Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I hope I will die soon

Czy facet 26 lat co nie miał dziewczyny jest normalny???

Polecane posty

do tego jeśli jest wysokim przystojnym brunetem ale nieśmiałym, cichym, nie pewnym siebie, raczej małomównym, bez poczucia humoru, nudny :o whatever it means nie mający żadnych podkreślam ŻADNYCH znajomych bez jakichkolwiek ciekawych przeżyć, doświadczeń który unika kontaktu z ludźmi :o myślę że nie ma sensu wypisywać kolejnych pozycji 😭 W świetle przedstawionych powyżej punktów, pytanie to można raczej uznać za retoryczne... i w zasadzie nie wiem po co je zadaję ;) ale cóż ciekaw jestem Waszych opinii :) [cześć]

Gość ZAJEBISTY
jakbyś był przystojny to zawsze by się znalazły chętne

Gość normalny jest ale inna rzecz
czy atrakcyjny, u mnie bez poczucia humoru odpada, niesmialy moze byc.

Gość masakra piłą mechaniczną
ja jestem zainteresowana:-) Serio.

Gość Nikt mnie nigdy nie Pokocha
Ja wolałabym nie mieć chłopaka, i być czysta pod każdym względem(co nie oznacza, że jestem brudna;) ) "Kto szuka, ten znajdzie" Czy naprawdę tak trudno jest zaproponować komuś spotkanie a potem zacząć z tym kimś tworzyć związek? dla dwudziestosześciolatka chyba nie powinno być nie do zrobienia?:)

Gość xxxxxxxxxxxxxxxvvdfvfvfvfv
Co masz do stracenia? :) Skąd jesteś? Związałbyś się z niepełnosprawną?

Gość ZAJEBISTY
dobra koles, zapytam czy były jakieś oznaki zainteresowania ze strony lasek?

Gość ona**
Skoro unikasz kontaktu z ludzmi.Czemu?? To się nie dziwie że jesteś sam i się do samotności przyzwyczaiłeś.

Gość zdziszek
kobiety JESTESCIE ZALOSNE!!!!!

co do poczucia humoru - myślę ze każdy je ma, tylko 1. inne, 2. nie każdy to odkrył.

Gość wwa26niesmialy
masakra piłą mechaniczną Skąd jestes?

do stolicy nie mam daleko.

Gość zupelnie okej
z opisuu wynika, ze bardzo niesmialy i zapewne to glowny powod:-) niesmialy sa fajny, ale choc troche musza pokazac, ze sa zainteresowani, bo sie nie wywrozy ;-)

Gość ona**
Wez wyjdz gdzieś do ludzi.

Gość PokoLokoGangster
O prawie mój opis tylko , że ja jestem średniego wzrostu (176 cm) i nie uważam się za przystojnego tylko przeciętnego. No i mam poczucie humoru , czasami idiotyczne , ale cóż , nie zmienię tego , trzeba się przyzwyczaić. A nawiązując do twojego pytania , to myślę , że jest bardzo dziwnie odbierany przez otoczenie w którym się obraca. Doskonale wiem to po swoim przykładzie.

ZAJEBISTY wygląd to niestety tylko 33% sukcesu :( z tego co widzę to kobiety lubią się śmiać :D przebywać w towarzystwie osób rozmownych, wygadanych, wesołych.... a moje cechy charakteru mnie całkowicie dyskwalifikują :( wiesz tak się zastanawiam często nad soba i szczerze to w życiu bym nie chciał byc z taką osobą jak ja, więc jak mógłbym od inncyh wymagać by akceptowali moje wady gdy ja sam wciąz nie moge przyjąć tego że jestem jaki jestem >?!

Gość wwa26niesmialy
masakra ergeden@o2.pl Napisz jak chcesz:)

Gość wkurzona złotowłosa
Ja cie kurwa zaadoptuję i wypuszczę w świat całkiem odmienionego ;) Dla samej zajebistej radochy, że taki facet ze mną jest :D

Autorze, wszystko da się zrobić. Nie będę wyjaśniać jak, ale uwierz, że kobieta moze Cie wybawic z kompleksów, dać Ci trochę pewnosci siebie.

Gość domolekles
UUuuuu ciezko, ciezko... moze tutaj zawitaj, pewnie bylaby chetna www.youtube.com/watch?v=eFFFz9cecL8

Gość ZAJEBISTY
I hope I will die soon tylko pamietaj że jesli twój opis jest prawdziwy wyglad to masz szanse zas z tym charakterem to rzeczywiscie ciezko ale nie musisz byc dusza towarzystwa - wystarczy ze wyjdziesz do ludzi przyslowiowo i bedziesz gadal z sensem

Gość FFFFFAAAATTTT
dziwny temat

Gość tez jestem prawiczkiem i mam
nadzieje ze umre

doneczka brak poczucia humoru raczej jest niedopuszczalne kolejna osoba która to potwierdza :o zresztą wiem o tym od dawna że dobra gadka i bycie wyluzowanym to gwarancja sukcesu 😭 Nikt mnie nigdy nie Pokocha Ja wolałabym nie mieć chłopaka, i być czysta pod każdym względem(co nie oznacza, że jestem brudna ) "Kto szuka, ten znajdzie" Czy naprawdę tak trudno jest zaproponować komuś spotkanie a potem zacząć z tym kimś tworzyć związek? dla dwudziestosześciolatka chyba nie powinno być nie do zrobienia? nawet nie masz pojęcia jak trudno :( wiem, wiem jak to brzmi i dla większości normalnych osób wydawać się to może wręcz absurdalne ale niestety gdy ma się takie parametry charakteru jak ja to jest bardzo ciężko zagadać do kogoś i choćby na kawę zaprosić :( poza tym kto tu o związku gada :D ja chciałbym się z kimś ot tak pospotykać, pogadac, wyskoczyc gdzieś do klubu itd, w dalszej perspektywie kto wie :P xxxxxxxxxxxxxxxvvdfvfvfvfv Co masz do stracenia? Skąd jesteś? Związałbyś się z niepełnosprawną? dobre pytanie ;) co mam do stracenia ?! właściwie to nic, ale nie mogę się zebrac w sobie do kupy by odważyć się wykonać ten pierwszy krok :( z małopolski jestem.... nie wiem, nie zastanawiałem się nigdy nad tym, zależy w jakim stopniu... ZAJEBISTY dobra koles, zapytam czy były jakieś oznaki zainteresowania ze strony lasek? były, ale nie ze strony takich lasek, jakich chciałbym :D :classic_cool: wiesz, ze względu na to że jestem raczej osobą bardzo spokojną, chciałbym dziewczynę która by była całkowitym przeciwieństwem mojej osoby :D 20% angel 80% demon would be perfect ;) ona** Skoro unikasz kontaktu z ludzmi.Czemu?? To się nie dziwie że jesteś sam i się do samotności przyzwyczaiłeś. niezaprzeczalnym faktem jest, że ludzie mnie nigdy nie lubili :( nikomu nic złego nigdy nie zrobiłem... ale przez to jaki jestem zawsze byłem raczej przez większość ignorowany :o tylko gdy czegoś potrzebowali ode mnie to wówczas głupi robiłem tak jakby za punkt usługowy :o w końcu powiedziałem sobie basta ! iii zostałem zupełnie sam... prawda taka, że wolę być sam niż zadawać się z innymi nudziarzami mojego pokroju :o zdziszek kobiety JESTESCIE ZALOSNE!!!!! kobiety nie są... ja jestem 😭 masakra piłą mechaniczną co do poczucia humoru - myślę ze każdy je ma, tylko 1. inne, 2. nie każdy to odkrył wiesz pewne rzeczy mnie bawią / śmieszą, ale to nie jest to co rozumie sie przez poczucie humoru....

do powyżej - ja umrzesz, to nie jako prawiczek. Do autora - a ile masz konkretnie wzrostu?

Autorze, z tego, co piszesz, to skończysz pod pantoflem jakiejś demonicznej kobiety, która będzie chciała mieć przy sobie nudnego przystojniaka. A żeby skończyć u jej boku, to jednak musisz się nieco otworzyć na ludzi.

Gość tez jestem prawiczkiem i mam
ale nie chce już żyć jako prawiczek niestety nie mam już szansy na dziewczynę

Gość FFFFFAAAATTTT
Znacie samospełniającą się przepowiednie?