Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość total english woman

HELLO! TOPIC DLA DUMNYCH BRYTYJCZYKÓW!

Polecane posty

Gość total english woman

Hello! Jestem dumną brytyjkom od stycznia. Kocham moja nowa homeland niesamowicie, uwielbiam tutaj wszystko. Strasznie sie ciesze ze już nie mieszkam w tej średniowiecznej szarej zacofanej polsce, i ze teraz już jestem english a nie polak. Co u was słychać? Gdzie mieszkacie jak się miewacie w nowym kraju! Opiszcie swoje doświadczenia w nowym lepszym kraju! Long life the Queen my deer nationals! :D

Gość total english woman
z góry przepraszam za język, ale wiecie jak to jest, jak się nie używa to jednak się zapomina.

Gość słabe to prowo strasznie
:o 1/10 za checi i probe zabawienia :o

Gość aha i ach
Dobra, to tylko podstawa: Long LIVE the Queen. :O Bo że deer to jeleń, to juz zupełnie nawiasem mówiac.

Gość total english woman
jakie prowo!? Naprawde wyjechałam do angli! Zazdrośnik

Brzmisz jak stary Andżeliki z Włatców Móch :P

AAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHA To jest pozytywne! :classic_cool: 9 minut do północy a myślałam że się już dziś nie zaśmieję :D:D:D

oj wierze :o poza tym czego mam zazdroscic jak sam mieszkam na wyspie :o

Gość wyjechalas ale
to nie czyni cie brytyjka!!ja tez mieszkam w londynie,jestem zwiazana z obcokrajowcem ale polskisci sie nie wyrzekne nigdy SZMATO

no i sie zaczęło :o przeciez o to jej chodzilo :o

A ja mieszkam we Włoszech i my Włosi mamy ciepło i ładne widoki plus wyluzowanych ludzi nie to co wy deszczowi szarzy Brytyjczycy ze szczękami na zewnątrz, nawet kraju nie macie musicie się na wyspie gnieździć :classic_cool: Lonk Life Mussolini!

Gość czyszczenie brytujskich kibli
nie czyni z ciebie brytyjczyka

heheh :D 0/10 a tak apropos dumna jestes z siebie? mały wysiłek włożyłaś zeby nas oczarować swoją śmieszną prowokacją

Gość olga1201
to po co wchodzisz na polskie forum jak taka z ciebie brytyjka.najpierw naucz sie jezyka a dopiero szpanuj

Gość kurnik gry
3 miesiące nie czyni z ciebie Brytyjki :O Nic nie uczyni z ciebie Brytyjki, zawsze będziesz traktowana przez Brytyjczyków rodowitych z góry i z pogardą. Skoro już tak bardzo się utożsamiasz z tym krajem to mogłabyś chociaż pisać po angielsku poprawnie.

Gość cotomabyć
a to miało być śmieszne,prowokujące,czy jakie,bo ogolnie żałosne. i zaraz się zacznie o szorowaniu kibli w uk, a my tu żadnych kibli nie szorujemy;)

Gość wy się śmiejecie z tego topicu
Podczas gdy moja kuzynka wyjechała, wróciła po 2 miesiącach i dokładnie tak się zachowywała. A pracowała w solarium :O

przestancie jezdzic po Autorce, zdaza sie robic bledy: DUMNYCH, DUMNA- czytaj DURNYCH, DURNA :) kazdy ma prawo do samooceny :)

Gość 5 miesiecy poza
krajem i juz sie uwaza za brytyjke, zapomina jezyka haha dobre to. wiesz ja tu mieszkam nie pare miesiecy ale dobrych kilka lat i nigdy nawet nie pomyslalam tak o sobie.

Gość to znaczy że teraz masz
krzywe zęby, rude włosy i kij w dupie?

Polka - na wyspach 5 lat na sniadanie baked beans tost i scrambled egg na obiad polish kotlet panierowany und smazony zwany potocznie schaboszczakiem popalałam ruskie jinlingi ulubny sklep delikatesy Fryjkas na Rookery Road Dziecko z Polakiem urodzone w Szkocji ;)

Gość a itak najlepiej jest u nas
w rajchu! hehe :D

Gość żarłosna sprzedajna kozo
Co to niby takiego robisz w tej Anglii? Czyścisz kible, czy na zmywaku? Choćbyś nie wiem jak tej polski nienawidziła i tak będziesz polką, przynajmniej w oczach brytyjczyków :P Zawsze będziesz gorsza. Gadałaś już chociaż po angielsku z jakimś "tubylcem"?