Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sie zastanawiamm

jaki rozmiar dla 3 latki ? jak mam kupowac na przecenach na przyszły roook

Polecane posty

Gość sie zastanawiamm

policz sobie ile corka bedzie miala lat i jaka to bedzie pora roku.

Gość 98-104 ew spodnie 92 u nas np

Mój synek nosil rozmiar104-110, jest wysoki, choc szczuply,wiec spodnie były zawsze większe Teraz ma 4 latka i nosi rozmiar 116 To zależy jaki rozmiar nosi dziecko teraz na przyszły rok napewno musisz miec rozmiar wieksze jesli teraz masz 92-98 to za rok około 104 Pozdrawiam

Gość sie zastanawiamm
no własnie zresztą z tymi rozmiarami to róznie z jednych firm mała ma 86 a z innych juz 92

Gość ja bym kupowałam
na 104 najbezpeiczniej , za małe nie bedą a jak lekko za duze to wiosna i lato nie trwa 5 minut więc dorośnie :)

Gość Mama Fabianka
Cześć. :) Ja też tak robię. Też kupuję na przecenach na przyszły rok. Rozmiarówkę biorę ze strony inernetowej H&M. Jak chcesz mogę ci ją tutaj wkleić.

Gość mama z irlandii
ja mieszkam w irlandii i tam oprócz rozmiarówki w centymetrach jest jeszcze napisany wiek: 6-12 miesięcy 74cm 12-18 miesięcy 80cm 18-23 miesiące 86cm 2-3 latka 98 cm 3-4 latka 104 cm 4-5 tatek 110 cm 5-6 latek 116cm jak na moim synku to rozmiarówka dobra i na mojej siostrzenicy i ratanicy tez jak kupię rozmiarem to jest dobre.

Gość do mamy z irlandii
rozmiarówkę masz chyba z primarku, tylko u nich spotkałam się z taką rozpiętość wiekową:O normalne firmy mają rozmiary 6-9 m-cy 74 cm, 9-12 m. 80 cm 12- 18 m. 86 cm 18-24 m. 92 cm. itd. dla 3-latki najbezpieczniej kupować rozmiar 104, chyba, że znasz firmy i wiesz, który zaniża, a która zawyża rozmiary.

mój synek ma 4 lata i spodnie mu kupuje na 120 cm jest wysoki a jakbym miała kupować wg wieku który został tu podany to by miał tzw wodę w piwnicy. Po prostu biore go ze soba na zakupy i przymierzam, rozmiar rozmiarowi nie równy.