Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za_gruba

czy jestem ZA GRUBA? :O

Polecane posty

Gość fajne masz cycki

Gość za_gruba
dodam ze mam 17 lat:O

Gość no przydałoby się schudnąć
nie jest jakoś tragicznie, ale widać nawet po ramionkach, że do szczupłych nie należysz. ja jestem lekko szczuplejsza i uważam, że mogłabym schudnąć. myślę, że tak z 7 kg byś mogła zrzucić.

Gość no pocwicz troche
ale jak sie dobrze ze soba czujesz to ok.Nie odchudzaj sie dla innych tylko dla siebie!!!!

Jesteś pulchna, ale nie otyła. Nie napisałaś, ile ważysz i jaki masz wzrost. Ale ze zdjecia może być. Piersi prezentują się ponętnie - to Twój atut. :)

Gość za_gruba
fuj:O no nie moge na to patrzeć:O kurczę w lustrze widzę się inaczej a jak to zobaczyłam to sie boje, że jakos moja psychika 'idealizuje' moje cielsko:O ohyda:(

Gość facet 7568568685
Ja lubię puszyste. Nie chudnij!

Gość za_gruba
Mam 157cm a ważyłam ostatnio 59kg:O wiem dużo:O ale po sobie jako tako tego nie widziałąm:(

Gość XdoF
Tak, jesteś gruba!

Gość -Lenka-
Dietka raczej tak, ale przede wszystkim cwiczenia bardzo przyspieszania gubienie cm w obwodach. Ale nie zapominaj sie duzo usmiechac, to najbardziej zjednuje ludzi.

Jesteś podobnego wzrostu do mnie, ja kiedys wazyłam 53 i nie wyglądałam tak, jak Ty. Moze dlatego, ze mam inna budowe, myslalam, ze masz ok 170 cm

Gość za_gruba
:O fuj nie moge na to patrzeć:O ale jakim cudem widzę całkiem inną siebie w lustrze.. to jakieś przeciwieństwo anoreksji?:O:( to jest straszne:O

Gość super dzień
jak dla mnie nie jest możliwe żebyś ważyła 59 kg,wyglądasz na sporo więcej,ale być może masz takie rozlane ciałko.10 kg mniej i będzie ok.

Zdrowo się odżywiaj, więcej ruchu (ćwiczeń), akurat sezon sprzyja. Więcej optymizmu. P ozimie człowiek zawze waży więcej, bo organizm ma naturalną tendencję do magazynowania tłuszczu na zimę. A zima była ciężka tego roku. A zatem, do roboty! :)

Gość super dzień
na 17-latkę jesteś za gruba.

Przeciez nie jesteś spasiona. W lustrze widzisz się inaczej i jestem pewna, ze jakbys dala zdjecie, na ktorym stoisz prosto, tez wyglądałabyś fajnie ;) Na zdjeciu jesteś skulona i niewiele widać.

Gość za_gruba
Ważyli mnie na wadze lekarskiej więc ona chyba nie oszukuje.. wkleje zaraz zdjęcie inne..

Gość XdoF
Może pobiegamy razem? Na forum tego nie spalisz.

Gość za_gruba
dziękuję za wszystkie odpowiedzi.. no widzisz nawet nie mam z kim biegać:O koleżanki takie dupcie wszystkie..:O

Gość rude boyyy
nogi ok, biust też jedynie z ramion i brzuszka mogłabyś schudnąć

Gość nogi maaaaaaaasz fajne
jak siedzisz wygladasz na tłuścioszka,jak stoisz jest w miarę ok:P

Gość za_gruba
To było jakieś przedstawienie szkolne:P na codzien sie tak nie ubieram oczywiście..

Nie jest źle! Naprawdę. I nie chodzi tu o zrzucenie kilku kilogramów, bo to może być trudne. Może masz taką "zbitą" budowę ciała. Ale warto poćwiczyć, żeby figurę poprawić i kondycję. Poza tym to poprawia samopoczucie. Biegaj sama, jeździj na rowerze, pływaj, skacz przez skakankę, itp.

A jakie formy aktywności lubisz? Na bieganiu nie kończą się możliwości. Zresztą do biegania nie potrzebne towarzystwo ;) Jeśli czujesz się źle w Twoim ciele to zacznij działać... a nie marudzić i pytać się o zdanie innych :P Nogi masz całkiem niezłe :)

Gość za_gruba
Co do tego biegania jeszcze to przyznam się bez bicia, że nienawidze:O mam taki jakiś komplekt poza tym jakiegokolwiek bym nie założyła stanika to moj biust żyje swoim życiem podczas biegania i po prostu wstyd mi:O

Gość za_gruba
kiedyś kilka lat ćwiczyłam na zaj. fitness w zeszłym roku jakoś się to skończyło:O niebardzo też mam teraz kasę na te zajęcia a samej to się nie chce:O z innymi większa motywacja.. Strasznie przytyłam bo ważyłam 51kg 1,5 roku temu:O