Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adelajda1234

Krotki apel do panow a propo analnego seksu

Polecane posty

Gość u mnie kobieta ktora
dziewica analna nie jest nie ma szans

Mr dzik Co do tego czy koran zabrania to przyznam że nie wiem nie wnikałem w takie szczegóły bo nie były mi one do szczęścia potrzebne. "a ty masz taki charakter ze ma wypróbować i koniec" Gdzie to napisałem? Co ty możesz wiedzieć o moim charakterze? Sorry ale piszesz tu opowieści z mchu i paproci. "ważna jest twa przyjemność " No to żeś teraz zaklaskał jak łysy warkoczami :D ale pewnie wiesz lepiej "nie każda chce spróbować" Ale jak nie spróbuje to nie może mówić że tego nie lubi nie ma prawa się w tej kwestii wypowiadać bo nie ma o tym pojęcia. Nie może też mówić że to jest obrzydliwe bo mówi o swoich wyobrażeniach a nie o doznaniach. Rozumiesz? To tak z zakresu logiki nie da się nie lubić czegoś czego się nie próbowało a można jedynie przypuszczać że nam się to nie spodoba.

[u mnie kobieta ktora] Tak no chyba że ci nie powie zakochasz się po uszy pobierzesz się z nią będziesz miał dzieci i po paru latach ona ci nieopacznie powie że kiedyś spróbowała i co rozwiedziesz się i ją zostawisz? No chyba że masz jakiś tajemny sposób na rozpoznanie "dziewicy analnej" Swoją drogą ciekawe określenie :D bo nie chcę napisać że infantylne i kompletnie kretyńskie... ;)

Gość ertrtt
to dobrze wyglada na filmach jak jestescie walne w tylek i trzymane za wlosy i jeczycie a on awas wyzywa ale coz same tak sie nie szanujecie wiec co zrobic jest to wykorzystywane

Ja jestem dość okrutny a wiec było by tu kłamstwo w związku a więc rozwód ha ha ale zapewniam da się wyczuć kobietę ?po rozmowach i po zachowaniu mam sposób

Mr dzik Tak nie wyspowiadanie się z wszystkiego co robiła z innymi w łóżku ze szczegółami to kłamstwo? No to troszeczkę chyba przesadzasz. A co do wyczuwania kobiet..... Wiesz napisz książkę :D bo zbijesz fortunę :D aczkolwiek tak naprawdę to myślę że zbierzesz tylko opinie że nie działa ;) to co tam napisałeś. Akurat nie masz żadnej pewności że kobieta w tej kwestii powie ci prawdę a bardzo prawdopodobne jest że wyczuje twoją wrogość do tematu i wtedy zapomnij że czegokolwiek więcej sie o niej od niej samej dowiesz. Wybacz ale rozpoznawanie po rozmowach i zachowaniu czy kobieta uprawiała sex analny jest najlepszym żartem jaki od dawna usłyszałem :D Może nas oświecisz jakie to wielkie zmiany w zachowaniu kobiety zachodzą po sexie analnym :D Strasznie tą formę sexu demonizujecie boicie się tego cy co?

wiecie co tak czytam i miałam się nie wypowiadać ale jednak :mój luby często mnie na mawiał na anal ale ja nie chciałam bo boli i to jest be...ale w końcu się zgodziłam .....strasznie bolało i obiecywałam sobie że już nigdy więc on dał spokój,,,,,mineło pół roku ja sama tego zapragnęłam,chciałam spróbować jeszcze raz... było cudnie ,delikatnie i z wyczuciem i przyznaje dosyć często to robimy ,.teraz już wiem że do tego po prostu trzeba dojrzeć ,a wy zróbcie z tym co chcecie :)to tylko moje zdanie ale po popieram myśliciela1999:)

To da się wyczuć zapewniam to kwestia intuicji w rozmowie itp

Gość cristian84
myśliciel---> w 100% sie z Tobą zgadzam.

Gość cristian84
dzik --> nie wyczujesz tego, niektóre baby są naprawde obłudne. potrafią kłamać tak słodko że nie wychwycisz kiedy taka jest puszczalska a kiedy porządna. co do anala to mam inne poglądy niż Ty no ale nie wszyscy muszą muśleć tak samo. wszakbądź uprawianie anala nie jest dla mnie wykładnikiem porządności.

Mr dzik Wybacz ale bredzisz.... Może w kilku przypadkach się uda ale musisz chyba te dziewczyny strasznie zamęczać :D tą swoją "intuicją" ;)

Gość porzadna kobieta anala nie
uprawia

Gość zdziwiony do kwadratu
Często na tym forum pojawia się temat analu. I jak rzadko który wzbudza skrajne emocje. Jedni anal lubią, drudzy nie. Ich wybór, ich przekonania. Szanuję tych, którzy analu nie uważają - nie każdemu to musi pasować. W końcu ta dziurka nie została stworzona do uprawiania seksu. I takie jest moje zdanie. Nie wyobrażam także sobie, abym komuś, albo ktoś mi, lizał odbyt. Ale totalnie nie zgadzam się z tymi, którzy obrażają i wypisują różne głupstwa na tych, którzy analu spróbowali, a nawet polubili. Muszę nazwać rzecz po imieniu, bo dla mnie to jest kretynizm, aby nazywać ich kryptogejami, dziwkami i dziwkarzami, puszczalskimi, zboczeńczami, itp. Oczywiście możecie wyrazić swoją opinię na temat własnych odczuć, ale takie chamskie obrażanie innych, to już chyba mogłoby być podstawą do wytoczenia procesu o naruszenie godności.

[porzadna kobieta anala nie] A co poza tym że nie uprawia "anala" wyróznia "pożądną kobietę" ? Majtek na ziemie nie rzuca? A jak jest idealna ale "anal" uprawia to już nieporządna ? O CZYM WY LUDZI PISZECIE? pogwizdało was już zupełnie dzieci drogie...

To ja spytam tak dlaczego uważacie za gorsze kobiety są które nie lubią tego na forum da się wyczuć że taka kobieta co analu nie lubi to jest gorsza a jak już by powiedziała że oral ją brzydzi to zajechalibyście ja tekstami

Takie twierdzenia, że porządna kobieta analu nie uprawia, przypomina mi inny wątek, który niedawno ktoś założył. Ktoś tam zdaje się napisał, że szuka wyzwolonej kobiety, który uprawiała seks analny przynajmniej z X(chyba z 7) partnerami. Tak jak liczba partnerów "analnych" nie świadczy o tym, że kobieta jest wyzwolona(to stan umysłu), tak fakt czy kobieta uprawia seks analny nie świadczy o tym czy jest porządna czy nie.

Gość cristian84
ale jak laska uprawiała anal i wyczuje że facetowi na której jej zaczyna zależeć nie podoba sie ta forma seksu to za chiny ludowe mu sie do tego nie przyzna.

Gość cristian84
a jak poznasz ze uprawiała anal? laski z reguły nie zwierzają sie z doświadczeń z byłymi partnerami.

Mr dzik twoja ostatnia wypowiedź jest już kompletnie nieczytelna przecinki, kropki choć w minimalnym zakresie pomagają uniknąć nieporozumień. Ale ok odpowiem ci Ja nie uważam i nie uważałem i nigdzie tego nie napisałem że kobieta która nie uprawia sexu analnego jest gorsza albo zaściankowa. Jak kobieta się brzydzi oralu to wybacz ale jest albo z nią albo z jej partnerem coś mocno nie tak. Nie wyobrażam sobie żebym brzydził się ciała kobiety z którą jestem. No chyba że by nie dbała o higienę ale wtedy małe szanse żebym z nią był. Bo wiele bym mógł kobiecie wybaczyć ale brak dbałości o higienę... :D to już przesada. To jest moje zdanie i znowu nie uważam że taka kobieta jest gorsza a jedynie że ma problem w związku albo ze sobą a dokładniej z akceptacją seksualności partnera. Uważam to za ograniczenie które powinno się starać przeskoczyć. (od razu pisze że nie uważam takich kobiet za ograniczone jak ktoś by nie zrozumiał gry słów ;) ) Są też kobiety które brzydzą się własnego sromu i dla tego nie zgadzają się na sex oralny ze strony partnera ale chyba chyba przyznasz że to jest chorobliwe i taka kobieta musi się męczyć sama ze sobą. To też uważam że powinno się leczyć. A anal to inna bajka jednak fobia przed nim i wyzywanie ludzi którzy go lubią jest śmieszne. (ta zasada oczywiście ma również zastosowanie w drugim kierunku).

Mr dzik Zdradź mi jedną tajemnicę co tak strasznie ci przeszkadza w tym "analu" że ty "dziewczyny po analu" nie chcesz? Czy jak by była świetna i pod każdym względem ci odpowiadała ale miała ten sex analny za sobą to by to była aż taka wada że by ją to skreśliło? Czy jak byś ją pokochał to by ci to mogło przeszkadzać? To jest kilka pytań ;)

Gość zdziwiony do kwadratu
@ Mr. Dzik Życie naprawdę potrafi być proste i piękne, a Ty na siłe je komplikujesz. Dlatego jesteś nieszczęśliwy, zblazowany i na siłę szukasz pocieszenia. Przez to jesteś podatny na działania sekt. A może Ty jesteś z jakiejś sekty?

Gość cristian84
gorszy gatunek to kobiety co sie nie szanują po przez kurwienie sie, zdradzanie swych facetów etc. (nie szanuje takiej ale jeśli jest okazja to wykorzystam), jak ktoś pisze że szanujaca sie kobieta nie powinna uprawiać anala to dla mnie to jakieś czery-mary, przecież jeśli w związku jest wzajemny szczunek to co maja do tego eksperymenty łóżkowe ludzi z wybujałą fantazją? ehhh...

Gość her Flick
pieprzysz autorko farmazony.Znow jedna mowi za wszystkie.Nie lubisz tego typu seksu-to po prostu napisz ze nie lubisz i juz a nie dorabiaj do tego jakichs swoich irracjonalnych teorii w napuszonej formie.Twoj caly post jest po prostu smieszny.Jak zasadzilas partnerowi dwa palce na sucho-to tak jakby tobie wsadzono walek do ciasta-na sucho.Wiec nie pieprz wieprza pieprzem.Od tego sa rozne kremy i inne cuda.Ja jako facet bardzo lubie byc bzykany przez kobiete.Jak bys zobaczyla jakiego kutasa na pasku juz mialem w pupie-to bys sie zdziwila....

Gość her Flick
dzik-ty wypisujesz takie fanaberie-ze nadajesz sie na pacjenta dla dobrego ortopedy.Skoros taki mundry to odpowiedz mi na jedno pytanie-po pierwsze-po co siedzisz na tym forum skoro wszystko cie brzydzi i odrzuca.Po drugie-dlaczego Polacy zamiast wyrazac wlasne opinie atakuja osoby je wypowiadajace-dokladnie tak jak ty to robisz? Gdybys zamiast atakowac innych epitetami itd.napisal po prostu-ja tego nie lubie lub uwazam za zboczone-nikogo bys nie obrazil ani nikt nie poczulby sie zle.Ty wolisz atakowac osoby zamiast to co one glosza.Podobnie niestety jakm wiekszosc z nas.Zaraz wyzwiska,epitety,hamstwo.Po co?Dlaczego? Czekam na odpowiedz na te dwa pytania.

Gość to zdumiewajace ile jest
Cóż za memorandum :D Proponuje antybiotyki jak wyleczysz mózgojada i zaczniesz myśleć to dupa cię przestanie boleć :D

Gość to zdumiewajace ile jest
Jak kuracja nie poskutkuje możesz składać reklamację :D

Gość do mysliciel999
ja tez nie chce kobiety po analu

Gość Anty-analny
Ja anala nie uprawiałem i nie zamierzam próbować. Kobiety po analu nie chcę i dla takiej w moim sercu miejsca nie będzie