Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za duzy biust

za duzy biust

Polecane posty

Gość za duzy biust

wszystkie się rozpisują ze mają za mały, ze chcą powiekszac, a ja mam za duzy. dziewczyny czy macie podobny problem? czesto sie mówi ze dziewczyny grube mają duze biusty, moze i tak nie jestem szczupła, ale mam 160 cm i wazę 58 kg, rozmiar biustu 75 E. Denerwuje mnie duzy biust. noszę rozmiar 38 ale czasem się w niego nie mieszcze własnie przez biust. kupić koszulę które sie nie rozpina na biuscie a przy tymładnie lezy w pasie graniczy z cuden. o dobrym staniku już nie wspomnę. Macie podobne problemy?

Gość Dawaj fotoooo
Ale już :classic_cool:

Gość tak i od jakiegos
czasu kupuje staniki w lumpach, fajne, ladne dobrych angielskich firm

Gość tak i od jakiegos
do tej pory w polskich sklepach kupowalam rozm. 75 e,f teraz kupuje 75 h i jest lux

Gość tak i od jakiegos
ale kupic bluzke albo sukienke dopasowana w pasie, nie udaje mi sie, no poza bluzkami elastycznymi :P

Gość za duzy biust
w jakich sklepach? ja na palcach jednej reki moge policzyc sklepy co sprzeadaja tamkie staniki, a ceny zawsze są powyzej 100 zł. w normalnych sklepach często rozm. konczy się na D, a jelsi juz jest E to strasznie duzo ma pod biustem.

Gość za duzy biust
znacie adresy takich sklepów w wawie?

Gość fdssfs
duzy biust jest dobry do hiszpana

Gość tak i od jakiegos
w sklepach triumpha, oczywiście powyżej 100 zł, nawet 170, a brzydkie... a znalazłam w swoim małym mieście taki lumpeks, gdzie kupuje nowy stanik triumpha w rozmiarze g albo h za 3zł :) :) :)

Gość tak i od jakiegos
ale wolę new look, georgous, la senza i inne ang marki, które też tam mają

Gość monciulka26
Bielizna firmy Samantha, Gaia, Kriss,Dalia. Mam też spory biust, ale za to kilogramów o wiele wiecej;-) I wlasnie z tych firm kupuje bielizne, cvhociaz jest dosyc droga. No ale co zrobic biustonosz potrzebny w koncu:P

Gość za duzy biust
wiem wiem, na razie tez inwestuje w te drozsze. kobieta chce miec kilka par bielizny a nie jeden stanik wiec to drogawo wychodzi. ja kupuje jak narazie w sklepie http://www.satine.pl/, ale tanio nie jest. a macie jakies sposoby na ukrywanie biustu, albo zeby wam nie przeszkadzał? mnie denerwuje najbardziej opcja kupowania sukienek. bo spódnica rozm. 38 ok, bluzka czasem L, rozm 40. ale zeby to zdrac i była dobra sukienka to cudów nie ma.

Gość tak i od jakiegos
no ja ukryć nie potrafię :) zaczęłam sobie kupować sukienki odcinane pod biustem gumką twedy to, co na górze mieści się, a dół jest trochę szerszy, może trochę ciążowo, ale w sumie mi się podoba

Gość za duzy biust
no własnie trochę ciazowo. a jakos normalniej sie nie da? elegancko?