Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kammanlbn

mój MAŻ NIECHCE IŚC NA SLUB MOJEJ PRZYJACIÓŁKI BO WYCHODZI ZA POLICJANTA

Polecane posty

Gość kammanlbn

MÓJ MĄŻ NEI SZANUJE POLICJANTÓW OBELZYWIE SIE O NICH WYPOWIADA I POWIEDZIAL ZE MOGĘ ISC SOBIE SAMA ALE ON NA ''PSIARSKIE WESELE' NIE PÓJDZIE. :(

Gość pomarańczowa jaa
To Twoja koleżanka nie ma juz z kim sie pobierac tylko z psem, z mendą?

Gość nowaaaa
idź się powieś

Gość kammanlbn
nie mi oceniac jej wybór ale jak powiedzialam ze pójde z koelga to sie zezłościł ja chodzilam z nim na wesele kolegów których nie znalam anwet dobrze a on robi mi taką przykrosc

Gość WSZYSTKO OBOJĘTNE
ja pójde z TOBA

Gość pomarańczowa jaa
no ale jego koledzy nie hajtali sie z gadem

Gość Marcin84w
niema sie co dziwić.A po wyjściu z kościoła miałby mu rękę podać i dobrze życzyć?

Gość WSZYSTKO OBOJĘTNE
POWIEDZ ŻE IDZIESZ Z NIEZNAJOMYM Z KAFETERI

powinien pojsc... jak on moze ci taka przykrosc robic ?

Gość kammanlbn
właśnie tak a wogle jak można tak segregowac ludzi:/ on jak slyszy o policjancie to zaraz sie pieni widzi na ulicy zaraz jakies teksty

Gość kammanlbn
powiedzialam tesciowej ze on niechce ze mną isć to ona nic na to a jak powiedzialam ze pojde z kolega to juz jej nie po nosie

Gość kj hgfdcfbhj
Gdyby moja kobieta chciała iść na wesele z jakimś kolega to by mogła od razu sie spakowac i wypierdalać. A na ślub policjanta bym nie poszedł bo życzenia by mu sie chyba nie podobały

Gość dziwnego
masz meza

moze i twoj maz nie szanuje policji, kij z tym, ale nie powinien tobie robic takiej przykrosci.. on tego nie widzi, ze to cie krzywdzi ?

Gość magdazzzzz
też bym policjantowi najlepiej nie życzyła.A pannie młodej mogę tylko współczuć.

Gość dawnie
twój mąż siedział?

Gość kj hgfdcfbhj
ty pojedziesz na jego wesele a on ci kurwa jeszcze mandat za parkowanie wlepi w podzięce - fałszywe dziady.

Gość kammanlbn
nie siedzial, awersja z mlodosci

Gość WSZYSTKO OBOJĘTNE
DZIEWCZYNO IDZ I NIE PATRZ NA TE SLOWA KRYTYKI BO CI KTÓRZY MÓWIĄ O ZŁYCH ŻYCZENIACH LUB OKREŚLAJA JAKO PSÓW TO PATOLOGIA

Gość kasiakaśkakasieńka
Przeszłoć kryminalna się kłania,nie siedział ale ma chyba zawiasy,gdyby był czysty nie miałoby to dla niego znaczenia .

Gość kj hgfdcfbhj
Ja nie siedziałem, nie mam zawiasów ani nawet notowany nie jestem. Ale widziałem jak wyglądał mój kuzyn którego psy jebane pomyliły z przestepcą. Jak wyszedł po 48 to go poznac nie mozna było. Mój sąsiad miał auto, które sprzedał i po kilku dniach nowemu właścicielowi ukradli te auto i uzyli do przestepstwa. Jak myślisz kogo AT o glebę rzucalo? Mojego sąsiada bo im sie nie chiało sprawdzić że auto zostalo sprzedane dwa tygodnie wczesniej!!!!! Usiądź z dziewczyną w parku i otwórzcie sobie po piwie to za chwile mandat. A jak kilka ławek dalej dresy pija wódę, kurwią i zaczepiają ludzi to nikt do nich nie podejdzie. Dlatego mam takie zdanie jakie mam o policjantach a osoby, które sie z nimi wiążą to takie same kurwy niegodne uwagi i uczuć.

Gość Marcin84w
ja mam zawiasy przez nich,kuratora i sporo do zapłaty za to że... miałem aż 0,5 grama trawki. Też bym policjantowi ręki nie podał na ślubie.

Gość ojojoooj ojjjjoooooojjjj
Biedna, skrzywdzona pizdunia Mareczek :D Robił coś nielegalnego i jeszcze ma pretensje, że musi za to odpowiadać :D W pierdlu powinieneś gnić, ćpunie!

Gość przystojniaczek23
krótko i na temat do policji idą tylko debile, wiem bo teraz u mnie z osiedla ludzie którzy w gimnazjum łazili z wódą i wiadrem sie naćpać pracują w policji bo nikt ich nie chce gdzie indziej, także brak szacunku dla PSÓW.

Gość serrenadda
kj hgfdcfbhj Z dziewczyną, na ławce, z piwem? Jednym zdaniem się podsumowałeś! :D :D :D Gdyby mi chłopak zaproponował chlanie piwa na ławce w parku to, bym więcej na niego nie spojrzała. Dla mnie piwsko żłopią po ławkach tylko menele, dresiarze i cwaniaczki, który dziadują na kuflowe w pubie.

Gość plaireta
Moje zdanie na temat tych panów jest podzieline. Ale żeby nie isc z tego powodu na ślub to już lekka przesda! Przecież nie zerwiesz kontaktów z przyjaciółóką dlatego,że wyszła za mąż za policjanta! no chyba,że się mylę ?

Gość jajeczko w szlaczki
Mąż mojej najlepszej przyjaciółki jest policjantem. Są małżeństwem 7 lat i mają dwójkę dzieci. I muszę przyznać, że to fajny facet. Bardzo rodzinny, pomocny, sympatyczny. Czasem to mnie szlag trafia bo jak się spotkamy na grillu jakimś albo imieninach to mój gębę zaleje prawie do denata a mąż przyjaciółki wypije w tym czasie 2-3 piwka. Jedyną rzeczą na którą skarży się przyjaciółka to na jego namiętne domatorstwo. Ciężko go gdziekolwiek wyciągnąć z domu. Najchętniej to praca a po pracy prosto do domu i leżenie na kanapie przed TV. Trochę przerąbane. Choć z drugiej strony to lepsze niż Piotruś Pan z syndromem Włóczykija.

Moja siostra cioteczna jest policjantką, jej mąż policjantem. Są porządnymi ludźmi. W ogóle nie rozumiem jak można powiedzieć, że nie chce się do kogoś pójść na ślub ze względu na zawód, który wykonuje. Dziecinada. Następnym razem jak będziecie zaproszeni na czyjeś wesele to Ty powiedz, że nie pójdziesz, bo nie lubisz np. kominiarzy albo prawników itp. DZIECINADA.