Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyczliwa i ladna

Dlaczego brzydkie kobiety są takie wredne??

Polecane posty

Gość Stokrotttencja
Zazdrość.... inne mają to i tamto a one nie... Nie tylko brzydkich to sie tyczy.

Gość a ja uchodzę za ładną
wiele osób mi to mówi ,a nie zawsze spotykam się z tym żeby brzydkie były wredne.n wrecz te ładne są czesto zawistne jak lepiej wyglądasz itd choc tak się zlożylo ,że mam większosć ładnych koleżanek

Gość j[ipj
A skad wiecie, ze mijana kobieta uwaza, ze jestescie atrakcyjniejsze od niej?:D Skoro wy uwazacie sie za ta ladniejsza, to tak samo druga kobieta moze uznac sie za atrakcyjniejsza, wiec nie ma czego zazdroscic:D

Gość zyczliwa i ladna
j[ipj________ topik zaczął sie rozdrabniać i zszedł na temat ogólnej zazdrości czy zawiści ludzkiej, a nie takie bylo moje zamierzenie chcialam Wam przyblizyc sytuacje, z którą spotykam się praktycznie codziennie, kiedy to idąc ulicą mijam kobiety zaniedbane, z nieumytymi wlosami i przybrodzonym obowiem, ktore to swoim wzrokiem i wykrzywioną miną sprawiają wrazenie jakby uwazaly mnie za jakies ufo, obgadują mnie i wymieniają miedzy sobą złośliwości na mój temat - to widac, nie przesadzam i ja odbieram to jako zazdrosc i zdania nie zmienie. nie wiem o co, moze o to ze mam ladne pantofle, a moze o to ze uzywam fajnych perfum a moze faktycznie czują sie lepsze ode mnie? ale czy to daje im prawo do tak niesympatycznej postawy? cóż...

Gość ta cala Ona nie dosc ze brzydk
to i wredna

Gość djjdjj
Paszteciary , grube , brzydkie sie wyzywaja i tyle , same nie sa atrakcyjne to w ten sposob sobie ulza :O

Gość KOBITY NIE DAWAJCIE SWOICH
fotek i tyle

Gość julia2121
ale o czego ty autorko oczekujesz?ze kazda kobieta bedzie sie do ciebie usmiechala bo jestes ladna?maja od razu za to cie lubic?moze jakis wyraz czy grymas twarzy nie jest skierowany zawsze w twoim kierunku wiec nie doszukuj

Gość zyczliwa i ladna
julio, byc moze nie zawsze ale zapewne często i to mi sie nie podoba - jak ktos Cie mierzy od gory do dolu po czym szturcha swoją kolezanke i zawistnie cos szepcze ze ślipiami wlepionymi we mnie to sprawa jest jakby klarowna. z resztą szkoda gadac, koncze tą dyskusję i mam tylko nadzieje ze choc jedna osoba zachowująca sie tak jak opisani przeze mnie przechodnie przeczytala to co mialam do powiedzenia i byc moze dotrze do niej jak bardzo takie zachowanie jest beznadziejne :classic_cool: