Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szara Mychaaa

Nie chce być szarą myszką!

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Podaj gg:) Nie opieraj się zmianom. Ja to przeszłam:)robiłam wszystko na złosc innym-ktos mi tak a ja na przekór. Pierwszy krok-podaj gg pogadamy albo dalej tkwij w tym gównie i daj ludizom spokój! Decyzja zalezy od Ciebie. Podpisano :Kowal(ka;) ) własnego losu!!!

Gość Szara Mychaaa
Łódzkie, tam, na dole;) Ale chyba buty dam rade kupić sama:D

Gość Szara Mychaaa
Już jutro? Tak znienacka?:(

Gość Szara Mychaaa
Znów pochodzę, pochodzę, i stwierdze, że nie bo to, tamto i sramto:(

Gość xxxxxxxxffffffffffff
ja tu widze ze sie nabijacie, jak ktos napisze, ze czuje to samo czy coś... zycze wam depresji lub czegos w tym stylu, zebyscie zobaczyly, ze nie mozna tego zlewac i mowic "kup sobie farbe do wlosow" bo to jest smieszne :o a przez takie osoby mozna tylko pogorszyc swoj stan :o

Gość Szara Mychaaa
Masz racje:( ja też kiedyś mówiłam jak oni, nie rozumiałam, a nawet śmiałam się z takich, a teraz jestem taka...:(

Gość kwiatuszkowa
przepraszam, ze tak wscibsko, akle mam pytanie: czy masz prace?

Gość Szara Mychaaa
Nie, jeszcze się uczę. Mam 19 lat.

Gość kwiatuszkowa
hm...moze poszukaj czegos dorywczo.Mialabys swoje pieniadze, moglabys zainwestowac w wyglad.

Gość trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
zapisz sie na jakiś kurs albo właśnie, poszukaj pracy po prostu zmień środowisko w którym żyjesz, jeśli nie całkiem, to choć część jego a najlepiej zrób jak ja, wyjedź za granicę z jakiegoś programu studenckiego gdzie spotkasz innych studentów w swoim wieku i będziesz żyć na własną rękę, i będziesz musiała wychodzić z domu i poznawać ludzi i z nimi rozmawiać, wypytywać jak co i gdzie, żeby PRZETRWAĆ.. w dodatku rozmawiać po angielsku.. :p gwarantuję że coś w twoim podejściu się zmieni :P

Gość trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
"potrzeba matką wynalazku" prawdopodobnie żyjesz sobie gdzieś wygodnie, może jeszcze z rodzicami, to nie dziwne że ciężko coś zmienić - ciężko coś zmienić na siłę, tylko dlatego że z dnia na dzień się postanowi "zmieniam się". ale jeśli pojawi się potrzeba (np przeprowadzenie się w totalnie obce miejsce) to samo przyjdzie.. tak mi się wydaje przynajmniej. a jeśli potrzeby nie ma, to można ją sprowokować;P albo można też znaleźć sobie jakąś pasję :) a potem poszukać osób które robią to samo ;) można pójść na wolontariat. pilnować dzieci albo zajmować się niepełnosprawnymi. można pójść na pielgrzymkę z kościoła, pojechać na jakiś lokalnie organizowany obóz. można poszukać pracy na próbę, choćby na wakacje, podzwonić, pochodzić po rozmowach kwalifikacyjnych, to też pewien kop na początek, taka rozmowa.. tak mi się wydaje.. może depresja i bycie szarą myszką nie jest tutaj przyczyną ale skutkiem, skutkiem takich a nie innych przypadkowych okoliczności w życiu.. o tak sobie napisałam, o...

Gość Szara Mychaaa
Bardzo bym chciała, pójść do pracy, ale skoro nie wychodzę nawet na zakupy, to ...:( Przydałaby się właśnie POTRZEBA, że musze to zrobić, bo inaczej się nie da, ale takiej potrzeby nie ma:(

Gość tttttttttttttttttttttttttttttt
wspolczuje :D

Gość Jagodzinkaaaa
Ja też nią nie chce być:(:(

Gość Jellal88
jak moglas.........bylismy razem ty mimo to obcym dalas numer gg.........i nawet nie napislas ze masz chlopaka.jestes nikim;((( przez ciebie musze sie zabic

Gość hahahahha
wersja 1 oni: "masz chłopaka?" ona: "Mam" oni: "to czemu do cholery ze mna gadasz? " "a co tamten cie zadniedbuje?" "szukasz kochanka?" i tak dalej i tak dalej itp Wersja 2 oni: "Masz chłopaka?" ona: 'NIE mam" (no maoze narescie z kims sobie pogadam dłuzej bez zbednego debilnego tłumaczenia sie ) oni: "To moze sie spotkamy" "ładna jestes" "ooo ale sie nagrzałem" "ale seksowana jestes" ogolnie do wyrzygu i nie da sie z wami rozmawiac bez wzgledu na to czy mówie prawde czy nie :)

Gość lucija
ja tez tak mam poprostu zle sie czuje w swojej skorze. jesli wyprostuje maxymalnie wlosy to wtedy jest ok ale ciezko uzyskac taki efekt. jestem barzo wstydliwa mam chlopaka i przy nim czuje sie swobodnie gorzej przzy jego rodzinie ze stesu robie sie czerwona chce przestac byc szara myszka kto ze mna?