Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona86

jak pokazac chamowi, ze nic dla mnie nie znaczyl?

Polecane posty

Gość zraniona86

Nie dosc, ze jest mlodszy ode mnie, to jeszcze myslal, ze moge byc zabawką... bawil sie 3mce, a pozniej przestal sie odzywac i pokazuje mi sie z innymi... Najgorsze jest to, ze rozpowiada wszystkim jak ja to nie bylam w nim zakochana i za nim latałam... Macie jakies pomysly jak mu dopiec?

Gość dawnie
milczenie jest złotem

Gość coffee piano
ty za nim latałaś?:D on za tobą... chyba nie widział kobiety zakochanej. A ponadto nie zna ciebie i nie wie jaka jestes jak kochasz. Nie był z tobą wiec skąd może wiedziec?:) Zrób mu na złość..i napisz na gg do tej z którą się spotyka:) Niech wiedzą, że nie jesteś głupia w sensie, że wiesz o WSZYSTKIM. I się nimi bawisz jak oni wcześniej tobą:) te laski z którymi on się spotyka są tak głupie..pokaż im, że jesteś inteligentna:) albo napisz do kochanki opis gg..na pewno czyta twoje opisy..mimo, ze jej numeru nie dawałas...ale ona zna twój numer. bo to on jej go dał..co za tupet i co za dupek. popisz im trochę prawdy niech czytają:)

Gość nie chce wysokiego hama
znajdz kogos i zakochaj sie proste

Gość coffee piano
ja tak zrobiłam. alka myslała, ze bedzie manipulowac:) mam wieksze IQ.:)

Gość zraniona86
nie znam nr jego "kolejnej ofiary" Niestety jestesmy na tej samej uczelni i mieszkamy obok siebie...to mi nie ulatwia "zapominania"

jak go olejesz pokazesz klase i to ze masz go w dupie....wiem nie latwe teraz ale zobaczysz bedziesz miec satysfackcje.... robieniem na zlosc itd potwierdzisz tylko to ze cie skrzywidzil bo bylas zabujana

Gość coffee piano
tu nie chodzi o robienie na zlosc. To nie mój styl. Ale chodzi oto, aby ta osoba nie czuła się bezkarna. Myślała, że jak ktos nie jest z mediów to nie wie co to manipulacja. I się pomylił. Myślał, że może sobie robic co chce..bo ma kase, kolege z SB, i jest w mediach. A tu proszę..trafił na intelogentną kobietę, która go rozgryzła i on myślał, że wciągnął ją w gierkę, a ona się dobrze bawiła..jak i on. Pisząc itp. A ileż to roboty?

Gość nie rozumiem ze wszyscy mezcz
yzni wierza w plotki. Jeszcze gorzej gdy mezczyzna - mlot uwierzy ze kobieta zafascynowala sie nim po tym jak Jej ublizal lub osoby w jego otoczeniu. Trzeba byc srednio inteligentnym mlotem by wierzyc w podobne bzdury.

Gość szwagierka ..
zgadzam sie dopieczesz mu w ten spsob ze zachowasz sie z klasa i ta sprawa bedzie dla ciebie przeszloscia mas zpoprpstu nic nie robic i zyc dalej Pokazywac ze nic cie nie obchodzi co on mowi i robi

Gość zraniona86
a jesli zaczne pokazywac mu sie z innymi facetami...?

Gość zraniona86
??