Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabawka eksa----

jestem Jego zabawką bo gO KOCHAM

Polecane posty

Gość zabawka eksa----

wiem dostanę ochrzan.. ale powiedzcie co mogę zrobić.. z byłym. Jak do Niego dotrzeć, jest kilka dni okej, chce się spotkać, na spotkaniach jest super idzie wszystko w stronę powrotu. Po jakims czasie kochaliśmy się.. i On przestaje się odzywać. (byliśmy na coś umówieni- ja napisałam z zapytaniem czy to aktualne- nie odpisuje, odrzucił jak do Niego dzwoniłam).. Powiedzcie czy On się bawi.. ??

Gość hahahahahahahaaahhhaaa
on sie nie bawi on po prostu kocha w ten sposob :D

Gość zabawka eksa----
naśmiewajcie.. ja naprawdę potrzebuję rady/pomocy.. żle mi z tym.. jest moim jedynym i pierwszym facetem, znam go 7 lat, od dwóch nie jesteśmy razem

Gość gbgfd
przestan z nim to robic, to wszytsko bedzie oki, pod zadnym pozorem nie rob tego, znim, nie wazne co ci nagada,nie wazne jak bedzie ci wpierał ze cie kocha itd, nie rob tego z nim!

Gość dziewczyna leśnika
daj sobie spokój z facetem, zapomnij o nim i żyj własnym życiem-to moja rada

Gość zabawka eksa----
On już mi nawet nie mówi że kocha..

Gość zabawka eksa----
ciągle mam nadzieje. ciągle Go kocham.. naprawdę. Nie umiem z nikim innym nic stworzyć.. On Kiedyś bardzo mnie kochał (bardzo- czułam to) ja wszystko zepsułam, byłam zaborcza i wogóle..

Gość dziewczyna leśnika
jakich rad oczekujesz? przecież sytuacja jest jasna. facet ma Cię głęboko w... a Ty się płaszczysz. sama napisałaś,że jesteś jego zabawką. to przestań być.

Gość zabawka eksa----
no właśnie nie potrafię.. kocham Go.. od dwóch lat nie jesteśmy razem, a ja dalej Go kocham.. jestem atrakcyjna, mam powodzenia- ale nie mogę z nikim życia ułożyć. Studiuję, pracuję mam wszystko.. z wyjątkiem miłości..

Gość dziewczyna leśnika
jak nie potrafisz to poniżaj się dalej i marnuj sobie kolejne lata

Gość y o n a s z
Dziewczyno, nie masz za nic godności. Nie szanujesz się! Takie układy z eksem nie wyjdą Ci na dobre. Ale to Twoje życie, rób jak chcesz.

Gość jak facet jest exem
to po jasna cholere z nim sypiasz ?? byly to byly nie rozkladaj nóg z sentymentu za tym co bylo jakby chcial z tobą byc to by byl , a nie tylko sie zjawial zeby cie puknac, ogarnij sie dziewczyno, ja wiem, ze go jeszcze kochasz, ale nie sypiaj z nim , absolutnie !!!!!!!!!!

Gość zabawka eksa----
ja to wiem.. naprawdę, wszystko wiem.. ale poprostu ciągle mam nadzieje.. tyle wybaczam, staram się i naprawdę robię wszystko co jest możliwe.. żeby było dobrze. a On ma takie skoki, zjawia się w moim życiu na 3-4 miechy, wtedy jest dobrze idzie ku powrotowi.. po czym kochamy się raz czy dwa i znowu odchodzi- milczy nie odpisuje na sms, nieodzywa się..Poczym po jakimś czasie robi dokładnie to samo.. nie robiąc sobie nic z tego że mnie rani.. dla Niego wszystko jest wporządku..

Gość jak facet jest exem
nastepnym razem jak sie pojawi w twoim zyciu powiedz mu zeby spadal na drzewo zrób to dla siebie, bo nigdy sie z tego nie wygrzebiesz tracisz tylko czas, bo razem nie bedziecie i dziwie ci sie , że chcialabys byc z takim dupkiem , który takie bydlo ci w zyciu robi