Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Betty_bo

Turcja

Polecane posty

Gość Betty_bo

Był ktos z Was w Alanyi?Jakie wrazenia?Sa tam nocne kluby,dyskoteki?Warto pojechac?

Gość Katios
cudnieeeeeee

Gość Betty_bo
Katios bylas?W jakim hotelu?

Gość Katios
Zwiedzalam a u znajomych w Turcji bylam niestety ...

Gość Betty_bo
Pariiss odpisalam na @:) Myslalam o Titan Garden albo Club Santana ale sa dosc daleko od centrum

Gość Betty_bo
Moze polecasz inna miejscowosc-tak zeby zycie po 22 giej nie umieralo;)

Gość beznadziejny przypadek
a ja za 3 tyg wybieram sie do turcji do marmaris ktos byl i cos wie?

Gość Katios
ah Turcja wogole jest cudna ...zakochalam sie w niej

przed chwila na wp.pl znalazlam cos odnosnie turcji http://turystyka.wp.pl/kat,1,title,seksturystyka-polek-,wid,11244657,artykul.html kolezanka mi mowila ze turcy sa bardzo natarczywi i podrywaja na potege. czy to prawda? jade tylko z dzieckiem i powiem szczerze jestem troche przestraszona

W Marmaris tez jest fajnie, ale tylko Alanya ma klimat do zabawy. W MArmaris jest za duzo brzydkich i pijanych Angielek, ale miasto naprawde fajne i ladne. Super okolice, mozna jechac do Oludeniz, na Rodos do Efezu, do Bodrum. Na pierwszy wyjazd i jesli to ma byc zabawa to Alanya. Jest tak jak na filmiku :) A co do natarczywosci Turkow to sie nie zgadzam. Jesli ktos daje sygnaly i flirtuje bez zahamowan to tak, ale nie spotkalam sie z czyms czego nie moglabym "poskromic" wzrokiem czy gestem lub slowem :p

up

no wlasnie z wycieczek wybralam efez, rodos i pamukkale. i chyba starczy-reszta basen i plaza. no to troche mi ulzylo bo nasluchalam sie ze nawet na masazu nie mozna sie czuc bezpiecznie- albo chca zakonczyc masaz sexem albo okrasc

Matko! od kogo to slyszalas? ludzie sa dziwni. Idz jeszcze sobie do hamamu na samym poczatku. W Marmaris jest fajne biuro Estun Tour ja tam kupowalam caly pakiet wycieczek i mialam troche upustu.

Pariss ile lat temu bylas w turcji? pamietasz jeszcze ceny tych wycieczek? bylam przed chwila na stronie tego biura- jest program ale nie podaja cen

up

ma 6lat i wiem ze przez cale wakacje nie odpoczne nawet przez 5 min bo ciagle bede musiala miec oczy dookola glowy. wieczorne wyjscie na miasto tez odpada. no ale licze ze i tak bedzie fajnie :)

Gość yeaaaaah
Do imprezowania Alanya idealna! Dokłądnie tak, jak na filmiku! Polecam ;)

Gość holaaa
Hej, nie chcę zakładać nowego tematu bo o Turcji jest już sporo, dlatego dopiszę się tu :) Chcę się wybrać z moim ukochanym na wakacje w tym roku. Myślałam właśnie o Turcji. Jednak zależało by mi na jakiejś fajnej objazdówce bo oboje bardzo lubimy zwiedzać. Czy polecicie może jakieś biuro, które robi fajne wycieczki po Turcji? Albo jakąś konkretną wyprawę? Zaczynamy się już zastanawiać bo w brew pozorom do wakacji nie zostało wcale dużo czasu, także trzeba już sobie czegoś szukać :)

Zobacz na objazdówkę z Rainbow Tours, Jet Touristic tez ma dobre ceny, ale nie wiem jak u nich jest.

Gość marcowa
Lece do Turcji, konkretnie do Alanyi za 1200 zl juz ze wszystkim. Trafilo mi sie tanie last minute w alfa star i korzystam, pogoda u nas jest tak fatalna, ze juz nie moge wytrzymac. Mam nadzieje, ze w marcu bedzie cieplo!!

Gość domarcowej
"Marcowa" a czy nie orientujesz się czy jeszcze tam mają takie promocje? Nie mam za dużo kasy na wakacje a strasznie bym chciała gdzieś polecieć bo pogoda nas tu nie rozpieszcza! Poza tym mogę wziąć kilka dni wolnego w pracy, też mi się to przyda bo przez ostatnie tygodnie siedzę w biurze po 10 godzin!

Gość Turystka@@@@@
Jaka jest pogoda w Turcji we wrzeniu i w październiku?????????