Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kafeterkaaa

Pomóżcie dziewczyny ;(

Polecane posty

Wiem że dla niektórych z was moje pytanie wyda się głupie ale mam pewne obawy.Mam 17 lat i ostatnio nocowałam u swojego chłopaka,jestem z nim długo.Nie uprawialiśmy sexu ale ostatnio podczas tego nocowania ''bawiliśmy'' się troche i on kilka razy wszedł we mnie chodź ja przerwałam,on nie doszedł...Mójemu chłopakowi wydziela się preejakulat,ale nie zawieral on plemnikow,choc nigdy nic nie wiadomo:/ Moje pytani: Czy w ten sposob moglam zajsc w ciaze??? (nie doszlo do wytrysku,blona rowniez nie uszkodzona). Wiem ze to moze sie wydac glupie co pisze ale juz tak mam ze urajam sobie rozne rzeczy:) Oczywiscie juz widze u siebie powiekszenie brzucha choc rosnie on dopiero po 4 miesiacu a to stalo sie okolo 3 tygodnie temu. Jak myslicie??? :(

Gość Nie chcę być ale muszę
Sa plemniki ale w sladowej ilosci, jest taka mozliwosc choc watpie zebys zaszla w ciaze, toz to bedzie niepokalane poczecie ;)

Gość ****pitupitu****
Ja jestem w 5 miesiącu i nie mam brzucha, a Ty masz :D dobre sobie. Moim zdaniem jesteś w ciąży bliźniaczej skoro już masz brzuch widoczny :)

Gość CCC...
Nie niemozliwa ciąża.

ciąża jest mozlwia. po pierwsze, nie wiadomo co robił przedtem i na jego penisie mogły się znajdować plemniki, a po drugie błona wcale nie zabezpiecza przed ciążą, ponieważ znajdują się w niej małe dziurki.

dziurki to tak w cudzysłowiu. :P nie wiem jak to nazwać:D

Pocieszyłyście mnie:) Mówiłam że to głupie pytanie:P ale ja już jestem taka bojaźliwa a szczególnie na tym punkcie:/

Teoretycznie jest to możliwe, jak można pisać że nie, biologii nie miały w szkole czy co

Tak ogólnie brzuch mi nie urusł ale pod wpływem mojej głupoty i to zaczełęm sobie wmawiać:):)

Nie jestem w ciąży ale brzuch mam tak wzdęty że wyglądam jakbym była lub miała wodobrzusze, jak te biedne dzieci z afryki, z głodu