Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I hope I will die soon

Czy facet 26 lat co nie miał dziewczyny jest normalny???

Polecane posty

Gość masakra piłą mechaniczną
Poszukiwana zdesperowana dziewica! LOL - jednak pieprzysz głupoty. jak dziewica, to nie musi być zdesperowana. generalizujesz, człowieku.

Gość FFFFFAAAATTTT
Poszukiwana zdesperowana dziewica! LOL Nawet kilka od zaraz NA GWAŁT

Darker - witam serdecznie! :) Widzę, ze zamiast działać, siedzisz na kafe i jęczysz. Powiedz mi co zrobiłeś przez ten tydzień, żeby kogoś poznać, wyjść gdzies do ludzi? Tak możesz siedzieć i się użalać jeszcze 10 lat.

Gość FFFFFAAAATTTT
Tutaj każdy jest mądrzejszy w nie swojej sprawie :) Samemu jednak ciężej coś zrobić.

wkurzona złotowłosa Z zadupia, małopolska. no to faktycznie dojebałem na początku pisząc że pewnie z drugiego końca polski jesteś :P :D a małopolska to... eeh poza krakowem to trzeci świat :o mogę zapytać czego siedzisz w ten piękny sobotni wieczór na kafe :D ??

Gość edmonton19
Darker czyli nie chcesz zmian=zostajesz prawikiem do końca życia..

Ale nic nie robiąc, jestes ciagle w tym samym miejscu, a to chyba jest gorsze. Poza tym ja NAPRAWDĘ wierzę w to, ze masz jeszcze czas i znajdzie się taka, co Cię pokocha. Musisz dac sobie szansę. :)

Gość edmonton19
dziewczyny nie alee Ty chyba Tak :)

Darker (proszeniepisac@gmail.com) Mam 26 lat kobieto. Znajdź mi taką w moim wieku co jeszcze nic a nic. Bo w końcu musi przeżyć dreszcz z ręką, prawda? Nie zakumałeś :O Wybaczamy niewiedzę z powodu.... :D bynajmniej nie doświadczenia tudzież jego braku ;) Darker (proszeniepisac@gmail.com) "znajdź sobie taką, co tego nie poznała i nie pieprz głupot." Poszukiwana zdesperowana dziewica! LOL Tak. Nie dotarło.

Gość wkurzona złotowłosa
I hope I will die soon no bo niestety, nie da się dłużej ukryć tego faktu, jestem kurwa obrzydliwym pasztetem.

Darker - gadasz jak baba. Nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi, nikt mnie nie pocałuje... Użalaj się dalej - ale wiedz, że dzięki temu zachowasz "dziewictwo" na dłużej.

Gość edmonton19
Darker K**wa skończ się użalać nad swoim losem skoro nie chcesz, nie masz zamiaru NIC nawet PRÓBOWAĆ zmienić!!!!

Mała Fiki Miki masz rację :) łatwo jest użalać się nad sobą i pisać jakie się ma beznadziejne życie, wiem po sobie :o ale właśnie pytanie, co zrobiłeś przez ten tydzień by to zmienić ? jest bardzo dobrym pytaniem :D ja na razie myslę tylko nad tym co chaiłbym zmienić i jak bym chciał by wyglądało moje życie :) niestety nic nie robię w tym kierunku by osiągnąć te cele :o więc można powiedzieć że przegrywam i tracę niesustannie cenny czas

Gość wkurzona złotowłosa
Noo, zrób z tym coś kurwa, albo przestań pierdolić :classic_cool:

Gość wkurzona złotowłosa
komentarz do tekstu edmonton to był, w pizdę.

Gość edmonton19
Darker to jak nic nie zamierzasz robić to skończ już pisać że k**wa jesteś pokrzywdzony że nikt Cie niechce itp.jak dlugo bedziesz sie tu użalał??to końca swojego życia????

edmonton19 Darker to jak nic nie zamierzasz robić to skończ już pisać że k**wa jesteś pokrzywdzony że nikt Cie niechce itp.jak dlugo bedziesz sie tu użalał??to końca swojego życia???? To nie użalanie się... to się nazywa MANTRA :P

Gość edmonton19
k**wa jak byście chcieli na prawdę jakichś zmian to nie patrząc na pzreciwnosci losu PRÓBOWALIBYŚCIE a nie ciągle pie***lili na kafe jak mi żle i wogóle.

Prawiczek bez wiary (f23prawica@op.pl) "Użalaj się dalej - ale wiedz, że dzięki temu zachowasz "dziewictwo" na dłużej." No ale prznajmniej jest sobą, a to nie tutaj na akfe lasie piszą, że bycie sobą to podstawa? - Daker pisze, ze mu to przeszkadza, wieć albo zmieni coś, albo zaakceptuje. Darker - a może ta dziewczyna cie rzuciła, bo narzekałaś tak samo jak tutaj?

Gość edmonton19
Jakbyś załozyl temat: Jak dzisiaj minął wam dzień to kazdy by pisał jak mu minał dzien co go spotkało w danym dniu, Tobie codziennie mija dzień tak samo:tzn jest w nim stały punkt: użalanie się nad sobą,a nie lepiej by było wrócic wieczorem na kafe i napsiać dziś zagadalem do 2 dziewczyn i milo bylo???

edmonton19 k**wa jak byście chcieli na prawdę jakichś zmian to nie patrząc na pzreciwnosci losu PRÓBOWALIBYŚCIE a nie ciągle pie***lili na kafe jak mi żle i wogóle. Jeśli chodzi o Darkera i Wiare to ja nei zauważyłam żeby się użalali tu teraz... tutaj się nakręcają postronne osoby...

Gość edmonton19
No jak byś Darker z jakąs dziewczyną gadał i byś się co chwilę użalał no to sorry Gregory: logiczne że ci powie żebyś spadał.

Tylko i nad wygladem i nad charakterem mozna a nawet trzeba pracowac. Chcesz cos w zyciu osiągnąc musisz pracowac - musisz sie zmusic do pewnych rzeczy, choc na poczatku zawsze jest trudno. Myslę jednak, ze nie ma tu innego rozwiązania. I hope - to jest własnie dobra metoda. Zastanów się co dobrego zrobiłeś, żeby osiągnąc cel. Podsumuj kazdy uplywający tydzien. Albo metodą małych, malusienkich kroczkow ruszysz do przodu, albo okaze się, że stoisz cały czas w miejscu.

Gość edmonton19
Darker: a jakie były przyczyny że Cie dziewczyny odpychały??pieprzyłeś im od rzeczy?

Gość logistyyk
użalać się właśnie jest łatwo, czasem się tego po prostu potrzebuje... a to miejsce jest wręz idealne do tego :D cóż bez radykalnych zmian ( podkreślam RADYKALNYCH ) nie ma się co okłamywać, nic się nie zmieni, ale gdyby się tak wziąść za siebie to teoretycznie wszystko jest możliwe ;) Darker mając 26 lat, jeśli dobrze wyglądasz, masz kasę to możesz mieć każdą nastolatkę :D one na takich facetów właśnie lecą, starszych od siebie :D oczywiście nie mówię tu raczej o jakichś długotrwałych związkach, choć kto wie :classic_cool: ale problem ( choć co to za problem ) prawictwa można łatwo rozwiązać :D

Gość wkurzona złotowłosa
I chuj, wystraszył się paszteta. Jebać, wódki lać :O

Gość edmonton19
logistyk: ok można sie poużalać,ale kuva ile??? przez rok codziennie to samo pie**dolic???

Gość kiedy darker sie w koncu
powiesi ????????????/