Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kammanlbn

mój MAŻ NIECHCE IŚC NA SLUB MOJEJ PRZYJACIÓŁKI BO WYCHODZI ZA POLICJANTA

Polecane posty

Gość szwagierka ..
ja mam wielu znajomych policjantow Fajni ludzie wszyscy ktorych znam po studiach dziennych duza czesc po prawie lub aplikacji sedziowskiej/prokuratorskiej nie moge czytac takich glupot ze policja to psy... patologia sie klania

Gość szwagierka ..
Autorko popieram dzastolinatoja a Twoj maz to niewychowany cham z uprzedzeniami

Gość kmnjihgvucfyt
uprzedzenia się z księżyca nie biorą.

Gość kmnjihgvucfyt
Chłopak który do końca życia będzie kaleka bo policjantowi sie pomyliło i ostrzelał mu samochód to tez uprzedzenie? Psy i tyle.

Gość kaaamaa
mojej kumpeli mąż jest policjantem wywalili go z takiego technikum wiejskiego i poszedl na policjanta i niemoge juz sluchac tych jego ''AKCJI'' co to sie nie dzieje ''w tym zawodzie moze psychika siasc'' a wszystko przez te wezwania do pijanych dziadkow na ławce on ich uwielbia lać pałką ''zaraz ci wpie rdole pan Stefcio ledwo tryma sie na nogach ''nie wpier dolisz'' mąż kolezanki ''gienek prawda ze wpie rdole'' pan gienio '' taak wppie rdolii jak zawsze''

Gość szwagierka ..
nie rozumiem ludzkiej ciemnoty jak mozna na kilku przypadkahc oceniac wszysktich w kazdym zawodzie znajdzie sie ktos kto go hanbi nie wazne czy policjant czy mechanik czy sprzedawca lub ktos inny najlepiej nie lubic kazdego bo przeciez ludzie bywaja zli wiec najlepiej zalozyc ze wszysyc sa zli buhehe

Gość wanilliowaaa
a unas w lublinie to policjanci zgwalcili studentke medycyny przeciez wszyscy wiemy ze tam same odrzuty ida

Gość wanilliowaaa
a unas w lublinie to policjanci zgwalcili studentke medycyny przeciez wszyscy wiemy ze tam same odrzuty ida

Gość czyli wg niktorych nie powinno
byc policji w panstwie? niech bandyci biegaja po ulicach, gwałca i mordują? powodzenia...

Gość russalka
a mnie raz zatrzymali chcieli mi dac mandat 150zl ja mowie ok a oni ze jak im loda zrobie to nie dostane to ja ok ale ze wgumce i zrobilam jeden nawet calkiem przystojny ale najlepsze ze obaj mieli obrączki! musza miec paskudne żony.

Gość PrzystoojnyJestem
NIE MÓWIMY ZE BY ICH NIE BYŁO ALE ZEBY BYŁA SELEKCJA JAKAS ZEBY LUDZIE INTELIGENTNI TAM SZLI A NIE TAKIE ŚMIE CIE

Chuje i tchórze. Nie mam z nimi problemów, ale widziałem co te kurwy robią z niewinnymi ludźmi, bo im się nie chce prawdziwych sprawców szukać. Albo jak nadużywają swoich uprawnień.Policjantom ręki nie podaję. To nie są angielscy Bobbies. To Polska: to są te same łachmyty, i koksiki, którzy ochraniają dyskoteki. Bezkarni bandyci.

Gość Do kammanlbn
I bardzo dobrze ze twój mąż nie idzie, narobi wiochy brudas jeden i na tym się skończy