Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I hope I will die soon

Czy facet 26 lat co nie miał dziewczyny jest normalny???

Polecane posty

Wypierdlam stąd. Tak to k**wa jest, narzeka, narzeka, żadna mu różnica, ch*j k**wa i te sprawy, ale jak pasztet, to nie, dzięki, wole nadal być taki żałosny. Ch*j wam w krzyż. ojj rozminęliśmy się w czasie :( no cóż szkoda, i tylko niepotrzebnie się wkurwiłaś przeze mnie :( ehh sorry 🌼 co do reszty to nie masz racji, narzekam, owszem ale chcę coś zmienić... ;) wkurzona złotowłosa I jeszcze k**wa jedno, jestem zaj**istą kochanką. Ale ch*j i tak, gnijcie czekając na cokolwiek. ahh te podszywy :D

Gość edmonton19
i jak tu ktoś ma chcieć takiego Darkera jak on jest mono tematyczny

Gość edmonton19
przynajmniej kafe ma stałych uzytkownikow ktorzy tu beda biadolić aż kopną w kalendarz. :)

Gość masakra piłą mechaniczną
Darker czyli jednak są koneserki prawiczków? Super - czyli panowie - jak chcecie, to nie umrzecie w dziewictwie. darker chyba chce...

ja przeżyłem tutaj co najmniej dwóch stałych bywalców: a ja wygrałem życie oraz prawiczek i kropka ciekawe co z nimi ?!

prawiczek bez wiary - wystarczy, że nie będzie biadolił na temat, jaki on nieszczęsliwy.

Każdy ma jakieś zboczenie. - może to nie zboczenie ale szacunek do siebie i drugiego człowieka?

Darker - w życiu beznadzieja, na forum beznadzieja... czego więcej sie spodziewć?

Gość edmonton19
darker zebyś Ty tak nawijał w realu z ludźmi jak na tym forum to byś mial dawno temu dziewczyne jakąs :)

Darker a ja wygrałem życie zmienił nick na Brzydki Niski Beznadziejny i dalej wojuje na forum. Kropka popełnił samobójstwo z rozpaczy. Ty poważnie mówisz ??? z kropką o ile to prawda to w szoku jestem :(

Darker - jak poznaję faceta, to nie myślę o tym, czy jest prawiczkiem czy nie. Wyluzuj. Są ważniejsze rzeczy. Szanować mozna faceta, który się "nie zeszmacił". To samo dotyczy kobiety. jak się skupiasz na prawictwie, to staje się ono dla ciebie ogromnym problemem.

Prawiczek bez wiary - nie, nie boję się.

Gość e...........
typowe podejscie starego prawiczka :p czlowieku, idealizujesz to czego nie znasz i co wydaje ci sie niedostepne zrozum ze kobiety tez bywaja nudne, wesole, bez poczucia i z poczuciem humoru, z malymi i duzymi tzytzkami, puszczalskie i porzadne charakter i preferencje to nei kwestia plci, a charakteru jednostki gdzies tam jest ktos komu ty bys odpowiadal, pytanie czy ten ktos jednoczesnie odpowiadalby tobie wiec lepiej zamiast marudzic to probowac i sprawdzac i nie idealizowac czegos czego sie nawet nie za :p

Gość edmonton19
Darker a skąd Ty wiesz kto tu popełnił samobójstwo?

dla mnie na jedno wychodzi - nieistotne, ile miał dziewczyn i ile przeleciał. Im mniej, tym lepiej.

Owszem ale każda chce takiego samego faceta. Jak łatwo się domyśleć, nie chodzi o typ do którego my się zaliczamy. ------tak jak wy checie jeden typ kobiety.

Gość dictoridodo
chyba nie, chociaz mozesz zobaczyc to www.youtube.com/watch?v=eFFFz9cecL8

Gość e.............
wcale nie chcemy takich samych i tak samo dziewczyny zadziwiajace, ze z najwieksza pewnoscia i przekonaniem wypowiadaja sie ci, ktorzy w tym temacie maja najmniej do powiedzenia :D

Gość Kobieta789
I hope I will die soon "Opis prawdziwy, niby po co mam kłamać problem w tym, że ja na jakiś tam konkretny temat to mogę nawijać, ale taka luźna rozmowa o pierdołach w gronie znajomych to nie moja bajka i tu jestem przegrany całkowicie". I hope I will die soon - co Ty za głupoty wygadujesz?! Nie ma niczego złego w tym, że jesteś spokojny. Ja sama właśnie zawsze dobrze się czuję przy kimś spokojnym, bo sama jestem osobą nerwową i taki mężczyzna działa na mnie jak balsam dla duszy. Mówię poważnie. Zawsze najmilej wspominam tych opanowanych mężczyzn, których miałam okazję poznać. I doskonale, że potrafisz rozmawiać na konkretny temat, a nie o pierdołach. Za to właśnie cenię mężczyzn i dlatego wolę ich towarzystwo. Nie cierpię zwłaszcza kobiecego gadania o ciuchach, modzie, salonach piękności. Od razu zwiewam od takiej koleżanki, choćby była przesympatyczna, bo można się od tego udusić. Niestety większość osób potrafi mówić wyłącznie o bzdetach i dlatego tak trudno jest znaleźć kogoś, z kim można porozmawiać o czymś sensownym. Taka osoba nie jest nudna, a wręcz przeciwnie! To właśnie ci gadający o byle czym są nudni jak flaki z olejem. A co do poczucia humoru to zgadzam się, że jest ważne - powiedziałabym nawet, że to najważniejsza (po uczuciach i szacunku) cecha mężczyzny. Tylko zapewne nie wiesz o tym, że choć każdy ma jakiś swój typ humoru, jemu/jej tylko właściwy, to choćby miał największe i najlepsze poczucie humoru, zawsze znajdzie się osoba, przy której się je straci. Mam na myśli to, że ważniejsze niż "wrodzone" poczucie humoru jest po prostu nadawanie z kimś na tych samych falach - jeśli nie nadajecie, to żadnemu z Was nie uda się wykrzesać w relacjach między Wami żadnego dowcipu, mimo największych wysiłków, a jeśli w miarę dobrze się rozumiecie, to będziesz sypał dowcipami i zabawnymi powiedzeniami jak z rękawa, sam się sobie dziwiąc. Znam to z autopsji.

Gość """"""""""""
Darker (proszeniepisac@gmail.com) "Ty tak nawijał w realu z ludźmi jak na tym forum to byś mial dawno temu dziewczyne jakąs " Jaaasne. Nie tylko kropka. Dawno temu był tu taki o nicku Stańczyk. On też się wylogował z tego świata gdy go dziewczyna odrzuciła po długiej depresji. A Ty to skąd masz takie rewelacje? Spotykasz się ze wszystkimi z tego forum? :-D

Gość seniortia_25
Nie za bardzo mi się chce czytać 9 stron, ale po temacie mogę stwierdzić że jestem twoim damskim odpowiednikiem.

wow :D nie spodziewałem że temat tak się rozwinie :) dzięki za ciekawe i interesujące wpsiy ;)

Gość Amir Zarifnia
w moim kraju taki facet to nie do pomyslenia by był, co tu kłamać ciota po prostu takich powinni kamienować , żeby nie przynosili wstydu naszemu gatunkowi męskiemu salam aleikom

Gość Warszawiak22.
podbijame :)

Gość Dajmikiss
Jest normalny. I ten co ma 30 lat i nie miał dziewczyny też jest normalny