Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I hope I will die soon

Czy facet 26 lat co nie miał dziewczyny jest normalny???

Polecane posty

Gość jestem prawiczkiem i chce juz
jak bedziemy szybko umrzec to szybko umrzemy ?

wkurzona złotowłosa Ja cie k**wa zaadoptuję i wypuszczę w świat całkiem odmienionego Dla samej zaj**istej radochy, że taki facet ze mną jest :D :D :D szkoda tylko że pewnie mieszkasz na drugim końcu polski :P masakra piłą mechaniczną Autorze, wszystko da się zrobić. Nie będę wyjaśniać jak, ale uwierz, że kobieta moze Cie wybawic z kompleksów, dać Ci trochę pewnosci siebie. niby tak, trzeba tylko bardzo chcieć.... nie, chcieć to za mało, trzeba próbować :) tylko przejście z etapu chcieć do próbować to ciężka sprawa ... ZAJEBISTY I hope I will die soon tylko pamietaj że jesli twój opis jest prawdziwy wyglad to masz szanse zas z tym charakterem to rzeczywiscie ciezko ale nie musisz byc dusza towarzystwa - wystarczy ze wyjdziesz do ludzi przyslowiowo i bedziesz gadal z sensem Opis prawdziwy, niby po co mam kłamać :( problem w tym, że ja na jakiś tam konkretny temat to mogę nawijać, ale taka luźna rozmowa o pierdołach w gronie znajomych to nie moja bajka :o i tu jestem przegrany całkowicie FFFFFAAAATTTT dziwny temat jak większośc tutaj :D Darker (proszeniepisac@gmail.com) "a moje cechy charakteru mnie całkowicie dyskwalifikują" Masz szansę u EMO Witaj Darker, dobrze Cię znów widzieć na forum ;) co do emo to coś słyszałem ale dokładnie nie wiem o co z tym chodzi :D

Gość FFFFFAAAATTTT
Sami piszemy swój los. Mi znudziło się być prawiczkiem. Przy znikomym wkładzie własnym w tej chwili mogę stracić dziewictwo. Sam w to nie wierze ale to prawda prawiczek 25lat FUCK YEAH!

masakra piłą mechaniczną do powyżej - ja umrzesz, to nie jako prawiczek. Do autora - a ile masz konkretnie wzrostu? dokładnie 186cm zreszta jakie to ma znaczenie ??? wzrost / wygląd ma niewielkie znaczenie, liczy się wnętrze, osobowość Darker Żaden facet który ma powyżej 25 lat (sam mam 26) nie jest normalny. Panowie, przykro mi ale spójrzmy prawdzie w oczy; skoro do tej pory nic sie nie wydarzyło to znaczy, że jest z nami coś naprawdę nie tak i to raczej nie minie samo jak katar. Raczej nikt tutaj nie był nauczany indywidualnie w domu i w młodości nie uciekał przed ludźmi a mimo to żadna dziewczyna bliżej się nami nie zainteresowała. Przej**ane ale cóz poradzić? Trzeba żyć i na pohybel szmatom. cóż można więcej napisać ?! sama smutna prawda niestety :( samospełniająca się przepowiednia ?! jestem realistą, i nie wierzę w tego typu historie :P :o

Gość FFFFFAAAATTTT
Darker To prawda. 99.9% mnie wyśmieje. Tylko, że mi wystarczy tylko jedna do szczęścia :)

Gość masakra piłą mechaniczną
Panowie, czytam i pukam się w głowę! Co wy z tym prawiczkowaniem? Nienormalne to dla mnie... Dla was jest to jakaś wada, coś, na co zganiacie wszystkie niepowodzenia. Bzdura totalna! Kto napisał,że kobieta powinna mieć doświadczonego w łożku faceta? Kochałam się kiedyś w takim, co zaliczał panienki w tempie 2 na miesiąc, ale wiedziałam, że do niczego więcej prócz znajomości, przyjaźni czy jak tam chcecie to nazwac - nie mogę dopuścić, bo nie chcę być "dupcią nr 54". PRAWICZEK TO POD WIELOMA WZGLEDAMI IDEAŁ - zero chorób wenerycznych, zero porównań do poprzednich panienek, cud odkrywania wszystkiego pierwszy raz - becenne, uwierzcie.

Gość zdziszek
ZaJEBISTY : a co jesli np nie mam studiów? bo to teraz takie powszechne i tak roznie to kazdy odbiera

Darker - spotykałam sie kiedyś z facetem, który "dziewictwo" stracił w wieku 23 lat. Wstydził mi się to powiedzieć, w zasadzie nigdy mi tego nie powiedział, nawet jak przestał byc prawiczkiem. Dla was to jest jakiś głupi punkt honoru - zaliczyć panienię... Nie rozumiem. A dziewczyna, która cie rzuciła, pewnie zrobiłaby to bez takich wyznań z Twojej strony.

Gość wkurzona złotowłosa
A skąd jesteś autorze? Podtrzymuję swoje zdanie. I nawet nie zaklęłam!

Gość FFFFFAAAATTTT
"zero chorób wenerycznych" Chorobę weneryczną można złapać np. na basenie. Wcale nie trzeba być aktywnym seksualnie. Darker Jedna kobieta już proponowała mi "rozdziewiczenie". Odmówiłem.

Ja tylko tak się wtrącę niewinnie... ;) może i wyrwane, ale... Darker Żadna nie chce faceta co mu sie ręka trzęsie jak ją już wsadzi pod jej bluzkę. Życzę Ci żeby kiedyś dziewczyna Ci powiedziała, że był to dla niej najcudowniejszy dotyk w jej życiu jaki doświadczyła... właśnie przez tą trzęsącą rękę... :)

Darker, to dlaczego czytam, że prawiczek nie ma sensu zyc? Dlaczego jesteś prawiczkiem? dlatego, że nie spotkałęś odpowiedniej dziewczyny. jak zagustujesz w 13-latkach (to karalne), to znajdziesz dziewicę, której nie będzie to przeszkadzać. W ogóle jak dojdzie do "bliskiego spotkania" to po co mówić coś dziewczynie? jak jest doświadczona, to sama zobaczy, że coś tam się za bardzo stresujesz. A po co mówić o tym wcześniej - to już w ogóle nie rozumiem. Twórzcie sobie obraz samotnych mezczyzn - samotnych, bo nie zaliczyli laski mając 20 lat.

Gość alicja-----
fajni faceci jestescie, a takie beznadziejne problemy macie;)

wkurzona złotowłosa A skąd jesteś autorze? Podtrzymuję swoje zdanie. I nawet nie zaklęłam! jestem z małopolski...

Darker (proszeniepisac@gmail.com) Na 16-latkę to raczej szansy już nie mam. Mój post nie wymagał komentarza... ale jak widzę musisz manifestować... nawet gdy jest to zbędne.

co do chorob wenerycznych - pomijam przypadki basenowe... Prawiczek bez wiary "Kochałam się kiedyś w takim, co zaliczał panienki w tempie 2 na miesiąc, ale wiedziałam, że do niczego więcej prócz znajomości, przyjaźni czy jak tam chcecie to nazwac - nie mogę dopuścić, bo nie chcę być "dupcią nr 54"." No pewnie, wyszalałaś się z macho i teraz może być prawiczek który będzie dla Ciebie nr 54. Tylko frajer i desperat by na to poszedł. ----------- no to mi dowaliłeś. Przypomniałeś czasy sprzed ponad 10 lat... liceum... NIE CHCIAŁAM TEGO CHŁOPAKA DO ŁÓŻKA. z resztą on się z dziewicami nie zadawał, w kólko gadał, że jak mu się kiedyś trafiła taka, co przed stosunkiem powiedziała "jesteś pierwszy", to nagle zmalał... No i bał się powodzi krwi. Faceci, szanujcie się trochę.

Gość wkurzona złotowłosa
No to mam kurwa bliżej niż myślisz :P

Gość what a story
Darker pytanie zasadnicze, czy obecnie jesteś szczęśliwy ???

Jak nie zmienicie sposobu myślenia, to nic się w waszym życiu nie zmieni. Powiem wam coś z własnego doświadczenia (baaaaaaardzo maleńkiego): takie drżące ręce najlepiej sie wspomina. Jak nie chcecie, to nie wierzcie.

Gość NIE JEST NORMALNY
A TY AUTORKO NAPISZ JESZCZE DO BRAVOGIRL Z TYM STRASZNYM PROBLEMEM.

Gość Dobrze ze ty autorko jestes
atrakcyjna, ze komus tu dupe obrabiasz. typowa wiesniara ze wsi.

Gość FFFFFAAAATTTT
wkurzona złotowłosa Jestem kopią autora wątku. Mieszkam w Warszawie. Tymczasowy email do mnie: uvmsktkjfwua@mailinator.com

Gość wkurzona złotowłosa
FFFFFAAAATTTT tylko że do ciebie mam w chuj dalej.

Prawiczek bez wiary - czy ja gdzieś napisałam, że jednak do łóżka z nim poszłam? Mieliśmy po 17 lat, on był piękny i młody, dziewczyny z całej szkoły robiły do niego maślane oczy , a ze mną - dziewicą - spędzał popołudnia, gadając po przyjacielsku... bez podtekstów, choć wiele nocy przez niego nie przespałam myśląc, jakie byłoby nasze wspólne życie. Nigdy, przenigdy nie było między nami chemii. należeliśmy do dwóch różnych śiwatów. Wiedziałam i wiem teraz również, że z takimi facetami nie ma sie co zadawać. Po co mam być z kimś porównywana?

Gość FFFFFAAAATTTT
taki lajf :)

Gość Roxi19
Ja swój pierwszy raz przeżyłam z własnym chłopakiem, mając wtedy lat 15!!! a on 21, i był prawiczkiem. Hmmm nie powiedział mi o tym wtedy, dopiero po 4 latach znajomości, kiedy już nie byliśmy parą, bo....poznałam kogoś kto był lepszy

Darker (proszeniepisac@gmail.com) " takie drżące ręce najlepiej sie wspomina. Jak nie chcecie, to nie wierzcie." Dziewczyny w moim wieku to wspomnienia owych rąk już w liceum poznały. - znajdź sobie taką, co tego nie poznała i nie pieprz głupot.

Gość wkurzona złotowłosa
I chuj, lepiej nic, niż kurwa coś co ci dojebie jak nic :P

wkurzona złotowłosa No to mam k**wa bliżej niż myślisz :D :D : D też z małopolski jesteś czy z któregoś z sąsiednich wojewódzw ?? ;)

Gość wkurzona złotowłosa
Z zadupia, małopolska.