Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elwe

Jak się NIE angażować?

Polecane posty

Gdzie są wszyscy moi rozmówcy?:)

Gość BielyeRosy
nadal nie napisał????? No to do mnie też a miałam nadzieje, że napisze. Do tego dołują mnie smsy z sieci.. nie mają kiedy przychodzić tylko teraz co ja czekam na ten szczególny:P

Gość hu wrednny jeden
Durne jesteście niewyobrażalnie :D Nic tylko wam wciskać ciemnote. Bo się spotkała 2 razy to już się zaangazowała buahah. Na to trzeba miesiecy, czasem nawet lat. Gówniary :P

Gość EwaOdeszła
Nie koniecznie ale są ludzie, którzy mają problem z angażowaniem się i jakimi kolwiek uczuciami przykro mi chyba zaliczasz się do tej grupy.

Gość koniec poniedziałku zaraz
Angażować się po 2 tyg znajomosci w obcym człowieku? Dobre :D

Spieprzać mi z wątku leserzy,was to pewnie by nawet koza nie chciała :/

Ja po 2 tygodniach z moim już byłam oficjlnie parą i jesteśmy do dziś... Zresztą z poprzednimi facetami podobnie :o Nic dziwnego w tym nie ma.

Gość takatam.......................
witojcie ! bingo , sms , czule slowka, nawet logiczne , tlumaczenia , chec kontaktu !!! ale co dal mi na przetrzymanie ....

Gość takatam.......................
ja po 2 tygodniach , to sie rozmarzylam .... i byla cisza .. i teraz to juz nie bedzie tak samo ! czy Wy faceci tego nie rozumiecie , ze u nas jest inna konstrukcja !

Wiesz po prostu trzeba pokazać facetowi swoją postawą że nie jest się kobietą, z którą się pogrywa, tylko kobietą konkretną - i albo jesteś zainteresowany, albo nie :) Wiesz taki szacunek dla swojego i czyjegos czasu - i to jest dobre hasło ;) Nie wolno dawać ze sobą grać... gierki są dobre tydzień, a nie miesiącami...

Gość Ona dobrze pisze
Poszukac takiego ,ktory nie gra na uczuiach i nie wykorzytuje tego,ze komus zaczyna zalezec, do tego wiedzac ze dziewczyny sie szybciej angazuja , bo taka natura.

Wiecie bo najgorsze jest to,że choć jestem niepełnosprawna to mam takie same uczucia jak inni...i boli mnie to po prostu.Cóż zrobię tak jak Ktoś mi tu poradził...poczekam aż sam się odezwie a potem to ja mu nie odpisze...

Gość BielyeRosy
Elwe miałam takie samo założenie jak Ty nie odezwać się.. teraz sytuacja się wyjaśniła a ja żałuję każdej minuty, w której mogłam napisać a nie napisałam..

Gość do BielyeRosy
Rety, a co się takiego stało? :(

A co się miało stać dziewczyny?

No z Tobą, bo nie piszesz nic czy kontakt macie już?

No nie mamy już...przestał pisać tchórz jeden no ale co można się spodziewać po chłopaku 25-letnim :/ nie mam zamiaru go o nic prosić...myślałam że może być z tego fajna znajomość no ale cóż widocznie nie może :(

Gość BielyeRosy
do ''do BielyeRosy'' miał wypadek samochodowy leżał w szpitalu a ja byłam na imprezie ale porażka ;/ eeh do tego napisał że jest mu przykro że sama od siebie tylko 1 smsa wysłałam.. Elwe to może lepiej sobie odpuścić jakby dobrze patrzeć jest więcej fajnych gości.