wrócisz tu i ząłożysz topik o swoim facecie, który okazał się materalistą ...podobnie zreszta jak jego rodzice... wspomnisz moje słowa :)

Gość smutnairozczarowana
daje ci 2 minuty zebys sie stad ulotnił, bo wkurzasz wszystkich swoim chamstwem

Gość dusiaaaaaak
drzewiecki ( mierzysz ludzi wlasna miara widze :D ale musisz wiedziec ze nie wszyscy faceci maja taka zryta psyche jak ty :D

Gość FacetzKlasą
kolego naprawdę małego musisz miec,żeby się tak dowartościowywać...... Do dziewczyny- nie przejmuj się, jest mnóstwo takich sytuacji związków, skoro wyjezdzasz na studia- zamieszkasz gdzie indziej, a jesli oboje z bratem studiujecie tzn,że nie jest u Ciebie jeszcze tak źle.

Gość CielPhantomhive
Hejka ;) Nie macie najgorzej... teraz powiem coś o sobie ;/ Mam 13 lat, więc nie mam szans na pracę... Moja siostra chodzi na studia i do jakieś innej jeszcze szkoły. Nie płaci za nie sama, to wszystko rodzice płacą... Za moją szkołę płaci się 180 zł. Mieszkamy na zadupiu... A dom to jedna, wielka masakra ;( Auto- podobnie... masakra... Siostra cały czas beczy, krzyczy i w ogóle takie dziecko ;/ Rodzice się kłócą (coś w stylu " Dzieci w piaskownicy, gdy jest tylko jedna łopatka") i wszyscy tacy dziecinni... Nikt nawet nie chce spokoju w domu... tylko każdy sobie wrzeszczy... Wtedy zamykam się w pokoju (3 metry na 3) i... nie... nie płaczę. Nie jestem taka. Myślę nad tym, co mam zrobić aby było dobrze. Ale jakoś nic nie wymyślam ;( w wieku 11 lat postarałam się nie zwracać uwagi na uczucia. I do teraz uczucia nie są dla mnie ważne. Ale muszę tu napisać bo... jakoś tak... może coś (nie wiem co) ale coś mi poradzicie ;/ I do tego polubiłam (mówię POLUBIŁAM a nie pokochałam) takiego chłopaka... a... no nie przyprowadzę go do tego burdelu!!! Nie wiem co robić... Może pomożecie...? Jakieś pomysły?

Gość takie tam duperele
Rodzice Cię nie nauczyli, że brzydko tak kłamać????

Gość tchnienie
Ja też mam paskudną łazienkę :(

Gość misisssipi
u nas nigdy sie nie przelewało , łazienka była biedna ,ale czysciutka i nogdy się jej nie wstydziłam była lamperia do połowy , mama po wanną wieszala zasłoneczkę , wszystko pachnialo od czystości

sory że nie czytam odpowiedzi mam nadzieje że sie nie powtórze. Jak jest czysto to nie ma sie czego wstydzić. A jak facet się zrazi to znaczy ze jest tępym, zarozumiałym bucem i nie masz czego żałować. I co z tego że ma bogatych rodziców? Nie wszyscy zamożni ludzie są zarozumiali i się wywyższają wiesz :D znam takich i takich... wśród nich jest dziewczyna która mieszka w wielkiej willi nad morzem śródziemnym i nie zauwazyłam żeby się wywyższała. Przez wywyższanie się nie rozumiem po prostu kupowania sobie drogich rzeczy, a poniżanie biedniejszych od siebie. Także jak się okaze ze mu to przeszkadza to olej dupka i już :D powodzenia. P.S. Bardziej by się wypadało wstydzić błędów ortograficznych :D poodpadały, nie poodpadywały :D

Gość fankafana
mieszkanie mojego meza bylo ogolnie czysta ale meble rozlatywaly sie. balam sie usiasc na krzesle bo niektrore mialy ruchome nogi. tapety odpadaly stolu brak tylko lawa wiec jedzenie bylo b.uciazliwe. oni jedli w kuchni. ubikacja na polpietrze w starej kamienicy. ale za to rodzice nie przywiazywali wagi do wyposazenia mieszkania. oni lubili bywac u kogos. uchodzili za b.towarzyskich i inteligentnych ludzi dlatego inni chetnie ich zapraszali. gdy ktos przychodzil do nich to sie b.cieszyli i częstowali herbata i herbatnikami. 4 dzieci pozenila sie i poszli na swoje. kazde z nich ma swoj inny dom taki jaki im odpowiada. wazne aby w tym skromnym domu blo czuc ognisko domowe rodzinna wiez bez wzgledu na dobro materialne. my mamy po 30 lat. a jego rodzica po 60. na ich rocznice slubu za rok chcemy wszyscy wyremontowac ich mieszkanie.

ale niektórzy mają kompleksy, co drzewiecki????? Spokojnie, zobaczysz, jak zareaguje. Życzę powodzenia.

Gość mariette
kurnaaa drzewiecki Ty osle ; ddd nie masz mózgu, tylko żołądź, z tego co widze... a Ty sie dziewczyno nie przejmuj, dzisiaj zapraszam faceta do siebie, a tez nie mieszkam w luksusach, uwierz ; p on jest nadziany, wiec traktuje to jako mila odmiane ; pp musisz sie z tego śmiac, inaczej zawsze bedziesz sie bala tego co ktos powie...

Gość taka_jedna_sobie......
ej no... ja miałam to samo.. mieszkanie po protu masakra.. zimno.. z okien wiało.. miałam je pozalepiane na taśmę :D miałam kuchnie węglową w chacie.. jakoś było tam 3 moich facetów i spali u mnie i im to nie przeszkadzało.. dodam, że mieli oni kasę i ładne mieszkania.. myślę, że miałam sto razy gorzej.. później to już grzałam piecem gazowym pokój w którym spaliśmy :) dziś mieszkamy razem :)