Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeciętniak23

Dziewczyny powiedzcie czy tutaj jest problem

Polecane posty

Gość Ptaszki ćwierkają
Ej Ty Princesska Ty nie przeciętna jesteś a bardzo ładna, nie kłam więcej! :)

Drogi przeciętniaku! Nie jest w tym problem, że jesteś przeciętny. Bycie przeciętnym to przecież nic złego. Z pewnością problem twój tkwi w podejściu do kobiety. Wielu mężczyzn wogóle nie potrafi prowadzić rozmów z kobietami, a każda z nas jest odrobine inna i wymaga nieco innego rozmówcy.

Gość a mój mąż za to
jest nieprzeciętnie gruby i brzydki ale zawsze miał i ma niezłe gadanie, dużą swobodę, lekkość wypowiedzi, umiejętność takiego doboru słów żeby brzmiało to inteligentnie i z klasą a ja dałam się mu zbajerować. Nie wiem jak on to zrobił ale nigdy nie udawał kogoś kim nie jest, zawsze wiedział że nie jest superatrakcyjny z wyglądu ale zawsze był sympatyczny, optymistyczny, nigdy nie narzekał na siebie jak to mu nie jest źle, stykałam się wcześniej z takimi użalaczami i jakoś odpychało mnie to od nich od razu, takie nieudaczne mi się to wydawało, a on zawsze miał poczucie humoru i jakoś tak zawsze lgnął do ludzi, otwarty był na drugiego człowieka a do dziewczyn miał też takie podejście swobodne bardzo, podrywał zawsze "na kolegę" w sensie że chętny był do rozmowy na dowolne tematy ale nigdy nie zarywał do laski z grubej rury, narzucając od razu jakąś presje, bo to też odstrasza i chyba tylko taką receptę mogę ci poradzić na twoje problemy. Nie wiem czy jesteś w stanie z niej skorzystać ale przynajmniej się staraj. Z tą miłością to jest tak że nie tylko ty jesteś w takiej sytuacji że jesteś sam. Jest cała masa, nawet przebojowych i atrakcyjnych ludzi którzy są sami z własnego wyboru lub też nie, ale żyć jakoś trzeba czy to we dwójkę czy to w pojedynkę

Gość przeciętniak23
no to ide na dwór pochodze po parku z kwiatkiem w ustach i wręcze go jakiejś dziewczynie, która będzie mną zachwycona i zakocha się od pierwszego wejrzenia :), ehh warto pomażyć :P, a jestem z Gdańska takie ładne miasto pochodziłbym z kimś po nim :) a teraz spadam, na dzisiaj koniec użalania się nad sobą... 🖐️

Gość przeciętniak23
widze, że nic sie nie zmienia w sumie czuje sie coraz wiekszym zerem ;( Kto mnie pocieszy chodz tutaj ? :)