Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna Janka__

Jak wizualnie ocieplic pokoj?

Polecane posty

Gość Panna Janka__

Mam pokoj w kolorze szaro-niebieskim, poczatkowo mi sie podobal a teraz mam go dosc, jest smutny i zimny. Mam go dopiero pol roku wiec i nie moge przemalowac bo 1. nie mam kasy a rodzice mi nie dadza bo malowany niedawno 2. duzo roboty i brudzenia znow. Jak mozna dodatkami jakos ocieplic ten pokoj?

Gość vgbtry
baranem :D

do szarego i niebieskiego pasuje ciepły - żółty narzuta na łóżko-koc, cos na podłogę, zasłonki - duze żółte powierzchnie ocieplą zimny szaro-niebieski pokój ten żółty oczywiście nie cytrynowy albo kanarkowy, tylko słoneczny albo kogiel-mogiel, banan

Gość jontek ze lejka
powiesić nad łóżkiem grzałke

Gość ja wam coś powiem
tak albo kozę postawić (taki piec na węgiel / drzewo)

Gość Szattyn
. , . , . , , . , . , . , . , , . .

Gość hermenka...
ładnie do tych kolorów pasuje intensywny róż, amarant albo ciepłe odcienie fioletu

Gość do zoltego mozesz dodac
pomarancz i czerwien cynobrową ( np poduszki w tych odcieniach Probem,z moze sie zrobic pstrokato. Inny , lagodniejszy sposob do dodac jasna ciepla zielen, błekit, lila, jasny fiolet, wtedy kapke zoltego - wiesz calosc w tzw wiosennych kolorach.

Gość Sylwia_A.
Jasnożółtymi, słonecznymi. Mogą być też słoneczne żółte z jakimś drobnym beżowym, białym wzorkiem. Jakieś kwiaty, mogą być też sztuczne np. dużo słoneczników.

Gość Panna Janka__
Problem w tym ze nie znosze zoltego! To chyba jakas trauma po zolto-zielonym pokoju w dziecinstwie

Gość Panna Janka__
Zauwazylam ze zlamana biel ladnie wyglada i mam kilka dodatkow-sa neutralne i troche rozjasniaja pokoj ale nie moze byc ich duzo bo sie robi jak w szpitalu. Poza tym to dalej nie "ociepla"

Gość Panna Janka__
W sztucznym swietle nie wyglada zle bo duzo daje oswietlenie tzw. dodatkowe i robi sie przyjemnie. Ale przy dziennym zimno, szaroburo, szpitalnie :(

A myślałaś nad czerwonym lub malinowym? To bardzo ciepłe kolory i może fajnie by się komponowały

Gość jenk
Może duże naklejki na jedną ze ścian albo fototapeta? .Dodatkowa lampa ,może jakiś nowy abażur,dywanik,narzuta,poduszki,zasłony,(roletki )